HobbyHandig abonnementen

Kies voor een HobbyHandig abonnement met tot 45% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor creatievelingen. Met in ieder nummer heel veel tips en inspiratie voor handwerken, Home Deco, groendecoraties en nog veel meer. Daarnaast leest u in dit veelzijdige magazine alles over de laatste creatieve trends. U kunt ook een HobbyHandig abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€49,80 83,00
6 nummers
40% korting

€89,90 163,50
12 nummers
45% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op HobbyHandig cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€49,80 83,00
6 nummers
40% korting

Laatste reviews

  • Sonja de Vries

Wat is er mooier om op Moederdag je liefste moeder een hobbymagazine abonnement te geven!

Over HobbyHandig

HobbyHandig is het meest gelezen hobbymagazine, zowel in print als online. Zes keer per jaar leest u alles over de creatieve hobby, van kaarten maken tot handwerken, van HomeDeco tot textiel, groendecoraties en nog veel meer.

Naast doe-artikelen is HobbyHandig er ook echt voor u, ondermeer door tips en foto's van lezers. HobbyHandig verschijnt zowel op papier als online met archief vanaf uitgave 165. Ook is het tijdschrift via de iPad te lezen. Kortom, bent u graag creatief bezig? Dan is een HobbyHandig abonnement voor u.

Wat zijn de kosten van een HobbyHandig abonnement? Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €49,80. En u profiteert van tot 45% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle actuele aanbiedingen voor HobbyHandig. En pak dit voordeel.

HobbyHandig verschijnt 6x per jaar.

HobbyHandig digitaal lezen

Abonnees van HobbyHandig ontvangen alle nummers op papier en digitaal.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet? En heeft u deze nodig om uw papieren en digitale abonnement te koppelen? Dan vindt u dit nummer op uw rekeningafschrift, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de wikkel van het magazine.

HobbyHandig cadeau geven

Kent u iemand die HobbyHandig met genoegen zal lezen? Geef een abonnement op HobbyHandig cadeau. Er is al een cadeauabonnement voor €49,80. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus kent u iemand die HobbyHandig met plezier zal lezen? Geef HobbyHandig cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Verras een ander met een cadeaubonnement (vanaf €49,80)
  • 6x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Inclusief digitaal lezen waar en wanneer u maar wil
  • Een abonnement is tot 45% goedkoper dan het magazine los kopen

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van HobbyHandig op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.