Eigen Huis & Interieur abonnementen

Kies voor een Eigen Huis & Interieur abonnement met tot 59% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor iedereen die van mooie huizen en interieurs houdt. Met inspirerende (foto)reportages over de mooiste huizen. En tips van architecten en stylisten. Een magazine voor als wonen meer is dan een dak boven u hoofd.


€9,00 22,00
2 nummers Stopt automatisch
59% korting

€7,96 10,20per nummer
1 jaar
28% korting

€7,50 10,20per nummer
2 jaar
32% korting

€6,96 10,20per nummer
3 jaar
37% korting

Laatste reviews

  • Fleur

Fijn magazine om gewoon in te bladeren en een kijkje te nemen in huizen van anderen. En soms halen we er nog wat leuks uit dat ook in onze (vinex) woning niet misstaat.

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Fleur

Een mooi blad over mooie inrichtingen. ik haal er zo nu en dan leuke ideen uit voor mijn eigen huis.

Over Eigen Huis & Interieur

Een Eigen Huis & Interieur abonnement brengt u maandelijks meer dan 250 pagina’s met de mooiste huizen in binnen- en buitenland. Met verhalen van bewoners, interviews met (interieur)architecten en woontips van de redactie over hoe de woonstijlen te vertalen naar uw eigen situatie.

Daarnaast krijgt u inspirerende themanummers over keukens, badkamers en home decoration. Alsmede het laatste nieuws over (Dutch) design, mode, beauty en lifestyle. Kortom, kijkt u graag mee in andere huizen? En wilt u het meest uit uw eigen woongenot halen? Neem dan een abonnement of proefabonnement op Eigen Huis & Interieur.

Een Eigen Huis & Interieur abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €6,96 per nummer. U profiteert van tot 37% korting op de winkelprijs. Bekijk alle kennismakingsaanbiedingen voor Eigen Huis & Interieur. En kies uw abonnement.

Eigen Huis & Interieur digitaal lezen

Als abonnee van Eigen Huis & Interieur leest u alle edities op papier én op uw smartphone en tablet.

U kunt Eigen Huis & Interieur tevens digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS of Android. Of ga naar Tijdschrift.nl online om het magazine op uw computer te lezen. Hierna volgt u de stappen en activeert u met uw postcode en abonnementsnummer uw digitale abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de stappen in de app eenmaal doorlopen, dan heeft u altijd toegang tot de nieuwe en oude nummers via Tijdschrift.nl. Edities, die u in de app heeft bekeken, blijven zonder internetverbinding te lezen.

Vrijblijvend kennismaken met Eigen Huis & Interieur

Nog niet zeker of dit magazine iets voor u is? Kies in dat geval voor een Eigen Huis & Interieur proefabonnement. En beoordeel dit heerlijke magazine zelf. Voordelig en vrijblijvend. Na het afgesproken aantal edities stopt het proefabonnement automatisch. U zit nergens aan vast. U herkent proefabonnementen door de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is dus niet noodzakelijk. Een Eigen Huis & Interieur proefabonnement is er al voor €13,50.

Voordelen van een abonnement

  • 6x per jaar als eerste Eigen Huis & Interieur in de bus
  • Gratis digitaal lezen op uw tablet en smartphone
  • Bespaar tot 37% op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Eigen Huis & Interieur op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.