Denksport Cijfercode

De bundel voor liefhebbers van cijferpuzzels.

Aanbiedingen

Denksport Cijfercode abonnement

3 Sterren puzzels

Houdt u ook van puzzels en cijfers? Dan is het puzzelboek Cijfercode 3* hét puzzelboek voor u.

Cijfercode 3* is heel geschikt voor iedereen die houdt van codes breken met diverse varianten. Het puzzelboek bevat o.a. Cijfercode zegwijze en Cijferlegpuzzels.

Een Denksport Cijfercode abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €22,80. Met tot 10% korting op de winkelprijs. Vergelijk alle actuele Denksport Cijfercode aanbiedingen. En profiteer van dit voordeel.

Vrijblijvend kennismaken met Denksport Cijfercode

Nog niet overtuigd? Kies dan voor een Denksport Cijfercode proefabonnement. En beoordeel dit heerlijke magazine zelf. Voordelig en vrijblijvend. Na het afgesproken aantal edities stopt het abonnement automatisch. U zit dus nergens aan vast. Proefabonnementen herkent u aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is niet noodzakelijk. Er is al een Denksport Cijfercode proefabonnement voor €22,80.

Voordelen van een abonnement

  • 13x per jaar als eerste het nieuwste nummer in de bus
  • Een abonnement is tot 10% goedkoper dan het magazine los kopen

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Denksport Cijfercode op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Denksport Cijfercode 5 nummers €22,80 n.v.t.
Denksport Cijfercode 13 nummers €56,15 4%

Om Denksport Cijfercode vrijblijvend te proberen, is er het proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Er is een proefabonnement voor €22,80.

Een abonnement op Denksport Cijfercode is verkrijgbaar vanaf €22,80. Een proefabonnement voor €22,80. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op Denksport Cijfercode heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

De prijs van een jaarabonnement op Denksport Cijfercode is €56,15. Voor dit bedrag ontvangt u Denksport Cijfercode 13 keer gratis bij u thuis bezorgd.

Let op: dit betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met Denksport Cijfercode. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de normale abonnementsprijs.

Denksport Cijfercode verschijnt 13 keer per jaar.

Als u Denksport Cijfercode voor een adres in het buitenland wil aanvragen, neemt u contact op met de klantenservice van Denksport Cijfercode. De uitgever vertelt u graag over de mogelijkheden en kosten. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U betaalt middels een automatische incasso.. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - De machtiging wordt verstrekt uitsluitend aan de uitgever van Denksport Cijfercode. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Denksport Cijfercode, neemt u contact op met de klantenservice van Denksport Cijfercode. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Het abonneenummer staat (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.

Wat vinden anderen van Denksport Cijfercode

" Heeft cijfercode 3*, de puzzels zouden wel iets moeilijker mogen zijn. "