Sociologie Magazine abonnementen

Kies voor een Sociologie Magazine abonnement met tot 17% korting op de winkelprijs. Blijf met dit tijdschrift op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sociale wetenschappen - en onze maatschappij. U kunt ook een Sociologie Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€9,99 12,00
2 nummers Stopt automatisch
17% korting

€19,95 24,00
4 nummers
17% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Sociologie Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€9,99 12,00
2 nummers
17% korting

€19,95 24,00
4 nummers
17% korting

Laatste reviews

  • Elise

Ik ben student sociologie en dit blad sluit perfect daar op aan! interessant en goed geschreven! zeker het geld waard.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Ine Wolters

Ik heb mezelf Sociologie Magazine cadeau gedaan omdat ik 59 ben geworden en mezelf nu toestemming geef om me vrijblijvend te verdiepen in alles wat me interesseert op het gebied van menswetenschappen en kunst en cultuur zonder de dwang te voelen om echt te studeren of diploma's te halen.Ouder worden geeft ook vrijheid!

Over Sociologie Magazine

Sociologie Magazine is een sociologisch publiekstijdschrift over alle ontwikkelingen in de sociale wetenschappen uit het binnen- en buitenland. Het tijdschrift biedt opiniërende artikelen over ontwikkelingen uit de samenleving, het onderwijs, maar ook de wetenschap en het bedrijfsleven komen aan bod. Interessante, informatieve en enthousiasmerende artikelen over sociaal maatschappelijke issues zetten je aan tot nadenken.

Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €9,99. Met tot 17% korting op de losse verkoopprijs. Bekijk alle Sociologie Magazine aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

Vrijblijvend kennismaken met Sociologie Magazine

Met een proefabonnement maakt u voordelig en vrijblijvend kennis met dit heerlijke tijdschrift. Na het afgesproken aantal edities stopt het abonnement automatisch. U zit nergens aan vast. U herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. U hoeft het proefabonnement niet op te zeggen. Er is al een Sociologie Magazine proefabonnement voor €9,99.

Sociologie Magazine cadeau geven

U kunt een Sociologie Magazine abonnement ook cadeau doen. Voor €9,99 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, Sociologie Magazine met plezier zal lezen? Geef Sociologie Magazine cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 17% op de prijs in de winkel
  • Verras een ander met een cadeaubonnement (vanaf €9,99)
  • 4x per jaar het nieuwste nummer in huis

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Sociologie Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.