Denksport Cijfercode 3** abonnementen

Kies voor een Denksport Cijfercode 3** abonnement met tot 8% korting op de winkelprijs. De bundel voor liefhebbers van cijferpuzzels.


€22,80
5 nummers Stopt automatisch
8% korting

€56,15
13 nummers
3% korting

Laatste reviews

  • Theo
Goede bezigheid bij mooi weer in de tuin en natuurlijk ook op andere momenten

Heeft cijfercode 3*, de puzzels zouden wel iets moeilijker mogen zijn.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand

Over Denksport Cijfercode 3**

Niveau: 3 sterren

Houdt u ook van puzzels en cijfers? Dan is het puzzelboek Cijfercode 3* hét puzzelboek voor u.

Cijfercode 3* is heel geschikt voor iedereen die houdt van codes breken met diverse varianten. Het puzzelboek bevat o.a. Cijfercode zegwijze en Cijferlegpuzzels.

Een Denksport Cijfercode 3 abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Denksport Cijfercode 3 wil proberen is er al een abonnement vanaf €22,80. Met tot 8% voordeel op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Denksport Cijfercode 3**. En kies uw abonnement.

Vrijblijvend kennismaken met Denksport Cijfercode 3**

Met een proefabonnement op Denksport Cijfercode 3 maakt u vrijblijvend kennis met dit bijzondere magazine. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging automatisch. U herkent proefabonnementen door de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. U hoeft het abonnement niet op te zeggen. Een Denksport Cijfercode 3 proefabonnement is er al voor €22,80.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 8% op de prijs in de winkel
  • 13x per jaar Denksport Cijfercode 3** in de bus

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Denksport Cijfercode 3** op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.