Computer Idee

Computer Idee is het ideale tijdschrift voor iedereen die graag op de hoogte blijft van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Of u nu een doorgewinterde tech-liefhebber bent of gewoon op zoek bent naar handige tips voor uw computergebruik, Computer Idee biedt u uitgebreide artikelen en nuttige adviezen.

In elk nummer vindt u duidelijke stappenplannen, reviews van de nieuwste gadgets en software, en boeiende achtergrondverhalen. Zo haalt u het maximale uit uw digitale leven en blijft u altijd een stapje voor.

Computer Idee abonnement

Computertijdschrift Computer Idee is het ideale blad voor iedereen die dagelijks met computers werkt of simpelweg geïnteresseerd is in technologie. Dit populaire Nederlandse tijdschrift biedt een schat aan informatie voor zowel beginners als gevorderde gebruikers. Of u nu op zoek bent naar oplossingen voor alledaagse computerproblemen, of uw kennis over de nieuwste hardware en software wilt vergroten, Computer Idee heeft het allemaal.

Praktische tips voor dagelijks computergebruik

Een van de sterke punten van Computer Idee is de focus op praktische tips die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven. In elk nummer vindt u stap-voor-stap handleidingen en oplossingen voor veelvoorkomende computerproblemen. Dit maakt het blad bijzonder waardevol voor mensen die snel en effectief met hun computer willen werken. Of het nu gaat om het verbeteren van de prestaties van uw pc, het veiligstellen van uw gegevens, of het optimaliseren van uw software, Computer Idee biedt de hulp die u nodig heeft.

Workshops en tutorials

Naast praktische tips bevat Computer Idee ook uitgebreide workshops en tutorials. Deze sectie is perfect voor lezers die hun vaardigheden willen uitbreiden en nieuwe dingen willen leren. Van het bouwen van een eigen computer tot het leren van programmeertalen, de workshops zijn duidelijk geschreven en bevatten gedetailleerde instructies. Dit maakt het blad een uitstekende bron voor zowel hobbyisten als professionals die hun kennis willen verbreden.

Vergelijkende tests van hardware en software

Computer Idee besteedt veel aandacht aan de laatste ontwikkelingen op het gebied van hardware en software. In elk nummer worden nieuwe producten gereviewd en vergeleken, zodat u altijd op de hoogte bent van de beste opties op de markt. Of het nu gaat om de nieuwste laptops, de meest betrouwbare antivirussoftware, of handige apps voor dagelijks gebruik, Computer Idee biedt uitgebreide analyses en aanbevelingen.

Met in ieder nummer:

  • Uitgebreide handleidingen en handige tips
  • Stapsgewijze workshops en tutorials
  • Recensies van de nieuwste hardware en software
  • Oplossingen voor veelvoorkomende computerproblemen
  • Updates over de nieuwste technologische ontwikkelingen

Computer Idee digitaal lezen

Bent u abonnee van Computer Idee? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u Computer Idee ook digitaal lezen. Computer Idee heeft een app. Hierin leest u de digitale editie. Installeer de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Koppel uw abonnement in de app. En u heeft onbeperkt toegang tot alle nummers in de app. In de app bewaarde edities zijn daarna offline in te zien. Ideaal voor onderweg in het buitenland, in de bus en andere situaties waar een internetverbinding minder betrouwbaar of kostbaar is.

Computer Idee cadeau geven

Het is mogelijk om een abonnement op Computer Idee cadeau te doen. En het hoeft niet veel te kosten. Er is al een cadeauabonnement voor €11,95. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Opzeggen is niet nodig. Dus kent u iemand die van Computer Idee zal genieten? Geef een Computer Idee abonnement cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een Computer Idee cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • 26x per jaar als eerste Computer Idee in de bus
  • Inclusief digitaal lezen waar en wanneer u maar wil
  • Een abonnement is tot 51% goedkoper dan het magazine in de winkel kopen

Wat kost een abonnement op Computer Idee?

