Eigen Huis & Interieur abonnementen

Kies voor een Eigen Huis & Interieur abonnement met tot 40% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor iedereen die van mooie huizen en interieurs houdt. Met inspirerende (foto)reportages over de mooiste huizen. En tips van architecten en stylisten. Een magazine voor als wonen meer is dan een dak boven u hoofd.


€11,99 19,90
2 nummers onze keuze Stopt automatisch
40% korting

Laatste reviews

  • Fleur

Fijn magazine om gewoon in te bladeren en een kijkje te nemen in huizen van anderen. En soms halen we er nog wat leuks uit dat ook in onze (vinex) woning niet misstaat.

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Fleur

Een mooi blad over mooie inrichtingen. ik haal er zo nu en dan leuke ideen uit voor mijn eigen huis.

Over Eigen Huis & Interieur

Een Eigen Huis & Interieur abonnement brengt u maandelijks meer dan 250 pagina’s met de mooiste huizen in binnen- en buitenland. Met verhalen van bewoners, interviews met (interieur)architecten en woontips van de redactie over hoe de woonstijlen te vertalen naar uw eigen situatie.

Daarnaast krijgt u inspirerende themanummers over keukens, badkamers en home decoration. Alsmede het laatste nieuws over (Dutch) design, mode, beauty en lifestyle. Kortom, kijkt u graag mee in andere huizen? En wilt u het meest uit uw eigen woongenot halen? Neem dan een abonnement of proefabonnement op Eigen Huis & Interieur.

Wat zijn de kosten van een Eigen Huis & Interieur abonnement? Voor wie wil kennismaken met Eigen Huis & Interieur is er al een aanbieding vanaf €11,99. En u geniet tot 40% voordeel op de losse verkoopprijs. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle kennismakingsaanbiedingen voor Eigen Huis & Interieur. En kies het abonnement dat bij u past.

Eigen Huis & Interieur verschijnt 12x per jaar.

Eigen Huis & Interieur digitaal lezen

Met een abonnement op Eigen Huis & Interieur ontvangt u ieder nummer op papier én digitaal.

U kunt Eigen Huis & Interieur ook digitaal lezen via Tijdschrift.nl. Om het magazine online te lezen download u de app van Tijdschrift.nl op uw mobiele apparaat. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl online. Met het abonnementsnummer, dat u van Eigen Huis & Interieur ontvangt, activeert u snel eenvoudig uw account bij Tijdschrift.nl. Surf hiervoor online naar Tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de korte procedure eenmaal doorlopen, dan heeft u altijd toegang tot de nieuwe en oude nummers in de app van Tijdschrift.nl. Eenmaal gelezen nummers kunt u vervolgens lezen zonder internet. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Kijk dan bij het kenmerk van de incasso van het abonnementsgeld, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de wikkel van het tijdschrift.

Vrijblijvend kennismaken met Eigen Huis & Interieur

Wilt u Eigen Huis & Interieur eerst vrijblijvend proberen alvorens u een abonnement tot wederopzegging gaat? Kies dan voor een vrijblijvend proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt het proefabonnement automatisch. U zit dus nergens aan vast. Proefabonnementen herkent u aan de toevoeging "stopt automatisch". Opzeggen is niet nodig. Er is al een Eigen Huis & Interieur proefabonnement voor €11,99.

Voordelen van een abonnement

  • 12x per jaar als eerste het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Ontvang alle nummers ook digitaal op uw smartphone en tablet
  • Een abonnement is tot 40% voordeliger dan het magazine los kopen in de winkel

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Eigen Huis & Interieur op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.