Eigen Huis & Interieur abonnementen

Kies voor een Eigen Huis & Interieur abonnement met tot 40% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor iedereen die van mooie huizen en interieurs houdt. Met inspirerende (foto)reportages over de mooiste huizen. En tips van architecten en stylisten. Een magazine voor als wonen meer is dan een dak boven u hoofd.


€9,00 15,00
2 nummers onze keuze Stopt automatisch
40% korting

€23,85 33,00per 6 maanden
1 jaar
28% korting

€22,50 33,00per 6 maanden
2 jaar
32% korting

€20,85 33,00per 6 maanden
3 jaar
37% korting

Laatste reviews

  • Fleur

Fijn magazine om gewoon in te bladeren en een kijkje te nemen in huizen van anderen. En soms halen we er nog wat leuks uit dat ook in onze (vinex) woning niet misstaat.

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Fleur

Een mooi blad over mooie inrichtingen. ik haal er zo nu en dan leuke ideen uit voor mijn eigen huis.

Over Eigen Huis & Interieur

Een Eigen Huis & Interieur abonnement brengt u maandelijks meer dan 250 pagina’s met de mooiste huizen in binnen- en buitenland. Met verhalen van bewoners, interviews met (interieur)architecten en woontips van de redactie over hoe de woonstijlen te vertalen naar uw eigen situatie.

Daarnaast krijgt u inspirerende themanummers over keukens, badkamers en home decoration. Alsmede het laatste nieuws over (Dutch) design, mode, beauty en lifestyle. Kortom, kijkt u graag mee in andere huizen? En wilt u het meest uit uw eigen woongenot halen? Neem dan een abonnement of proefabonnement op Eigen Huis & Interieur.

Een Eigen Huis & Interieur abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Eigen Huis & Interieur is er al een aanbieding vanaf €9,00. En tot 40% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle kennismakingsaanbiedingen voor Eigen Huis & Interieur. En kies het abonnement dat bij u past.

Eigen Huis & Interieur verschijnt 6x per jaar.

Eigen Huis & Interieur digitaal lezen

Als abonnee van Eigen Huis & Interieur leest u alle edities op papier én digitaal.

U kunt Eigen Huis & Interieur ook digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app in de App Store van Apple of bij Google Play van Android. Of ga naar de website van Tijdschrift.nl om het magazine op uw computer te lezen. Hiernadoorloopt u de stappenactiveert u met uw postcode en abonnementsnummer uw digitale abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de stappen in de app eenmaal doorlopen, dan heeft u vanaf dat moment altijd toegang tot de nieuwste nummers via Tijdschrift.nl. Om eerder bewaarde nummers opnieuw te bekijken heeft u niet opnieuw een internetverbinding nodig. Deze nummers worden bewaard in de app tot u ze verwijderd. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Vrijblijvend kennismaken met Eigen Huis & Interieur

Wilt u Eigen Huis & Interieur eerst proberen alvorens u een abonnement tot wederopzegging gaat? Kies dan voor een vrijblijvend proefabonnement. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging vanzelf. Proefabonnementen onderscheidt u door het kenmerk "stopt automatisch". U hoeft het proefabonnement niet op te zeggen. Er is al een Eigen Huis & Interieur proefabonnement voor €9,00.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 40% op de losse verkoopprijs
  • 6x per jaar Eigen Huis & Interieur thuis bezorgd
  • Ontvang alle nummers ook digitaal op uw smartphone en tablet

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Eigen Huis & Interieur op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.