Filosofie Magazine

Kies voor een Filosofie Magazine abonnement met tot 26% korting op de winkelprijs. Ontdek diepgaande inzichten en actuele debatten met Filosofie Magazine; het toonaangevende tijdschrift voor iedereen die filosofie en kritische reflectie waardeert.

Aanbiedingen

Filosofie Magazine abonnement

Filosofie Magazine is voor iedereen die geïnteresseerd is in filosofie en diepgaande gedachten. Dit magazine biedt een rijke verscheidenheid aan artikelen die u uitdagen om verder te denken en nieuwe perspectieven te verkennen. Of u nu een doorgewinterde filosoof bent of gewoon nieuwsgierig naar de wereld om u heen, Filosofie Magazine heeft iets te bieden voor iedereen.

Inspirerende interviews en essays

In elk nummer van Filosofie Magazine vindt u inspirerende interviews met toonaangevende denkers en filosofen van over de hele wereld. Deze diepgaande gesprekken bieden inzicht in hun gedachtegoed en werkwijzen, en laten u kennismaken met nieuwe en opwindende ideeën. Daarnaast bevat het magazine prikkelende essays die verschillende filosofische stromingen en thema's verkennen, van ethiek en politiek tot kunst en wetenschap. Deze essays zijn zorgvuldig geschreven om zowel informatief als toegankelijk te zijn, zodat iedereen ervan kan genieten.

Actuele thema's en debatten

Filosofie Magazine speelt in op de actualiteit door in te zoomen op hedendaagse thema's en maatschappelijke debatten. U kunt artikelen verwachten over de nieuwste ontwikkelingen in de technologie, klimaatverandering, sociale rechtvaardigheid en meer, allemaal vanuit een filosofisch perspectief. Door deze benadering krijgt u een dieper begrip van de complexe issues die onze wereld vandaag de dag vormgeven. Dit maakt Filosofie Magazine niet alleen een bron van intellectuele verrijking, maar ook een gids voor kritische reflectie op de wereld om ons heen.

Met in ieder nummer:

  • Interviews met prominente filosofen
  • Essays over diverse filosofische thema's
  • Analyses van actuele maatschappelijke vraagstukken
  • Boekrecensies en leestips
  • Kritische reflecties en columns

Een Filosofie Magazine abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €40,00. U profiteert van tot 26% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle actuele Filosofie Magazine aanbiedingen. En pak dit voordeel.

Filosofie Magazine digitaal lezen

Heeft u een abonnement op Filosofie Magazine? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u Filosofie Magazine ook digitaal lezen. Filosofie Magazine heeft een app waarin u de digitale editie kunt lezen. Er zijn apps voor iOS en Android in respectievelijk de App Store van Apple en bij Google Play van Android. Installaar deze op uw mobiel apparaat. Registreer uw abonnement in de app. En u heeft onbeperkt toegang tot het nieuwste nummer in de app. In de app gelezen nummers zijn daarna zonder actieve internetverbinding in te zien. Fijn voor onderweg in het buitenland, in de bus en andere plekken waar een internetverbinding onbetrouwbaar of duur is.

Voordelen van een abonnement

  • Gratis digitaal lezen op uw tablet en smartphone
  • Bespaar tot 26% op de winkelprijs
  • 11x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Filosofie Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een Filosofie Magazine abonnement is verkrijgbaar vanaf €40,00. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen Filosofie Magazine abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

De prijs van een jaarabonnement op Filosofie Magazine is €80,00. Voor deze prijs ontvangt u Filosofie Magazine 11 keer gratis bij u thuis bezorgd.

Deze prijs betreft een kennismakingsaanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Met een Filosofie Magazine abonnement heeft u ook toegang tot de digitale edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u deze kunt downloaden en/of inzien op uw tablet en smartphone.

Filosofie Magazine verschijnt 11 keer per jaar.

Filosofie Magazine komt uit op 30-01, 27-02, 26-03, 30-04, 28-05, 25-07, 27-08, 24-09, 29-10, 26-11, 31-12.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het kan gebeuren dat het blad iets eerder of later dan gebruikelijk op de mat valt. Is er echt iets mis gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

Met het invoeren van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - De machtiging wordt verstrekt aan de uitgever van Filosofie Magazine. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op Filosofie Magazine, neemt u contact op met de klantenservice van Filosofie Magazine. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Filosofie Magazine

" Het blad geeft telkens bijzondere thema's die goed uitgediept worden. Soms heel verrassende gezichtspunten. "

" Voor mij was het een onbekend blad. Het geeft mij veel stof tot nadenken en verdieping wat ik erg fijn vind. "

" Elk nummer heeft weer nieuwe invalshoeken. Het niveau is vaak hoog en soms niet eenvoudig te begrijpen "

" Het blad stemt na tot overdenking van items die ertoe doen in het leven. Het roert vaak zaken aan waardoor je zaken van vele kanten belicht en overdacht ziet. Dat zet ... "

" Dit tijdschrift geeft mij nieuwe inzichten en dat vind ik geweldig. Ik heb het al een paar keer cadeau gegeven en mijn vrienden zijn er heel blij mee. Leuke onderwerpen ... "

" FM lijkt een hang naar de linkse politiek te hebben. In laatste nummer een campagnepraatje van J Klaver, dat in niets filosofisch was. Erg hoog wereld-verbeteraars ... "

" pas 1 nummer ontvangen, teleurgesteld. Immers heel veel blad wit = gekozen lay-out /bladspiegel , onnodig te grote foto's en illustraties met als resultaat relatief veel ... "

" Filosofie Magazine geeft goede informatie over wat in Nederland zich op filosofisch terrein voor doet. En het geeft goede informatie van uitgave van boeken. "

" voor een rustig moment "

" Heel toegankelijk geschreven. Eigenlijk geen minpunten, dus ga zo door. "