Denksport Cijfercode 3* abonnementen

Kies voor een Denksport Cijfercode 3* abonnement met tot 8% korting op de winkelprijs. De bundel voor liefhebbers van cijferpuzzels.


€22,80
5 nummers Stopt automatisch
8% korting

€56,15
13 nummers
3% korting

Laatste reviews

  • Theo
Goede bezigheid bij mooi weer in de tuin en natuurlijk ook op andere momenten

Heeft cijfercode 3*, de puzzels zouden wel iets moeilijker mogen zijn.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand

Over Denksport Cijfercode 3*

Houdt u ook van puzzels en cijfers? Dan is het puzzelboek Cijfercode 3* hét puzzelboek voor u. Met een abonnement op het puzzelboek Cijfercode 3* ontvangt u 13x per jaar 64 pagina's vol met cijfercodepuzzels.

Cijfercode 3* is heel geschikt voor iedereen die houdt van codes breken met diverse varianten. Het puzzelboek bevat o.a. Cijfercode zegwijze en Cijferlegpuzzels.

Wat zijn de kosten van een abonnement op Denksport Cijfercode 3? Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €21,40. En tot 8% korting op de winkelprijs. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle Denksport Cijfercode 3 aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

Denksport Cijfercode 3* verschijnt 13x per jaar.

Vrijblijvend kennismaken met Denksport Cijfercode 3*

Met een proefabonnement maakt u voordelig en vrijblijvend kennis met dit unieke magazine. Na het afgesproken aantal edities stopt het proefabonnement automatisch. U zit nergens aan vast. Let op de vermelding "stopt automatisch" bij proefabonnementen. U hoeft het abonnement niet op te zeggen. Er is al een Denksport Cijfercode 3* proefabonnement voor €21,40.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 8% op de losse verkoopprijs
  • 13x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Denksport Cijfercode 3* op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.