Voor wie Computer Idee wil proberen is er al een aanbieding vanaf €11,95. Een jaarabonnement op Computer Idee kost €69,95. En u profiteert van tot 51% voordeel op de prijs in de winkel. Bekijk hierboven alle actuele Computer Idee aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

Niet overtuigd? Kies dan voor een Computer Idee proefabonnement. En beoordeel dit unieke magazine zelf. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement automatisch. Let op de toevoeging "stopt automatisch" voor proefabonnementen. Opzeggen is dus niet noodzakelijk. Een Computer Idee proefabonnement is er al voor €11,95.

Bekijk de aanbiedingen voor een Computer Idee abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Computer Idee op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Computer Idee 6 weken €11,95 27%
Computer Idee 6 maanden €38,95 45%
Computer Idee 1 jaar €69,95 51%
Titel Periode Prijs Korting
Computer Idee 6 weken €11,95 27%
Computer Idee 6 maanden €38,95 45%
Computer Idee 1 jaar €69,95 51%

Met een Computer Idee proefabonnement kunt u Computer Ideeën vrijblijvend proberen. Na de actieperiode stopt het proefabonnement automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Er is een proefabonnement voor €11,95.

Een abonnement op Computer Idee is verkrijgbaar vanaf €11,95. Een proefabonnement voor €11,95. En een cadeauabonnement vanaf €11,95. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen abonnement op Computer Idee heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Computer Idee abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen vindt u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de actuele aanbiedingen voor Computer Idee cadeauabonnementen te zien. Kies vervolgens voor het abonnement dat past bij uw budget. Er is al een Computer Idee cadeauabonnement voor €11,95.

Na het afgesproken aantal nummers stopt het geschonken abonnement automatisch.. U hoeft een cadeauabonnement niet op te zeggen.

De prijs van een jaarabonnement op Computer Idee is €69,95. Voor deze prijs ontvangt u Computer Idee 26 keer gratis bij u thuis bezorgd.

Let op: dit betreft een kennismakingsaanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Met een abonnement op Computer Idee heeft u ook altijd toegang tot de digitale edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u deze kunt opvragen via uw tablet en smartphone.

Computer Idee komt 26 keer per jaar uit.

Met het verstrekken van uw rekeningnummer bij de aanvraag geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - De machtiging wordt verstrekt aan de uitgever van Computer Idee. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op Computer Idee, neemt u contact op met de klantenservice van Computer Idee. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Computer Idee

" Zeer goed informatief computerblad met uitstekende actuele en begrijpelijke informatie. Al vele jaren abonnee maar voor mij blijft het onbegrijpelijk dat een computerblad ... "

" Prima behapbaar te lezen blad in vergelijking met (sommige) andere computerbladen. ... "

" Helaas is mijn kennis over de onderwerpen in uw blad te gering om iets aan het blad te hebben. Ik ben een redelijke digibeet. "

" Het is een leuk blad, met tips en trucks. Veel handige weetjes. Alleen bij verlenging abonnement zou je de keus moeten krijgen en niet gelijk een automatische ... "

" Computeridee is een fijn blad met veel informatie en veelzijdige artikelen. Veel artikelen zijn voor mij niet interessant, ik koop zulke bladen liever in de winkel als er ... "

" Blad goed geïllustreerd met duidelijk uitleg en begrijpelijk informatie. Hier en daar goed uitgediept. Rubriek van " brieven schrijvers " heel interessant. "

" Computer Idee lees ik graag ondanks dat ik professioneel met ICT omga. Het is voor de gemiddelde gebruiker begrijpelijk geschreven maar geeft ook de professional genoeg ... "

" De artikelen zijn goed begrijpbaar en duidelijk leesbaar voor zowel voor de amateur als de professional. "

" Computerblad vol met handige informatie en veel bruikbare tips voor beter computergebruik. Makkelijk leesbaar en verschijnt 26x per jaar voor een aantrekkelijke prijs. "

" Heerlijk blad, vooral voor mensen die wat ouder zijn zo als ik (69 jaar) om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op computergebied. "