HobbyHandig abonnementen

Kies voor een HobbyHandig abonnement met tot 54% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor creatievelingen. Met in ieder nummer heel veel tips en inspiratie voor handwerken, Home Deco, groendecoraties en nog veel meer. Daarnaast leest u in dit veelzijdige magazine alles over de laatste creatieve trends. U kunt ook een HobbyHandig abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€46,80 69,90
1 jaar (6 nrs.)
51% korting

€87,60 139,80
2 jaar (12 nrs.)
54% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op HobbyHandig cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€46,80 69,90
1 jaar (6 nrs.)
51% korting

€87,60 139,80
2 jaar (12 nrs.)
54% korting

Laatste reviews

  • Sonja de Vries

Wat is er mooier om op Moederdag je liefste moeder een hobbymagazine abonnement te geven!

Over HobbyHandig

HobbyHandig is het meest gelezen hobbymagazine, zowel in print als online. Zes keer per jaar leest u alles over de creatieve hobby, van kaarten maken tot handwerken, van HomeDeco tot textiel, groendecoraties en nog veel meer.

Naast doe-artikelen is HobbyHandig er ook echt voor u, ondermeer door tips en foto's van lezers. HobbyHandig verschijnt zowel op papier als online met archief vanaf uitgave 165. Ook is het tijdschrift via de iPad te lezen. Kortom, bent u graag creatief bezig? Dan is een HobbyHandig abonnement voor u.

Proefabonnement Hobbyhandig

Een Hobbyhandig proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit leuke blad. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". U hoeft dus niet op te zeggen; het abonnement wordt door de uitgever stopgezet zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd.

De uitgever biedt momenteel helaas geen proefabonnementen.

Hobbyhandig cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Dus wilt u een creatieve vriendin verrassen? En haar iets cadeau doen waar zij maandenlang plezier van heeft? Geef een Hobbyhandig abonnement cadeau.

Voordelen Hobbyhandig abonnement

  • Hobbyhandig als eerste in de bus
  • Exclusieve kortingsacties
  • Digitaal en online lezen
  • Vrijblijvend kennis maken met een Hobbyhandig proefabonnement*
  • Korting ten opzichte van de winkelprijs

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Hobbyhandig Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van HobbyHandig. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over HobbyHandig klantenservice