HobbyHandig abonnementen

Kies voor een HobbyHandig abonnement met tot 45% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor creatievelingen. Met in ieder nummer heel veel tips en inspiratie voor handwerken, Home Deco, groendecoraties en nog veel meer. Daarnaast leest u in dit veelzijdige magazine alles over de laatste creatieve trends. U kunt ook een HobbyHandig abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€49,80 83,00
6 nummers
40% korting

€89,90 163,50
12 nummers
45% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op HobbyHandig cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€49,80 83,00
6 nummers
40% korting

Laatste reviews

  • Sonja de Vries

Wat is er mooier om op Moederdag je liefste moeder een hobbymagazine abonnement te geven!

Over HobbyHandig

HobbyHandig is het meest gelezen hobbymagazine, zowel in print als online. Zes keer per jaar leest u alles over de creatieve hobby, van kaarten maken tot handwerken, van HomeDeco tot textiel, groendecoraties en nog veel meer.

Naast doe-artikelen is HobbyHandig er ook echt voor u, ondermeer door tips en foto's van lezers. HobbyHandig verschijnt zowel op papier als online met archief vanaf uitgave 165. Ook is het tijdschrift via de iPad te lezen. Kortom, bent u graag creatief bezig? Dan is een HobbyHandig abonnement voor u.

Een HobbyHandig abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie HobbyHandig wil proberen is er al een aanbieding vanaf €49,80. U geniet tot 45% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor HobbyHandig. En profiteer van dit voordeel.

HobbyHandig digitaal lezen

Abonnees van HobbyHandig ontvangen alle nummers op papier én digitaal.

HobbyHandig cadeau geven

Wilt u iemand anders verrassen met een tijdelijk HobbyHandig abonnement? Dat is mogelijk. Er is al een cadeauabonnement voor €49,80. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch wanneer alle edities zijn bezorgd. Opzeggen is niet nodig. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, een HobbyHandig abonnement zal weten te waarderen? Geef een abonnement op HobbyHandig cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Profiteer van tot 45% korting op de losse verkoopprijs
  • Gratis digitaal lezen waar en wanneer u maar wil
  • 6x per jaar het nieuwste nummer vanzelf thuis bezorgd
  • Verras een ander met een cadeaubonnement vanaf €49,80

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van HobbyHandig op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.