Sociologie Magazine

Kies voor een Sociologie Magazine abonnement met tot 29% korting op de winkelprijs. Sociologie Magazine biedt diepgaande analyses en actuele inzichten in sociale structuren en maatschappelijke veranderingen. Gemaakt voor nieuwsgierige leken en academici.

Sociologie Magazine abonnement

Ontdek het fascinerende Sociologie Magazine, uw bron voor diepgaande analyses en actuele inzichten in de wereld van sociologie. Dit populair-wetenschappelijk tijdschrift biedt u een unieke kijk op sociale structuren, culturele dynamiek en maatschappelijke veranderingen. Sociologie Magazine wordt gemaakt voor iedereen die geïnteresseerd is in de complexiteit van de menselijke samenleving, van academici tot nieuwsgierige leken.

Boeiende artikelen en onderzoeken

Ieder nummer van Sociologie Magazine staat vol met boeiende artikelen, die zowel academisch onderbouwd als toegankelijk geschreven zijn. De redactie werkt samen met vooraanstaande sociologen en onderzoekers om u de nieuwste bevindingen en trends te presenteren. Of u nu meer wilt weten over migratie, ongelijkheid, digitalisering of identiteitsvorming, Sociologie Magazine biedt een schat aan informatie en inspiratie.

Actuele thema’s en maatschappelijke discussies

Naast wetenschappelijke artikelen besteedt Sociologie Magazine veel aandacht aan actuele maatschappelijke discussies. Van klimaatverandering tot sociale rechtvaardigheid, het tijdschrift biedt ruimte aan diverse perspectieven en zet aan tot nadenken. Door de scherpe analyses en diepgaande interviews blijft u op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in de samenleving.

Met in ieder nummer:

  • Diepgaande onderzoeksartikelen
  • Actuele maatschappelijke thema’s
  • Interviews met vooraanstaande sociologen
  • Recensies van nieuwe boeken en publicaties
  • Columns en opiniestukken
  • Agenda met sociologische evenementen

Sociologie Magazine cadeau geven

U kunt een abonnement op Sociologie Magazine ook cadeau geven. En het hoeft niet veel te kosten. Er is al een cadeauabonnement voor €9,99. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. Opzeggen is niet nodig. Dus kent u iemand die een Sociologie Magazine abonnement zal weten te waarderen? Geef Sociologie Magazine cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een Sociologie Magazine cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • 4x per jaar het nieuwste nummer vanzelf thuis bezorgd
  • Profiteer van tot 29% korting op de winkelprijs

Wat kost een abonnement op Sociologie Magazine?

Voor wie Sociologie Magazine wil proberen is er al een abonnement vanaf €9,99. Een jaarabonnement op Sociologie Magazine kost €19,95. En u geniet tot 29% voordeel op de winkelprijs. Vergelijk hierboven alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Sociologie Magazine. En kies uw abonnement.

Met een Sociologie Magazine proefabonnement maakt u voordelig kennis met dit heerlijke magazine. het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging vanzelf. U herkent proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is niet nodig. Een Sociologie Magazine proefabonnement is er al voor €9,99.

Bekijk de aanbiedingen voor een Sociologie Magazine abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag? En na 14 dagen nog geen bericht ontvangen van de uitgever? Laat het weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u reedseen abonnement? Neem dan contact met de uitgever van Sociologie Magazine op. Doe dit bijvoorbeeld bij vragen met betrekking tot betaling, bezorging en opzegging van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Ja. Met een proefabonnement kunt u Sociologie Magazine voordelig en vrijblijvend proberen. Na het afgesproken aantal nummers stopt het proefabonnement automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Er is een proefabonnement voor €9,99.

Een Sociologie Magazine abonnement is verkrijgbaar vanaf €9,99. Een proefabonnement voor €9,99. En een cadeauabonnement vanaf €9,99. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen Sociologie Magazine abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Sociologie Magazine abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina ziet u de optie 'Geef cadeau'. Klik op deze optie om de aanbiedingen voor Sociologie Magazine cadeauabonnementen te bekijken. Kies vervolgens voor de aanbieding die past binnen uw budget. Er is al een Sociologie Magazine cadeauabonnement voor €9,99.

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Opzeggen is niet noodzakelijk.

De prijs van een jaarabonnement op Sociologie Magazine is €19,95. Voor deze prijs ontvangt u Sociologie Magazine 4 keer automatisch bij u thuis bezorgd.

Deze prijs betreft een kennismakingsaanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de normale abonnementsprijs.

Sociologie Magazine komt 4 keer per jaar uit.

Sociologie Magazine verschijnt op 16-02, 17-05, 16-08, 15-11.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het magazine iets later dan normaal wordt bezorgd. Is er echt iets fout gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

Met het invoeren van uw rekeningnummer bij de aanvraag geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een doorlopend abonnement zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - De machtiging wordt verstrekt aan de uitgever van Sociologie Magazine. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op Sociologie Magazine, neemt u contact op met de klantenservice van Sociologie Magazine. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Sociologie Magazine

" Ik ben student sociologie en dit blad sluit perfect daar op aan! interessant en goed geschreven! zeker het geld waard. "

" Ik heb mezelf Sociologie Magazine cadeau gedaan omdat ik 59 ben geworden en mezelf nu toestemming geef om me vrijblijvend te verdiepen in alles wat me interesseert op het ... "