Ct Magazine abonnementen

Kies voor een Ct Magazine abonnement met tot 21% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor computertechniek. U kunt ook een Ct Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€20,00 20,97
4 maanden (3 nrs.)
5% korting

€55,00 69,90
1 jaar (10 nrs.)
21% korting

€110,00 139,80
2 jaar (20 nrs.)
21% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Ct Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€20,00 20,97
4 maanden (3 nrs.)
5% korting

€55,00 69,90
1 jaar (10 nrs.)
21% korting

Laatste reviews

Over Ct Magazine

Power Unlimited schrijft al ruim 10 jaar over alles wat met games te maken heeft en is in die tijd uitgegroeid tot een autoriteit op dit gebied. De lezer wordt maandelijks op de hoogte gehouden van de nieuwste en nog te verwachten games en hardware.

Of het nu PC, Playstation, X-Box of Nintendo betreft, de redactie van Power Unlimited weet wat er gaat komen, heeft iedere bestaande topgame uitgespeeld, en volgt elk groot evenement. Weinig Nederlandstalige tijdschriften worden met zoveel kennis, ervaring én enthousiasme gemaakt.

Proefabonnement Power Unlimited

Met een Power Unlimited proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met het populairste game-magazine van Nederland. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Power Unlimited cadeauabonnement

Ook bij cadeauabonnementen wordt het abonnement automatisch beëindigd zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u een gamer verrassen? Geef een Power Unlimited abonnement cadeau.

Voordelen Power Unlimited abonnement

  • Maandelijks Power Unlimited als eerste op de mat
  • Exclusieve abonneeacties
  • Gratis digitaal lezen
  • Veel voordeliger dan los in de winkel
  • Vrijblijvend kennis maken met een Power Unlimited proefabonnement *

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Wil je informatie over een specifiek onderwerp op het gebied van computertechniek? Bestel dan een losse uitgave van het c’t magazine. c't is een kwaliteitsblad over computers en een breed scala aan aanverwante techniek. Of je nou Linux, MacOS of Windows gebruikt, Android of iOS, bij c't ben je altijd aan het juiste adres.

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van processors en supercomputers. Maak weloverwogen keuzes bij de aanschaf van soft- en hardware en of het nu om commandline-tools of videobewerkingsprogramma's, harde schijven of 4K-televisies gaat, C't Magazine zet de mogelijkheden en beperkingen uitgebreid voor je op een rij. Maar ga vooral ook lekker zelf aan de slag. Met de hulp van c't Magazine zet je jouw droom-pc in elkaar of zorg je dat jouw website hoog in de zoekresultaten eindigt.

ct magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Ct Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Ct Magazine klantenservice