iCreate Magazine abonnementen

Kies voor een iCreate Magazine abonnement met tot 33% korting op de winkelprijs. Dit magazine is uw gids voor al uw Apple-apparaten. Ieder nummer van het tijdschrift staat vol met kleine slimmigheidjes, handleidingen van complete programma’s, en tekst en uitleg bij de laatste updates. Wilt u meer uit uw iPhone of iMac halen? Dan is dit blad voor uw gemaakt.


€19,95 26,97
3 nummers
26% korting

€59,95 89,90
10 nummers
33% korting

Laatste reviews

  • hans
fijn cadeau

Cadeau gehad van mijn zwagers. Ben er erg blij mee!

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Wilmar

Sluit goed aan bij de behoefte van een apple-gebruiker.

Sterke punten
  • Informatief
  • Ger

Ik kan in andere bladen te weinig over een Mac vinden. Dit sluit veel meer aan en ik zie vaak goede artikelen waar ik iets aan heb.

Over iCreate Magazine

Als Apple een magazine zou maken, dan was het iCreate. iCreate magazine is gemaakt met dezelfde passie en aandacht voor detail als de producten van Apple zelf. Het tijdschrift biedt creatieve workshops en tips voor alle Mac-hardware en -software. Van de iPhone tot de iMac. En van Garageband tot de laatste iOS.

In ieder nummer vindt u vele creatieve tips, boeiende artikelen en grondige besprekingen. iCreate is uw gids voor al uw Apple-apparaten. Dit maakt iCreate het ultieme lijfblad voor iedere Mac- en iPhone-gebruiker.

Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €19,95. Met tot 33% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk alle kennismakingsaanbiedingen voor iCreate Magazine. En kies het abonnement dat bij u past.

iCreate Magazine digitaal lezen

Met een abonnement op iCreate Magazine ontvangt u elk nummer op papier én digitaal. iCreate Magazine biedt u een app waarin u de digitale editie kunt lezen. Er zijn apps voor iOS (Apple) en Android. Download deze op uw mobiel apparaat. Koppel uw abonnement in de app. En lees de nieuwste editie overal en altijd in de app. In de app bewaarde edities zijn daarna zonder actieve internetverbinding in te zien. Ideaal in situaties waar een internetverbinding slecht of duur is.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 33% op de winkelprijs
  • 10x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van iCreate Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.