iCreate Magazine

iCreate Magazine biedt u inspirerende tips en praktische gidsen voor alles wat met Apple-producten te maken heeft. Ontdek handige tutorials, diepgaande reviews en creatieve projecten die uw gebruik van Mac, iPhone en iPad naar een hoger niveau tillen. Of u nu een beginnende gebruiker bent of een doorgewinterde Apple-fan, iCreate Magazine heeft voor ieder wat wils.

Met elke editie van iCreate Magazine blijft u op de hoogte van de nieuwste apps, updates en technologieën. Laat u inspireren door prachtige fotografie en boeiende artikelen die uw creativiteit met Apple-producten aanwakkeren.

Aanbiedingen

iCreate Magazine abonnement

Het lijfblad voor Apple-gebruikers

iCreate Magazine is dé ultieme gids voor iedereen die zijn Apple-apparaten optimaal wil benutten. Dit tijdschrift richt zich volledig op de Apple-community en biedt een schat aan informatie voor zowel beginners als gevorderde gebruikers. Van de nieuwste hardware reviews tot handige tips voor iPhone en iPad, iCreate heeft het allemaal. Elk nummer staat boordevol inspirerende artikelen, diepgaande analyses en praktische adviezen om het meeste uit uw Apple-producten te halen.

Diepgaande hardware reviews

Bij iCreate Magazine kunt u rekenen op gedetailleerde en eerlijke hardware reviews. Of het nu gaat om de nieuwste iPhone, iPad, MacBook of andere Apple-accessoires, onze experts testen en beoordelen de producten uitgebreid. U krijgt een helder beeld van de prestaties, functies en de prijs-kwaliteitverhouding van elk apparaat. Hierdoor kunt u weloverwogen beslissingen nemen bij uw volgende aankoop. De reviews zijn geschreven in een toegankelijke stijl, zodat ze voor iedereen begrijpelijk zijn, ongeacht uw technische kennis.

Handige tips voor iPhone en iPad

iCreate Magazine staat bekend om zijn uitgebreide sectie met handige tips voor iPhone en iPad. Of u nu op zoek bent naar manieren om uw batterijduur te verlengen, de beste instellingen voor uw apparaat te vinden of gewoon nieuwe functies te ontdekken, iCreate heeft het allemaal. Elke editie biedt stap-voor-stap handleidingen en nuttige tips die u direct kunt toepassen. Zo haalt u het maximale uit uw Apple-apparaten zonder urenlang te hoeven zoeken naar de juiste informatie.

App-tips die uw leven eenvoudiger maken

Niets is zo fijn als een goede app die precies biedt wat u nodig heeft. In iCreate Magazine vindt u dan ook een ruime selectie aan app-tips voor uiteenlopende doeleinden. Van productiviteitstools en creatieve apps tot de nieuwste games en lifestyle-apps, onze redactie selecteert de beste en meest innovatieve apps voor u. Dankzij de heldere beschrijvingen en gebruikservaringen weet u precies welke apps de moeite waard zijn om te downloaden en te gebruiken.

Met in ieder nummer:

  • Uitgebreide hardware reviews
  • Praktische tips voor iPhone en iPad
  • Inspirerende app-tips
  • Handleidingen voor software en diensten
  • Updates over de nieuwste Apple-trends

iCreate Magazine digitaal lezen

Abonnees van iCreate Magazine ontvangen alle edities op papier én digitaal. iCreate Magazine biedt u een app. In deze app kunt u de digitale edities lezen. Om het magazine online te lezen installeert u de iCreate Magazine app voor iOS of Android op uw mobiel apparaat. Koppel uw abonnement in de app. En lees alle edities overal en altijd in de app. Om eerder geopende edities nogmaals in te zien heeft u niet opnieuw een internetverbinding nodig. Fijn op plekken waar internet slecht of duur is.

Voordelen van een abonnement

  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • 10x per jaar iCreate Magazine automatisch thuis bezorgd
  • Bespaar tot 37% op de losse verkoopprijs

Wat kost een abonnement op ICreate Magazine?

Voor wie iCreate Magazine wil proberen is er al een aanbieding vanaf €20,00. Een jaarabonnement op ICreate Magazine kost €60,00. En u profiteert van tot 37% korting op de prijs in de winkel. Vergelijk hierboven alle kennismakingsaanbiedingen voor iCreate Magazine. En profiteer van dit voordeel.

Bekijk de aanbiedingen voor een iCreate Magazine abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van iCreate Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
iCreate Magazine 3 nummers €20,00 30%
iCreate Magazine 10 nummers €60,00 37%

Een iCreate Magazine abonnement is verkrijgbaar vanaf €20,00. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op iCreate Magazine heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

Voor een jaarabonnement op iCreate Magazine betaalt u €60,00. Voor deze prijs ontvangt u iCreate Magazine 10 keer.

Deze prijs betreft een aanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de normale abonnementsprijs.

Als iCreate Magazine abonnee heeft u ook toegang tot alle digitale edities. De uitgever vertelt u hoe u deze kunt tonen op uw tablet en smartphone.

iCreate Magazine verschijnt 10 keer per jaar.

iCreate Magazine komt uit op 30-01, 05-03, 09-04, 14-05, 18-06, 30-07, 10-09, 15-10, 19-11, 24-12.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het magazine iets later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is er echt iets fout gegaan? Neem contact met de uitgever op.

U betaalt middels een automatische incasso.. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - U verleent de machtiging enkel en alleen aan de uitgever van iCreate Magazine. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op iCreate Magazine, neemt u contact op met de klantenservice van iCreate Magazine. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van iCreate Magazine

" Cadeau gehad van mijn zwagers. Ben er erg blij mee! "

" Sluit goed aan bij de behoefte van een apple-gebruiker. "

" Ik kan in andere bladen te weinig over een Mac vinden. Dit sluit veel meer aan en ik zie vaak goede artikelen waar ik iets aan heb. "