Ct Magazine abonnementen

Kies voor een Ct Magazine abonnement met tot 29% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor computertechniek. U kunt ook een Ct Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€20,00 20,97
4 maanden (3 nrs.)
5% korting

€60,00 83,88
14 maanden (12 nrs.)
29% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Ct Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€20,00 20,97
4 maanden (3 nrs.)
5% korting

€45,00 62,91
11 maanden (9 nrs.)
29% korting

Laatste reviews

Over Ct Magazine

Wil je informatie over een specifiek onderwerp op het gebied van computertechniek? Bestel dan een losse uitgave van het c’t magazine. c't is een kwaliteitsblad over computers en een breed scala aan aanverwante techniek. Of je nou Linux, MacOS of Windows gebruikt, Android of iOS, bij c't ben je altijd aan het juiste adres.

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van processors en supercomputers. Maak weloverwogen keuzes bij de aanschaf van soft- en hardware en of het nu om commandline-tools of videobewerkingsprogramma's, harde schijven of 4K-televisies gaat, C't Magazine zet de mogelijkheden en beperkingen uitgebreid voor je op een rij. Maar ga vooral ook lekker zelf aan de slag. Met de hulp van c't Magazine zet je jouw droom-pc in elkaar of zorg je dat jouw website hoog in de zoekresultaten eindigt.


(inkijkexemplaar)

ct magazine klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Ct Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Ct Magazine klantenservice