De nieuwe Nieuwe Revu is strakker en dikker

De nieuwe Nieuwe Revu is strakker en dikker

En meer optimistisch. Hoofdredacteur Jonathan Ursem wil vasthouden aan de formule die de Nieuwe Revu haar reputatie hebben gegeven: vaak schokkende verhalen over misdaad, onderwereld en oorlog. Met niets verhullende fotografie. En populair taalgebruik. Maar dan moderner en, uhhh, vrolijker.

De Nieuwe Revu was te donker voor Ursem. Je moet na het lezen van de Nieuwe Revu nog wel vertrouwen hebben dat het goed gaat komen. Of dat de goeden uiteindelijk zullen winnen. Zo komt er een nieuwe rubriek waarin positieve initiatieven van jonge mensen in het zonnetje worden gezet.

Ursem: "De teneur onder mijn leiding is progressief en optimistisch. Dat betekent niet dat alle verhalen over misdaad en oorlog verdwijnen, in tegendeel, maar wel dat je na het lezen van het blad denkt "zo, en dan ga ik nu naar voren". Een goed voorbeeld hiervan is de nieuwe rubriek Neerlands Hoop; een wekelijks portret van een jonge man of vrouw die Nederland vooruit helpt, door zelf oplossingen aan te dragen of door anderen aan het denken te zetten door de juiste vragen te stellen."

Dik. Dikker. Dikst.

De Nieuwe Revu wordt ook iets dikker. En, aan het eind van iedere maand, een stuk dikker. Elke laatste editie van de maand wordt aangevuld met 16 pagina's rondom een bepaald onderwerp. Zoals uitgaan of reizen.

Naast de vertrouwde journalistieke artikelen over misdaad, entertainment en sport, krijgt de Nieuwe Revu een eigen gezicht door columns van Özcan Akyol, Maxim Hartman, Herman Brusselmans, Marcel van Roosmalen en Leon Verdonschot. En door cartoons van Hein de Kort (onze persoonlijke favoriet) en Ruben L. Oppenheimer.

Nieuwe Revu aanbiedingen

Wil je de vernieuwde Revu een keer proberen? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.