Autoweek Classics abonnementen

Kies voor een Autoweek Classics abonnement met tot 44% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor alle liefhebbers en bezitters van 'classics' en 'youngtimers'. Met prachtige verhalen en reportages, tests, kooptips en meer. Een magazine voor iedereen die een klassieker heeft of overweegt te kopen.


€11,99 18,75
3 nummers Stopt automatisch
35% korting

€3,95 6,25per maand
13 nummers
37% korting

€3,75 6,25per maand
26 nummers
40% korting

€3,50 6,25per maand
39 nummers
44% korting

Laatste reviews

  • René
De enige zijn soort

Niet alle nummers zijn even interessant en je koopt natuurlijk niet elke maand een nieuwe auto dus de advertenties zijn soms wat veel maar ik neem alle nummers altijd helemaal door en het is heel leuk om oude modellen langs te zien komen die ik weer even was vergeten.

Over Autoweek Classics

Maandelijks staat de liefde voor auto’s uit 1940 tot 1990 centraal in AutoWeek Classics. Er wordt daarbij niet alleen gekeken naar de exclusieve auto’s weleer. Maar ook de auto’s voor de gewone man, oftewel de auto's die het straatbeeld destijds bepaalden. Met prachtige verhalen, tests, proefritten en dé marktplaats voor klassiekers.

Een Autoweek Classics abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Autoweek Classics is er al een abonnement vanaf €3,50. En tot 44% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle actuele Autoweek Classics aanbiedingen. En pak dit voordeel.

Autoweek Classics verschijnt 13x per jaar.

Autoweek Classics digitaal lezen

Als abonnee van Autoweek Classics leest u alle edities op papier én online.

U kunt Autoweek Classics ook digitaal lezen via Tijdschrift.nl. Om het tijdschrift online te lezen download u de app van Tijdschrift.nl op uw mobiele apparaat. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl online. Met het abonnementsnummer, dat u van de uitgever van Autoweek Classics ontvangt, activeert u uw account bij Tijdschrift.nl. Ga hiervoor online naar Tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de stappen in de app eenmaal doorlopen, dan heeft u vanaf dat moment altijd toegang tot de nieuwe en oude nummers via Tijdschrift.nl. Nummers, die u in de app van Tijdschrift.nl heeft gelezen, zijn daarna offline te lezen. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan vindt u dit nummer op uw rekeningafschrift, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de wikkel van het tijdschrift.

Voordelen van een abonnement

  • 13x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd
  • Bespaar tot 44% op de winkelprijs
  • Inclusief digitaal lezen waar en wanneer u maar wil

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Autoweek Classics op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.