Sociologie Magazine abonnementen

Kies voor een Sociologie Magazine abonnement met tot 17% korting op de winkelprijs. En blijf met dit tijdschrift op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sociale wetenschappen - en onze maatschappij. U kunt ook een Sociologie Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€9,99 12,00
2 nummers Stopt automatisch
17% korting

€19,95 24,00
4 nummers
17% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Sociologie Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€9,99 12,00
2 nummers
17% korting

€19,95 24,00
4 nummers
17% korting

Laatste reviews

  • Elise

Ik ben student sociologie en dit blad sluit perfect daar op aan! interessant en goed geschreven! zeker het geld waard.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Ine Wolters

Ik heb mezelf Sociologie Magazine cadeau gedaan omdat ik 59 ben geworden en mezelf nu toestemming geef om me vrijblijvend te verdiepen in alles wat me interesseert op het gebied van menswetenschappen en kunst en cultuur zonder de dwang te voelen om echt te studeren of diploma's te halen.Ouder worden geeft ook vrijheid!

Over Sociologie Magazine

Sociologie Magazine is een sociologisch publiekstijdschrift over alle ontwikkelingen in de sociale wetenschappen uit het binnen- en buitenland. Het tijdschrift biedt opiniërende artikelen over ontwikkelingen uit de samenleving, het onderwijs, maar ook de wetenschap en het bedrijfsleven komen aan bod. Interessante, informatieve en enthousiasmerende artikelen over sociaal maatschappelijke issues zetten je aan tot nadenken.

Hoeveel kost een Sociologie Magazine abonnement? Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €19,95. En u geniet tot 17% voordeel op de prijs in de winkel. Bekijk hier op Abonnement.nl alle actuele aanbiedingen voor Sociologie Magazine. En kies uw abonnement.

Sociologie Magazine verschijnt 4x per jaar.

Vrijblijvend kennismaken met Sociologie Magazine

Nog niet overtuigd? Kies in dat geval voor een Sociologie Magazine proefabonnement. En beoordeel dit fijne magazine zelf. Voordelig en vrijblijvend. Na het afgesproken aantal nummers stopt het proefabonnement automatisch. U zit nergens aan vast. U herkent proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is niet noodzakelijk. Een Sociologie Magazine proefabonnement is er al voor €9,99.

Sociologie Magazine cadeau geven

Het is ook mogelijk om een Sociologie Magazine abonnement cadeau te geven. Er is al een cadeauabonnement voor €19,95. Een cadeauabonnement stopt automatisch wanneer alle edities zijn ontvangen. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand jarig? Of wilt u een familielid gewoon verrassen? Geef Sociologie Magazine cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 4x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Een abonnement is tot 17% goedkoper dan het magazine los kopen in de winkel
  • Verras een ander met een cadeaubonnement vanaf €19,95

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Sociologie Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.