Ct Magazine abonnementen

Kies voor een Ct Magazine abonnement met tot 21% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor computertechniek.


€20,00 20,97
3 nummers
5% korting

€55,00 69,90
10 nummers
21% korting

€110,00 139,80
20 nummers
21% korting

Laatste reviews

Over Ct Magazine

Power Unlimited schrijft al ruim 10 jaar over alles wat met games te maken heeft en is in die tijd uitgegroeid tot een autoriteit op dit gebied. De lezer wordt maandelijks op de hoogte gehouden van de nieuwste en nog te verwachten games en hardware.

Of het nu PC, Playstation, X-Box of Nintendo betreft, de redactie van Power Unlimited weet wat er gaat komen, heeft iedere bestaande topgame uitgespeeld, en volgt elk groot evenement. Weinig Nederlandstalige tijdschriften worden met zoveel kennis, ervaring én enthousiasme gemaakt.

Hoeveel kost een abonnement op Ct Magazine? Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €110,00. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle aanbiedingen voor Ct Magazine. En kies het abonnement dat bij u past.

Ct Magazine verschijnt 10x per jaar.

Ct Magazine digitaal lezen

Abonnees van Ct Magazine ontvangen alle edities op papier en digitaal.

U kunt Ct Magazine ook online lezen in de app van Tijdschrift.nl. Om het tijdschrift online te lezen download u de Tijdschrift.nl app op uw mobiele apparaat. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl. Hiernaactiveert u uw digitale abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de stappen in de app eenmaal doorlopen, dan heeft u altijd toegang tot de nieuwe en oude nummers via Tijdschrift.nl. Om eerder bewaarde nummers opnieuw te bekijken heeft u geen internetverbinding nodig. Deze nummers worden bewaard tot u ze verwijderd. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet meer? En heeft u deze nodig om uw papieren en digitale abonnement te koppelen? Kijk dan bij het kenmerk van de incasso van het abonnementsgeld, in de correspondentie van de uitgever en/of op de verpakking van het tijdschrift.

Voordelen van een abonnement

  • Ontvang alle nummers ook digitaal op uw smartphone en tablet
  • Bespaar tot 5% op de prijs in de winkel
  • 10x per jaar Ct Magazine vanzelf thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Ct Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.