Ct Magazine

Kies voor een Ct Magazine abonnement met tot 33% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor computertechniek.

Aanbiedingen

Ct Magazine abonnement

Power Unlimited schrijft al ruim 10 jaar over alles wat met games te maken heeft en is in die tijd uitgegroeid tot een autoriteit op dit gebied. De lezer wordt maandelijks op de hoogte gehouden van de nieuwste en nog te verwachten games en hardware.

Of het nu PC, Playstation, X-Box of Nintendo betreft, de redactie van Power Unlimited weet wat er gaat komen, heeft iedere bestaande topgame uitgespeeld, en volgt elk groot evenement. Weinig Nederlandstalige tijdschriften worden met zoveel kennis, ervaring én enthousiasme gemaakt.

Een Ct Magazine abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Ct Magazine is er al een abonnement vanaf €20,00. Met tot 33% korting op de prijs in de winkel. Bekijk alle Ct Magazine aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

Ct Magazine digitaal lezen

Abonnees van Ct Magazine ontvangen alle nummers op papier én digitaal.

U kunt Ct Magazine tevens digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Om het tijdschrift online te lezen download u de Tijdschrift.nl app op uw mobiele apparaat. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl online. Hierna volgt u de stappen en activeert u met uw postcode en abonnementsnummer uw abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de stappen in de app eenmaal doorlopen, dan heeft u altijd toegang tot de nieuwe en oude nummers via Tijdschrift.nl. Nummers, die u met de app heeft bekeken, blijven hierna zonder internetverbinding in te zien.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 33% voordeliger dan het magazine los kopen
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • 10x per jaar als eerste het nieuwste nummer op de mat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Ct Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

Een Ct Magazine abonnement is verkrijgbaar vanaf €20,00. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen Ct Magazine abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

Een jaarabonnement op Ct Magazine kost €60,00. Hiervoor ontvangt u 10 keer Ct Magazine gratis bij u thuis bezorgd.

Deze prijs betreft een kennismakingsaanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de normale abonnementsprijs.

Als abonnee van Ct Magazine heeft u ook toegang tot de digitale edities. De uitgever zal u informeren over hoe u deze kunt downloaden en/of inzien op uw tablet en smartphone.

Ct Magazine verschijnt 10 keer per jaar.

Ct Magazine verschijnt op 23-01, 27-02, 02-04, 07-05, 11-06, 16-07, 27-08, 08-10, 12-11, 17-12.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het kan gebeuren dat het blad een dag eerder of later dan normaal wordt bezorgd. Is er echt iets fout gegaan? Neem contact met de uitgever op.

Met het verstrekken van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. Bij een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - U verleent een machtiging uitsluitend aan de uitgever van Ct Magazine. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op Ct Magazine, neemt u contact op met de klantenservice van Ct Magazine. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.