Psychologie Magazine

Psychologie Magazine is uw bron voor inzichten en inspiratie rondom geestelijke gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en relaties. Elk nummer biedt diepgaande artikelen over onderwerpen zoals mindfulness, zelfvertrouwen en stressmanagement. Met deskundige adviezen en praktische tips helpt Psychologie Magazine u om uw leven in balans te brengen en uw mentale welzijn te verbeteren.

Met Psychologie Magazine blijft u op de hoogte van de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen en methoden om uw geestelijke gezondheid te versterken. Een onmisbaar tijdschrift voor iedereen die zich wil verdiepen in de wereld van psychologie en persoonlijke groei.

Psychologie Magazine abonnement

Ontdekken wat echt belangrijk voor u is; uzelf leren kennen en uw plek vinden in de wereld om u heen. Dat is waar Psychologie Magazine u bij helpt. Met meer inzicht in gevoel en verstand, gezondheid en therapie, relaties en persoonlijkheid. Maar ook werk en loopbaan en samenleving en cultuur komen ruimschoots aan bod.

Voor wie Psychologie Magazine wil proberen is er al een aanbieding vanaf €25,00. U profiteert van tot 22% korting op de winkelprijs. Bekijk alle kennismakingsaanbiedingen voor Psychologie Magazine. En kies uw abonnement.

Psychologie Magazine digitaal lezen

Abonnees van Psychologie Magazine ontvangen alle nummers op papier én digitaal.

U kunt Psychologie Magazine ook digitaal lezen via Tijdschrift.nl. Om het tijdschrift digitaal te lezen download u de Tijdschrift.nl app op uw smartphone of tablet. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl via uw browser. Hierna doorloopt u de stappen activeert u uw digitale abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Zodra u deze korte procedure heeft doorlopen, leest u vanaf dat moment alle edities van Psychologie Magazine eenvoudig via de app van Tijdschrift.nl. Om eerder bewaarde edities te lezen heeft u geen internetverbinding nodig. Deze edities worden bewaard tot u ze verwijderd.

Vrijblijvend kennismaken met Psychologie Magazine

Met een proefabonnement maakt u voordelig en vrijblijvend kennis met dit heerlijke magazine. Na het afgesproken aantal nummers stopt het proefabonnement automatisch. U zit nergens aan vast. U herkent proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is dus niet noodzakelijk. Er is al een Psychologie Magazine proefabonnement voor €25,00.

Psychologie Magazine cadeau geven

Wilt u een ander verrassen met een Psychologie Magazine abonnement? Dat is mogelijk. Er is al een cadeauabonnement voor €25,00. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch wanneer alle nummers zijn bezorgd. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus is iemand jarig? Of wilt u een familielid gewoon verrassen? Geef Psychologie Magazine cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Profiteer van tot 22% korting op de losse verkoopprijs
  • Ontvang alle nummers ook digitaal op uw smartphone en tablet
  • 13x per jaar als eerste het nieuwste nummer thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Psychologie Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Psychologie Magazine 4 nummers €25,00 22%
Psychologie Magazine 6 nummers €35,00 22%
Psychologie Magazine 13 nummers €68,00 22%
Titel Periode Prijs Korting
Psychologie Magazine 4 nummers €25,00 22%

Met een Psychologie Magazine proefabonnement kunt u Psychologie Magazinen vrijblijvend proberen. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Er is een proefabonnement voor €25,00.

Een Psychologie Magazine abonnement is verkrijgbaar vanaf €25,00. Een proefabonnement voor €25,00. En een cadeauabonnement vanaf €25,00. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen Psychologie Magazine abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Psychologie Magazine abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen ziet u de optie 'Geef cadeau'. Klik hierop om de aanbiedingen voor Psychologie Magazine cadeauabonnementen te zien. Kies vervolgens voor het abonnement dat past binnen uw budget. Er is al een Psychologie Magazine cadeauabonnement voor €25,00.

Na het afgesproken aantal nummers stopt het gegeven abonnement vanzelf.. U hoeft een cadeauabonnement niet op te zeggen.

Een jaarabonnement op Psychologie Magazine kost €68,00. Voor deze prijs ontvangt u 13 keer Psychologie Magazine.

Let op: dit betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met Psychologie Magazine. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Met een abonnement op Psychologie Magazine heeft u ook altijd toegang tot alle digitale edities. De uitgever vertelt u hoe u deze kunt opvragen via uw tablet en smartphone.

Psychologie Magazine verschijnt 13 keer per jaar.

Psychologie Magazine verschijnt op 12-01, 23-02, 29-03, 26-04, 31-05, 05-07, 09-08, 13-09, 25-10, 15-11, 06-12.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het kan gebeuren dat het magazine een dag later dan normaal in de bus ligt. Is er echt iets fout gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

Het abonnement wordt betaald middels een automatische incasso.. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - De machtiging wordt verstrekt aan de uitgever van Psychologie Magazine. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op Psychologie Magazine, neemt u contact op met de klantenservice van Psychologie Magazine. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Psychologie Magazine

" Maar daar is ook alles mee gezegd... Het blad viel mij nogal tegen. Het mist diepgang en blijft een beetje steken op het niveau van huis-, tuin- en keuken psychologie. ... "

" Interessant blad dat mij meerdere malen aan het denken heeft gezet. Dat is natuurlijk ook de bedoeling. Het staat boordevol informatie en altijd meerdere artikelen die ... "

" Feitelijke psychologische informatie, leuk om te lezen, ook korte stukken, actueel. "

" Erg fijn blad. Er blijven altijd zinnen hangen, je wordt er altijd wijzer van. Ik koop dit blad het allerliefste. Minst graag lees ik de interviews van BN'ers. Verder ... "

" Veel artikelen zijn slecht leesbaar door het contrast van de letters en de achtergrond; de artikelen en verhalen gaan voornamelijk voor of door vrouwen, ik, als 75- ... "

" Leuk tijdschrift, prettige korte stukken. Voor mij is het stuk over de boeken en de interviews niet zo interessant. Verder tevreden. "

" Ik vind psychologie magazine een heel interessant blad! "

" Psychologie Magazine is erg interessant en relevant voor mijn beroep. Het is leuk tijdverdrijf en er staan boeiende actualiteiten en dossiers in. "

" Heel fijn blad, interessante onderwerpen begrijpelijk uitgelegd. Ik lees hem graag in bad! "

" ik vind Psychologie Magazine een heel interessant blad met leuke onderwerpen tips en ideeën. "