Ct Magazine abonnementen

Kies voor een Ct Magazine abonnement met tot 21% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor computertechniek.


€20,00 20,97
3 nummers
5% korting

€55,00 69,90
10 nummers
21% korting

€110,00 139,80
20 nummers
21% korting

Laatste reviews

Over Ct Magazine

Power Unlimited schrijft al ruim 10 jaar over alles wat met games te maken heeft en is in die tijd uitgegroeid tot een autoriteit op dit gebied. De lezer wordt maandelijks op de hoogte gehouden van de nieuwste en nog te verwachten games en hardware.

Of het nu PC, Playstation, X-Box of Nintendo betreft, de redactie van Power Unlimited weet wat er gaat komen, heeft iedere bestaande topgame uitgespeeld, en volgt elk groot evenement. Weinig Nederlandstalige tijdschriften worden met zoveel kennis, ervaring én enthousiasme gemaakt.

Proefabonnement Power Unlimited

Met een Power Unlimited proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met het populairste game-magazine van Nederland. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Power Unlimited cadeauabonnement

Ook bij cadeauabonnementen wordt het abonnement automatisch beëindigd zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u een gamer verrassen? Geef een Power Unlimited abonnement cadeau.

Voordelen Power Unlimited abonnement

  • Maandelijks Power Unlimited als eerste op de mat
  • Exclusieve abonneeacties
  • Gratis digitaal lezen
  • Veel voordeliger dan los in de winkel
  • Vrijblijvend kennis maken met een Power Unlimited proefabonnement *

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Wil je informatie over een specifiek onderwerp op het gebied van computertechniek? Bestel dan een losse uitgave van het c’t magazine. c't is een kwaliteitsblad over computers en een breed scala aan aanverwante techniek. Of je nou Linux, MacOS of Windows gebruikt, Android of iOS, bij c't ben je altijd aan het juiste adres.

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van processors en supercomputers. Maak weloverwogen keuzes bij de aanschaf van soft- en hardware en of het nu om commandline-tools of videobewerkingsprogramma's, harde schijven of 4K-televisies gaat, C't Magazine zet de mogelijkheden en beperkingen uitgebreid voor je op een rij. Maar ga vooral ook lekker zelf aan de slag. Met de hulp van c't Magazine zet je jouw droom-pc in elkaar of zorg je dat jouw website hoog in de zoekresultaten eindigt.

Wat zijn de kosten van een Ct Magazine abonnement? Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €110,00. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle actuele aanbiedingen voor Ct Magazine. En profiteer van dit voordeel.

Ct Magazine verschijnt 10x per jaar.

digitaal lezen

Abonnees van Ct Magazine ontvangen alle nummers op papier en digitaal.

U kunt Ct Magazine ook digitaal lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app in de App Store van Apple of bij Google Play van Android. Of ga naar de website van Tijdschrift.nl om het magazine op uw computer te lezen. Hiernaactiveert u uw digitale abonnement op tijdschrift.nl/activeer. Zodra u dit afgerond, leest u alle nummers van Ct Magazine eenvoudig via de app van Tijdschrift.nl. Eenmaal gelezen nummers kunt u daarna lezen zonder internetverbinding. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet meer? En heeft u deze nodig om uw papieren en digitale abonnement te koppelen? Kijk dan bij het kenmerk van de incasso van het abonnementsgeld, in de correspondentie van de uitgever en/of op de verpakking van het tijdschrift.

voordelen van een abonnement

  • Ontvang de digitale edities op uw smartphone en tablet
  • Bespaar tot 5% op de prijs in de winkel
  • 10x per jaar als eerste Ct Magazine thuis bezorgd

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Ct Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.