Ct Magazine

Ct Magazine is uw gids in de snel veranderende technologische wereld. Met zorgvuldig samengestelde artikelen brengt het tijdschrift u op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de IT-sector.

Blijf geïnformeerd met diepgaande analyses, handige tips en inspirerende verhalen. Ct Magazine biedt u alles wat u nodig heeft om bij te blijven in de digitale wereld.

Aanbiedingen

Ct Magazine abonnement

Bent u een fervent tech-liefhebber, een IT-professional of gewoon nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen in de computerwereld? Ct Magazine is uw ideale gids door het dynamische landschap van technologie. Met diepgaande analyses, gedetailleerde tests en praktisch advies, biedt Ct Magazine een schat aan informatie die zowel beginners als gevorderde gebruikers zal aanspreken.

Een schat aan technische kennis

Ct Magazine staat bekend om zijn uitgebreide en gedetailleerde inhoud. Elke uitgave biedt grondige reviews van de nieuwste hardware en software, inclusief benchmarks en prestatievergelijkingen. U leest over de laatste trends in computertechnologie, zoals kunstmatige intelligentie, cybersecurity en de nieuwste softwareontwikkelingen. Dankzij de deskundige en onafhankelijke redactie kunt u vertrouwen op objectieve en nauwkeurige informatie, waardoor u altijd goed geïnformeerd bent.

Praktische tips en handleidingen

Naast diepgaande technische artikelen, biedt Ct Magazine ook tal van praktische tips en stapsgewijze handleidingen. Of u nu uw eigen pc wilt bouwen, uw systeem wilt optimaliseren of meer wilt leren over programmeertalen, Ct Magazine heeft het allemaal. De duidelijke en begrijpelijke uitleg maakt complexe onderwerpen toegankelijk voor iedereen. Hierdoor kunt u direct aan de slag met de tips en trucs die in het blad worden gepresenteerd.

Blijf op de hoogte van de laatste trends

Technologie evolueert in een razendsnel tempo en het is soms moeilijk om bij te blijven. Ct Magazine helpt u om altijd een stap voor te blijven. Met regelmatige updates over de nieuwste innovaties, marktanalyses en toekomstverwachtingen, blijft u altijd goed geïnformeerd. Het tijdschrift biedt ook diepgaande interviews met toonaangevende experts en pioniers in de tech-industrie, waardoor u inzicht krijgt in de toekomst van technologie.

Met in ieder nummer:

  • Uitgebreide hardware en software reviews
  • Praktische tips en stapsgewijze handleidingen
  • Diepgaande analyses van tech-trends
  • Interviews met toonaangevende experts
  • Updates over de nieuwste innovaties

Ct Magazine digitaal lezen

Als abonnee van Ct Magazine leest u alle nummers op papier én digitaal.

U kunt Ct Magazine tevens digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Om het magazine digitaal te lezen download u de app van Tijdschrift.nl op uw smartphone of tablet. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl online. Hierna volgt u de instructies activeert u met uw postcode en abonnementsnummer uw abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Als u deze korte procedure eenmalig heeft afgerond, leest u vanaf dat moment alle nummers van Ct Magazine ook altijd via de app van Tijdschrift.nl. Om eerder gedownloade nummers in te zien heeft u geen internetverbinding nodig. Deze edities worden bewaard in de app tot u ze verwijderd.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 33% op de winkelprijs
  • Gratis digitaal lezen op uw tablet en smartphone
  • 10x per jaar Ct Magazine thuis bezorgd

Wat kost een abonnement op Ct Magazine?

Voor wie wil kennismaken met Ct Magazine is er al een abonnement vanaf €20,00. Een jaarabonnement op Ct Magazine kost €60,00. Met tot 33% voordeel op de winkelprijs. Bekijk hierboven alle aanbiedingen voor Ct Magazine. En kies uw abonnement.

Bekijk de aanbiedingen voor een Ct Magazine abonnement.

Klantenservice

Vragen over een aanvraag? En heeft u na 2 weken geen bevestiging van de uitgever ontvangen? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u reedseen abonnement op Ct Magazine? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit bijvoorbeeld bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betalingen en het opzeggen van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Ct Magazine 3 nummers €20,00 16%
Ct Magazine 10 nummers €60,00 33%

Een abonnement op Ct Magazine is verkrijgbaar vanaf €20,00. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen Ct Magazine abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

Voor een jaarabonnement op Ct Magazine betaalt u €60,00. Hiervoor ontvangt u Ct Magazine 10 keer.

Let op: dit betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met Ct Magazine. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Als Ct Magazine abonnee heeft u ook toegang tot de digitale edities. De uitgever vertelt u hoe u deze kunt opvragen via uw tablet en smartphone.

Ct Magazine komt 10 keer per jaar uit.

Ct Magazine verschijnt op 23-01, 27-02, 02-04, 07-05, 11-06, 16-07, 27-08, 08-10, 12-11, 17-12.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het tijdschrift een dag eerder of later dan gebruikelijk in de bus ligt. Is er echt iets mis gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

U betaalt het abonnement middels een automatische incasso.. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - U verleent een machtiging enkel en alleen aan de uitgever van Ct Magazine. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op Ct Magazine, neemt u contact op met de klantenservice van Ct Magazine. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.