HobbyHandig

Kies voor een HobbyHandig abonnement met tot 45% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor creatievelingen. Met in ieder nummer heel veel tips en inspiratie voor handwerken, Home Deco, groendecoraties en nog veel meer. Daarnaast leest u in dit veelzijdige magazine alles over de laatste creatieve trends.

HobbyHandig abonnement

HobbyHandig is het meest gelezen hobbymagazine, zowel in print als online. Zes keer per jaar leest u alles over de creatieve hobby, van kaarten maken tot handwerken, van HomeDeco tot textiel, groendecoraties en nog veel meer.

Naast doe-artikelen is HobbyHandig er ook echt voor u, ondermeer door tips en foto's van lezers. HobbyHandig verschijnt zowel op papier als online met archief vanaf uitgave 165. Ook is het tijdschrift via de iPad te lezen. Kortom, bent u graag creatief bezig? Dan is een HobbyHandig abonnement voor u.

Een HobbyHandig abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie HobbyHandig wil proberen is er al een aanbieding vanaf €49,80. U geniet tot 45% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor HobbyHandig. En profiteer van dit voordeel.

HobbyHandig digitaal lezen

Abonnees van HobbyHandig ontvangen alle nummers op papier én digitaal.

HobbyHandig cadeau geven

Wilt u iemand anders verrassen met een tijdelijk HobbyHandig abonnement? Dat is mogelijk. Er is al een cadeauabonnement voor €49,80. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch wanneer alle edities zijn bezorgd. Opzeggen is niet nodig. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, een HobbyHandig abonnement zal weten te waarderen? Geef een abonnement op HobbyHandig cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Profiteer van tot 45% korting op de losse verkoopprijs
  • Gratis digitaal lezen waar en wanneer u maar wil
  • 6x per jaar het nieuwste nummer vanzelf thuis bezorgd
  • Verras een ander met een cadeaubonnement vanaf €49,80

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van HobbyHandig op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

Een abonnement op HobbyHandig is verkrijgbaar vanaf €49,80. En een cadeauabonnement vanaf €49,80. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op HobbyHandig heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een HobbyHandig abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina vindt u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de aanbiedingen voor HobbyHandig cadeauabonnementen te zien. Kies vervolgens voor het abonnement dat past binnen uw budget. Er is al een HobbyHandig cadeauabonnement voor €49,80.

Een cadeauabonnement stopt vanzelf.. U hoeft een cadeauabonnement niet op te zeggen.

Een jaarabonnement op HobbyHandig is verkrijgbaar voor €49,80. Hiervoor ontvangt u 6 keer HobbyHandig.

Deze prijs betreft een aanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Met een HobbyHandig abonnement heeft u ook altijd toegang tot de digitale edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u deze kunt tonen op uw tablet en smartphone.

HobbyHandig verschijnt 6 keer per jaar.

Als u HobbyHandig op een adres in het buitenland wil laten bezorgen, neemt u contact op met de klantenservice van HobbyHandig. De uitgever vertelt u graag over de mogelijkheden en kosten. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Met het opgeven van uw rekeningnummer bij de aanvraag geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een doorlopend abonnement zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - De machtiging wordt verstrekt uitsluitend aan de uitgever van HobbyHandig. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op HobbyHandig, neemt u contact op met de klantenservice van HobbyHandig. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Uw abonneenummer staat (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.

Wat vinden anderen van HobbyHandig

" Wat is er mooier om op Moederdag je liefste moeder een hobbymagazine abonnement te geven! "