Eigen Huis & Interieur abonnementen

Kies voor een Eigen Huis & Interieur abonnement met tot 18% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor iedereen die van mooie huizen en interieurs houdt. Met inspirerende (foto)reportages over de mooiste huizen. En tips van architecten en stylisten. Een magazine voor als wonen meer is dan een dak boven u hoofd.


€11,99
4 maanden (2 nrs.) onze keuze Stopt automatisch
18% korting

Laatste reviews

  • Fleur

Fijn magazine om gewoon in te bladeren en een kijkje te nemen in huizen van anderen. En soms halen we er nog wat leuks uit dat ook in onze (vinex) woning niet misstaat.

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Fleur

Een mooi blad over mooie inrichtingen. ik haal er zo nu en dan leuke ideen uit voor mijn eigen huis.

Over Eigen Huis & Interieur

Een Eigen Huis & Interieur abonnement brengt u maandelijks meer dan 250 pagina’s met de mooiste huizen in binnen- en buitenland. Met verhalen van bewoners, interviews met (interieur)architecten en woontips van de redactie over hoe de woonstijlen te vertalen naar uw eigen situatie.

Daarnaast krijgt u inspirerende themanummers over keukens, badkamers en home decoration. Alsmede het laatste nieuws over (Dutch) design, mode, beauty en lifestyle. Kortom, kijkt u graag mee in andere huizen? En wilt u het meest uit uw eigen woongenot halen? Neem dan een abonnement of proefabonnement op Eigen Huis & Interieur.

Eigen Huis & Interieur digitaal lezen

Een abonnement Eigen Huis & Interieur abonnement brengt u alle nummers op papier én digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met uw abonnementsnummer activeert u eenvoudig online uw digitale Eigen Huis & Interieur abonnement. Download hierna de app. En na het inloggen vind u de magazine(s) onder "Tijdschriften" in de bibliotheek.

Als een editie is aangeklikt, wordt deze gedownload op uw smartphone of tablet. Hierna kan deze ook zonder internetverbinding worden gelezen; ideaal voor onderweg.

Proefabonnement Eigen Huis & Interieur

Met een Eigen Huis & Interieur proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit mooie woonblad. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Eigen Huis & Interieur cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus gunt u iemand heerlijke wooninspiratie? Geef een Eigen Huis & Interieur abonnement cadeau.

Voordelen Eigen Huis & Interieur proefabonnement

  • De nieuwste Eigen Huis & Interieur als eerste in huis
  • Digitaal lezen via Tijdschrift.nl
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Eigen Huis & Interieur Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Eigen Huis & Interieur. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Eigen Huis & Interieur klantenservice