Sociologie Magazine abonnementen

Kies voor een Sociologie Magazine abonnement met tot 17% korting op de winkelprijs. En blijf met dit tijdschrift op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sociale wetenschappen - en onze maatschappij. U kunt ook een Sociologie Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€9,99 12,00
2 nummers Stopt automatisch
17% korting

€19,95 24,00
4 nummers
17% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Sociologie Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€9,99 12,00
2 nummers
17% korting

€19,95 24,00
4 nummers
17% korting

Laatste reviews

  • Elise

Ik ben student sociologie en dit blad sluit perfect daar op aan! interessant en goed geschreven! zeker het geld waard.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Ine Wolters

Ik heb mezelf Sociologie Magazine cadeau gedaan omdat ik 59 ben geworden en mezelf nu toestemming geef om me vrijblijvend te verdiepen in alles wat me interesseert op het gebied van menswetenschappen en kunst en cultuur zonder de dwang te voelen om echt te studeren of diploma's te halen.Ouder worden geeft ook vrijheid!

Over Sociologie Magazine

Sociologie Magazine is een sociologisch publiekstijdschrift over alle ontwikkelingen in de sociale wetenschappen uit het binnen- en buitenland. Het tijdschrift biedt opiniërende artikelen over ontwikkelingen uit de samenleving, het onderwijs, maar ook de wetenschap en het bedrijfsleven komen aan bod. Interessante, informatieve en enthousiasmerende artikelen over sociaal maatschappelijke issues zetten je aan tot nadenken.

Sociologie Magazine cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u een vriend of zakenrelatie verrassen? Geef een Sociologie Magazine abonnement cadeau.

Voordelen Sociologie Magazine abonnement

  • Het nieuwe nummer van tijdschrift als eerste in huis
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Veel voordeliger dan in de winkel

Sociologie Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Sociologie Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Sociologie Magazine klantenservice