Denksport Kruiswoord (6)

Kies voor een Denksport Kruiswoord (6) abonnement met tot 10% korting op de winkelprijs. Kruiswoordpuzzels voor de vergevorderde puzzelliefhebber.

Aanbiedingen

Denksport Kruiswoord (6) abonnement

6 Sterren puzzels

Leuke kruiswoordraadsels voor gevorderden. Denksport 6 sterren Kruiswoord bevat kruiswoordraadsels van pittig niveau ook diverse varianten, waarin bijvoorbeeld de klinkers zijn weggelaten, of sommige woorden van achteren naar voren moeten worden ingevuld.

Voor wie Denksport Kruiswoord (6) wil proberen is er al een aanbieding vanaf €22,80. Met tot 10% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Denksport Kruiswoord (6). En kies uw abonnement.

Vrijblijvend kennismaken met Denksport Kruiswoord (6)

Met een proefabonnement op Denksport Kruiswoord (6) maakt u vrijblijvend kennis met dit fijne magazine. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging vanzelf. U herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. U hoeft het proefabonnement dus niet op te zeggen. Een Denksport Kruiswoord (6) proefabonnement is er al voor €22,80.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 10% op de prijs in de winkel
  • 13x per jaar Denksport Kruiswoord (6) in huis

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Denksport Kruiswoord (6) op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Met een Denksport Kruiswoord (6) proefabonnement kunt u Denksport Kruiswoorden (6) vrijblijvend proberen. Na de actieperiode stopt het proefabonnement automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Er is een proefabonnement voor €22,80.

Een Denksport Kruiswoord (6) abonnement is verkrijgbaar vanaf €22,80. Een proefabonnement voor €22,80. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen Denksport Kruiswoord (6) abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

Een jaarabonnement op Denksport Kruiswoord (6) kost €56,15. Hiervoor ontvangt u Denksport Kruiswoord (6) 13 keer.

Let op: dit betreft een aanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de normale abonnementsprijs.

Denksport Kruiswoord (6) komt 13 keer per jaar uit.

Als u Denksport Kruiswoord (6) op een adres in het buitenland wil laten bezorgen, neemt u contact op met de klantenservice van Denksport Kruiswoord (6). De uitgever informeert u graag over de mogelijkheden. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Met het invoeren van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - De machtiging wordt verstrekt aan de uitgever van Denksport Kruiswoord (6). U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op Denksport Kruiswoord (6), neemt u contact op met de klantenservice van Denksport Kruiswoord (6). Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Uw abonneenummer vindt u (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.