Denksport Varia Pocket abonnementen

Kies voor een Denksport Varia Pocket abonnement met tot 2% korting op de winkelprijs. Heerlijke, toegankelijke puzzels in pocket formaat.


€23,70
5 nummers Stopt automatisch
 

€58,40 59,80
13 nummers
2% korting

Laatste reviews

Over Denksport Varia Pocket

3 Sterren puzzels

Varia puzzels in een handig pocket formaat. Maar de variatie zal er niet minder om zijn: ook in de varia pocket komen de bekendste puzzelsoorten voor. Met ondermeer Blokpuzzels, Cijfercodes, Doorlopers, Filippines, Kruiswoordpuzzels, Legpuzzels, Logische Puzzels, Sudoku's, Woordzoekers en Zweedse puzzels

Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €23,70. Vergelijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Denksport Varia Pocket. En kies uw abonnement.

Vrijblijvend kennismaken met Denksport Varia Pocket

Nog niet overtuigd? Kies in dat geval voor een Denksport Varia Pocket proefabonnement. En beoordeel dit heerlijke magazine zelf. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement automatisch. U herkent proefabonnementen door de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is dus niet noodzakelijk. Er is al een Denksport Varia Pocket proefabonnement voor €23,70.

  • 13x per jaar Denksport Varia Pocket automatisch thuis bezorgd
  • Een abonnement is tot 2% voordeliger dan het tijdschrift in de winkel kopen

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Denksport Varia Pocket op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.