Autoweek Classics abonnementen

Kies voor een Autoweek Classics abonnement met tot 31% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor alle liefhebbers en bezitters van 'classics' en 'youngtimers'. Met prachtige verhalen en reportages, tests, kooptips en meer. Een magazine voor iedereen die een klassieker heeft of overweegt te kopen.


€13,50 19,50
3 nummers Stopt automatisch
31% korting

€5,95 6,50per nummer
1 jaar + 2 gratis tickets voor dierentuin naar keuze
tijdelijk
8% korting

Laatste reviews

  • René
De enige zijn soort

Niet alle nummers zijn even interessant en je koopt natuurlijk niet elke maand een nieuwe auto dus de advertenties zijn soms wat veel maar ik neem alle nummers altijd helemaal door en het is heel leuk om oude modellen langs te zien komen die ik weer even was vergeten.

Over Autoweek Classics

Maandelijks staat de liefde voor auto’s uit 1940 tot 1990 centraal in AutoWeek Classics. Er wordt daarbij niet alleen gekeken naar de exclusieve auto’s weleer. Maar ook de auto’s voor de gewone man, oftewel de auto's die het straatbeeld destijds bepaalden. Met prachtige verhalen, tests, proefritten en dé marktplaats voor klassiekers.

Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €5,95. Met tot 31% voordeel op de prijs in de winkel. Bekijk alle aanbiedingen voor Autoweek Classics. En kies uw abonnement.

Autoweek Classics digitaal lezen

Als abonnee van Autoweek Classics leest u alle nummers op papier én op uw smartphone en tablet.

U kunt Autoweek Classics ook digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Om het tijdschrift digitaal te lezen download u de app van Tijdschrift.nl op uw smartphone of tablet. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl. Hierna activeert u uw abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Als u dit heeft gedaan, leest u alle nummers van Autoweek Classics eenvoudig via de app van Tijdschrift.nl. Eenmaal gelezen edities kunt u hierna opnieuw raadplegen zonder actieve internetverbinding.

Vrijblijvend kennismaken met Autoweek Classics

Bent u nog niet overtuigd? Kies in dat geval voor een Autoweek Classics proefabonnement. En beoordeel dit bijzondere tijdschrift zelf. Na het afgesproken aantal edities stopt het abonnement automatisch. U zit nergens aan vast. Proefabonnementen herkent u aan de vermelding "stopt automatisch". U hoeft het proefabonnement dus niet op te zeggen. Een Autoweek Classics proefabonnement is er al voor €13,50.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 31% op de prijs in de winkel
  • Ontvang alle nummers ook digitaal op uw mobiel apparaat
  • 12x per jaar als eerste Autoweek Classics thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Autoweek Classics op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.