Denksport Kruiswoord (6) abonnementen

Kies voor een Denksport Kruiswoord (6) abonnement met tot 10% korting op de winkelprijs. Kruiswoordpuzzels voor de vergevorderde puzzelliefhebber.


€22,80 24,00
5 nummers Stopt automatisch
5% korting

€56,15 62,40
13 nummers
10% korting

Laatste reviews

Over Denksport Kruiswoord (6)

6 Sterren puzzels

Leuke kruiswoordraadsels voor gevorderden. Denksport 6 sterren Kruiswoord bevat kruiswoordraadsels van pittig niveau ook diverse varianten, waarin bijvoorbeeld de klinkers zijn weggelaten, of sommige woorden van achteren naar voren moeten worden ingevuld.

Voor wie Denksport Kruiswoord (6) wil proberen is er al een aanbieding vanaf €22,80. Met tot 10% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Denksport Kruiswoord (6). En kies uw abonnement.

Vrijblijvend kennismaken met Denksport Kruiswoord (6)

Met een proefabonnement op Denksport Kruiswoord (6) maakt u vrijblijvend kennis met dit fijne magazine. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging vanzelf. U herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. U hoeft het proefabonnement dus niet op te zeggen. Een Denksport Kruiswoord (6) proefabonnement is er al voor €22,80.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 10% op de prijs in de winkel
  • 13x per jaar Denksport Kruiswoord (6) in huis

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Denksport Kruiswoord (6) op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.