ComputerTotaal

Kies voor een ComputerTotaal abonnement met tot 40% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor iedereen die zijn computer serieus neemt en beter wil begrijpen.

ComputerTotaal abonnement

ComputerTotaal is hét tijdschrift voor iedereen die geïnteresseerd is in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie. Of u nu een fanatieke gebruiker bent van computers, tablets, smartphones of randapparatuur, dit tijdschrift biedt voor ieder wat wils. ComputerTotaal houdt u op de hoogte van de nieuwste trends, handige tips en diepgaande reviews, zodat u altijd weet welke producten en softwareprogramma's de beste keuzes zijn.

ComputerTotaal is niet alleen informatief, maar ook inspirerend. Iedere maand vindt u uitgebreide artikelen over de nieuwste technologieën en ontwikkelingen in de wereld van computers en smartphones. De redactie besteedt veel aandacht aan gedetailleerde testen en vergelijkingen, zodat u altijd een weloverwogen keuze kunt maken bij de aanschaf van nieuwe hardware. Daarnaast biedt ComputerTotaal praktische workshops en handleidingen om het maximale uit uw apparaten te halen.

Naast hardware komt ook software ruim aan bod in ComputerTotaal. Of het nu gaat om de nieuwste smartphone apps of handige softwareprogramma's voor uw PC, u vindt het allemaal in dit populaire computerblad. De redactie selecteert en bespreekt de beste apps en programma's, zodat u altijd op de hoogte bent van de meest bruikbare en innovatieve software. Van beveiligingssoftware tot productiviteitsapps, ComputerTotaal laat zien hoe u uw digitale leven kunt verrijken.

Met in ieder nummer:

  • Uitgebreide reviews van computers, tablets en smartphones
  • Vergelijkingen van de nieuwste randapparatuur
  • Handige tips en workshops
  • Besprekingen van de nieuwste softwareprogramma's
  • Aanbevelingen voor smartphone apps

ComputerTotaal digitaal lezen

Bent u abonnee van ComputerTotaal? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u ComputerTotaal ook digitaal lezen. ComputerTotaal heeft een app waarin u de digitale edities kunt lezen. Download de app voor iOS of Android. Meld u eenmalig aan in de app. En lees alle nummers overal en altijd in de app. Om eerder gelezen edities nogmaals te openen heeft u geen internet meer nodig. Ideaal in situaties waar internet slecht of duur is.

ComputerTotaal cadeau geven

Wilt u een ander verrassen met een tijdelijk abonnement op ComputerTotaal? Dat is mogelijk. En het hoeft niet veel te kosten. Er is al een cadeauabonnement voor €19,95. Een cadeauabonnement stopt vanzelf zodra alle nummers zijn ontvangen. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u iemand zomaar verrassen? Geef een tijdelijk abonnement op ComputerTotaal cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een ComputerTotaal cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • Lees alle nummers ook digitaal op uw smartphone en tablet
  • Profiteer van tot 40% korting op de losse verkoopprijs
  • 12x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd

Wat kost een abonnement op ComputerTotaal?

Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €19,95. Een jaarabonnement op ComputerTotaal kost €69,95. En u geniet tot 40% voordeel op de prijs in de winkel. Bekijk hierboven alle actuele ComputerTotaal aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Wilt u ComputerTotaal eerst proberen alvorens u voor een doorlopend abonnement gaat? Kies in dat geval voor een proefabonnement. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het proefabonnement automatisch. U herkent proefabonnementen door de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. U hoeft het abonnement niet op te zeggen. Een ComputerTotaal proefabonnement is er al voor €19,95.

Bekijk de aanbiedingen voor een ComputerTotaal abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van ComputerTotaal op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Om ComputerTotaal voordelig en vrijblijvend te proberen, kiest u voor een proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. Opzeggen is niet nodig. Er is een proefabonnement voor €19,95.

Een ComputerTotaal abonnement is verkrijgbaar vanaf €19,95. Een proefabonnement voor €19,95. En een cadeauabonnement vanaf €19,95. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen abonnement op ComputerTotaal heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een ComputerTotaal abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen vindt u de optie 'Geef cadeau'. Klik op deze optie om de aanbiedingen voor cadeauabonnementen op ComputerTotaal te bekijken. Kies vervolgens voor het abonnement dat past bij uw budget. Er is al een ComputerTotaal cadeauabonnement voor €19,95.

Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Een cadeauabonnement hoeft niet te worden opgezegd..

Een jaarabonnement op ComputerTotaal is verkrijgbaar voor €69,95. Voor deze prijs ontvangt u 12 keer ComputerTotaal gratis bij u thuis bezorgd.

Deze prijs betreft een aanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Met een abonnement op ComputerTotaal heeft u ook toegang tot alle digitale edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u deze kunt opvragen via uw tablet en smartphone.

ComputerTotaal verschijnt 12 keer per jaar.

U betaalt het abonnement middels een automatische incasso.. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - De machtiging wordt verstrekt aan de uitgever van ComputerTotaal. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op ComputerTotaal, neemt u contact op met de klantenservice van ComputerTotaal. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van ComputerTotaal

" Het is een zeer mooi blad, informatief, duidelijke begeleidende foto’s maar veel te diepgaand voor de gemiddelde computer gebruiker. CT is écht geen blad voor een ... "

" Heb naast Computer Totaal ook nog de Tech jaargang van Reshift. Veel lezen, veel ontdekken, veel begrijpen. "

" Blad geeft goed overzicht van ontwikkelingen op ICT gebied. De hebben voldoende diepgang. Tweede jaar helaas 30 euro duurder, Zal abonnement helaas moeten opzeggen. 80 ... "

" Alle ontwikkelingen op tech gebied passeren de revue. Voor de wat gevorderde lezer uitgebreide workshops. Voor de geïnteresseerde lezer de nieuwste ontwikkelingen op de ... "

" Het is een prima blad, maar met 85 euro per jaar ga ik toch stoppen, het begint VEEL te duur te worden. "

" Heldere uitleg, verzorgd. Lees hem graag. "

" ik ben zeer tevreden over het magazine. Is goed in elkaar gezet, goede kwaliteit van de voorpagina, lekker materiaal. Het is niet van papier gemaakt maar van een soort ... "

" CT is geen blad voor dummy's. Het spreekt de taal van semi nerds en vergt de nodige inside-kennis. De gemiddelde digigebruiker wordt er niet veel wijzer van. "

" Dit blad is goed voor zowel een hobbyist als een ITer. Alles staat duidelijk beschreven zodat iedereen het kan begrijpen. Elke m-aand weer leuke topics die up-to-date ... "