Denksport Varia Pocket

Heerlijke, toegankelijke puzzels in pocket formaat.

Aanbiedingen

Denksport Varia Pocket abonnement

3 Sterren puzzels

Varia puzzels in een handig pocket formaat. Maar de variatie zal er niet minder om zijn: ook in de varia pocket komen de bekendste puzzelsoorten voor. Met ondermeer Blokpuzzels, Cijfercodes, Doorlopers, Filippines, Kruiswoordpuzzels, Legpuzzels, Logische Puzzels, Sudoku's, Woordzoekers en Zweedse puzzels

Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €23,70. Vergelijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Denksport Varia Pocket. En kies uw abonnement.

Vrijblijvend kennismaken met Denksport Varia Pocket

Nog niet overtuigd? Kies in dat geval voor een Denksport Varia Pocket proefabonnement. En beoordeel dit heerlijke magazine zelf. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement automatisch. U herkent proefabonnementen door de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is dus niet noodzakelijk. Er is al een Denksport Varia Pocket proefabonnement voor €23,70.

  • 13x per jaar Denksport Varia Pocket automatisch thuis bezorgd
  • Een abonnement is tot 2% voordeliger dan het tijdschrift in de winkel kopen

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Denksport Varia Pocket op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Denksport Varia Pocket 5 nummers €23,70 n.v.t.
Denksport Varia Pocket 13 nummers €58,40 2%

Met een Denksport Varia Pocket proefabonnement kunt u voordelig en vrijblijvend kennismaken met Denksport Varia Pocket. Na de actieperiode stopt het proefabonnement automatisch. Opzeggen is niet nodig.. Er is een proefabonnement voor €23,70.

Een abonnement op Denksport Varia Pocket is verkrijgbaar vanaf €23,70. Een proefabonnement voor €23,70. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen Denksport Varia Pocket abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

Voor een jaarabonnement op Denksport Varia Pocket betaalt u €58,40. Voor deze prijs ontvangt u Denksport Varia Pocket 13 keer.

Let op: dit betreft een kennismakingsaanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Denksport Varia Pocket komt 13 keer per jaar uit.

Als u Denksport Varia Pocket op een adres in het buitenland wil laten bezorgen, neemt u contact op met de klantenservice van Denksport Varia Pocket. De uitgever vertelt u graag over de mogelijkheden en kosten. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Het abonnement wordt betaald via een automatische incasso.. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een doorlopend abonnement zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - U verleent een machtiging enkel en alleen aan de uitgever van Denksport Varia Pocket. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op Denksport Varia Pocket, neemt u contact op met de klantenservice van Denksport Varia Pocket. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Het abonneenummer vindt u (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.