Autoweek Classics abonnementen

Kies voor een Autoweek Classics abonnement met tot 44% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor alle liefhebbers en bezitters van 'classics' en 'youngtimers'. Met prachtige verhalen en reportages, tests, kooptips en meer. Een magazine voor iedereen die een klassieker heeft of overweegt te kopen.


€3,95 6,25per maand
13 nummers
37% korting

€3,75 6,25per maand
26 nummers
40% korting

€3,50 6,25per maand
39 nummers
44% korting

Laatste reviews

  • René
De enige zijn soort

Niet alle nummers zijn even interessant en je koopt natuurlijk niet elke maand een nieuwe auto dus de advertenties zijn soms wat veel maar ik neem alle nummers altijd helemaal door en het is heel leuk om oude modellen langs te zien komen die ik weer even was vergeten.

Over Autoweek Classics

Maandelijks staat de liefde voor auto’s uit 1940 tot 1990 centraal in AutoWeek Classics. Er wordt daarbij niet alleen gekeken naar de exclusieve auto’s weleer. Maar ook de auto’s voor de gewone man, oftewel de auto's die het straatbeeld destijds bepaalden. Met prachtige verhalen, tests, proefritten en dé marktplaats voor klassiekers.

Autoweek Classics digitaal lezen

Met een Autoweek Classics abonnement leest u alle nummers op papier én digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met uw abonnementsnummer activeert u eenvoudig online uw Autoweek Classics digitaal abonnement. Download hierna de app. En na het inloggen vind u de magazine(s) onder "Tijdschriften" in de bibliotheek.

Als een editie is aangeklikt, wordt deze gedownload op uw smartphone of tablet. Hierna kan deze ook zonder internetverbinding worden gelezen; ideaal voor onderweg.

Proefabonnement Autoweek Classics

Met een Autoweek Classics proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit klassieke automagazine. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Autoweek Classics cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u een autoliefhebber verraassen? Geef een Autoweek Classics abonnement cadeau.

Voordelen Autoweek Classics proefabonnement

  • De nieuwe Autoweek Classics altijd als eerste in huis
  • Digitaal lezen via Tijdschrift.nl
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Autoweek Classics Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Autoweek Classics. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Autoweek Classics klantenservice