Ct Magazine abonnementen

Kies voor een Ct Magazine abonnement met tot 21% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor computertechniek.


€20,00 20,97
3 nummers
5% korting

€55,00 69,90
10 nummers
21% korting

€110,00 139,80
20 nummers
21% korting

Laatste reviews

Over Ct Magazine

Power Unlimited schrijft al ruim 10 jaar over alles wat met games te maken heeft en is in die tijd uitgegroeid tot een autoriteit op dit gebied. De lezer wordt maandelijks op de hoogte gehouden van de nieuwste en nog te verwachten games en hardware.

Of het nu PC, Playstation, X-Box of Nintendo betreft, de redactie van Power Unlimited weet wat er gaat komen, heeft iedere bestaande topgame uitgespeeld, en volgt elk groot evenement. Weinig Nederlandstalige tijdschriften worden met zoveel kennis, ervaring én enthousiasme gemaakt.

Voor wie wil kennismaken met Ct Magazine is er al een aanbieding vanaf €20,00. Met tot 21% korting op de losse verkoopprijs. Bekijk alle actuele Ct Magazine aanbiedingen. En pak dit voordeel.

Ct Magazine digitaal lezen

Bent u abonnee van Ct Magazine? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u Ct Magazine ook digitaal lezen.

U kunt Ct Magazine ook online lezen via Tijdschrift.nl. Om het magazine digitaal te lezen download u de Tijdschrift.nl app op uw smartphone of tablet. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl. Hierna activeert u uw digitale abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de stappen in de app eenmaal doorlopen, dan heeft u altijd toegang tot de laatste nummers via Tijdschrift.nl. Om reeds gedownloade edities in te zien heeft u geen internetverbinding nodig. Deze edities worden bewaard in de app tot u ze weer verwijderd.

Voordelen van een abonnement

  • 10x per jaar als eerste het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • Profiteer van tot 21% korting op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Ct Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.