Autoweek Classics

Kies voor een Autoweek Classics abonnement met tot 44% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor alle liefhebbers en bezitters van 'classics' en 'youngtimers'. Met prachtige verhalen en reportages, tests, kooptips en meer. Een magazine voor iedereen die een klassieker heeft of overweegt te kopen.

Aanbiedingen

Autoweek Classics abonnement

Maandelijks staat de liefde voor auto’s uit 1940 tot 1990 centraal in AutoWeek Classics. Er wordt daarbij niet alleen gekeken naar de exclusieve auto’s weleer. Maar ook de auto’s voor de gewone man, oftewel de auto's die het straatbeeld destijds bepaalden. Met prachtige verhalen, tests, proefritten en dé marktplaats voor klassiekers.

Een Autoweek Classics abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €4,50 per maand. U geniet tot 44% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk alle actuele aanbiedingen voor Autoweek Classics. En kies uw abonnement.

Autoweek Classics digitaal lezen

Met een abonnement op Autoweek Classics ontvangt u ieder nummer op papier én digitaal.

U kunt Autoweek Classics tevens digitaal lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS in de App Store of voor Android bij Google Play. Of ga naar Tijdschrift.nl online om het tijdschrift op uw computer te lezen. Met het abonnementsnummer, dat u van de uitgever ontvangt, activeert u snel eenvoudig uw abonnement bij Tijdschrift.nl. Ga hiervoor naar Tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de stappen in de app eenmaal doorlopen, dan heeft u altijd toegang tot de alle nummers in de app van Tijdschrift.nl. Eenmaal gelezen edities kunt u daarna opnieuw lezen zonder actieve internetverbinding.

Voordelen van een abonnement

  • Lees het magazine op papier én digitaal
  • Profiteer van tot 44% korting op de losse verkoopprijs
  • 12x per jaar als eerste het nieuwste nummer in de bus

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Autoweek Classics op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een abonnement op Autoweek Classics is verkrijgbaar vanaf €4,50 per maand. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen Autoweek Classics abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

Als Autoweek Classics abonnee heeft u altijd toegang tot de digitale edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u deze kunt downloaden en/of inzien op uw tablet en smartphone.

Autoweek Classics verschijnt 12 keer per jaar.

Autoweek Classics verschijnt op 15-02, 21-03, 18-04, 16-05, 13-06, 11-07, 08-08, 05-09, 10-10, 14-11, 12-12.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het kan voorkomen dat het magazine een dag eerder of later dan normaal in de bus ligt. Is er echt iets niet goed gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

Het abonnement wordt betaald middels een automatische incasso.. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een doorlopend abonnement zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - U verleent een machtiging aan de uitgever van Autoweek Classics. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Autoweek Classics, neemt u contact op met de klantenservice van Autoweek Classics. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Autoweek Classics

" Niet alle nummers zijn even interessant en je koopt natuurlijk niet elke maand een nieuwe auto dus de advertenties zijn soms wat veel maar ik neem alle nummers altijd ... "