Eigen Huis & Interieur

Kies voor een Eigen Huis & Interieur abonnement met tot 63% korting op de winkelprijs. Ontdek de mooiste wooninspiratie en nieuwste trends met Eigen Huis & Interieur; uw gids voor stijlvol en uniek wonen.

Aanbiedingen

Eigen Huis & Interieur abonnement

Eigen Huis & Interieur is hét woonmagazine voor liefhebbers van stijlvolle huizen en interieurs. Of u nu een nieuw huis wilt inrichten of uw huidige woning een frisse look wilt geven, dit tijdschrift biedt u een schat aan ideeën en tips. Met een focus op high-end design en unieke interieurprojecten, laat Eigen Huis & Interieur u kennis maken met de nieuwste trends en innovatieve woonoplossingen.

Inspiratie en trends

In ieder nummer van Eigen Huis & Interieur vindt u een uitgebreide selectie van de mooiste huizen, zowel in Nederland als daarbuiten. De reportages zijn rijk geïllustreerd met prachtige foto's en inspirerende teksten. U ontdekt hoe bekende en onbekende ontwerpers hun creativiteit omzetten in indrukwekkende interieurs. Daarnaast blijft u op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van kleuren, meubels en accessoires.

Exclusieve interviews

Eigen Huis & Interieur bevat altijd exclusieve interviews met toonaangevende designers en architecten. Zij delen hun visie op wonen, hun persoonlijke stijl en de uitdagingen die zij tegenkomen in hun werk. Deze interviews bieden niet alleen een kijkje achter de schermen, maar geven ook waardevolle input voor uw eigen projecten. U leert van de besten in het vak en krijgt tips die u direct kunt toepassen in uw eigen interieur.

Met in ieder nummer:

  • Inspirerende woonreportages
  • Interviews met topdesigners
  • Actuele trends en nieuwtjes
  • Shopping tips en productadviezen
  • Praktische DIY-projecten

Een Eigen Huis & Interieur abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Eigen Huis & Interieur wil proberen is er al een aanbieding vanaf €4,50 per maand. Met tot 63% voordeel op de prijs in de winkel. Bekijk alle actuele Eigen Huis & Interieur aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

Eigen Huis & Interieur digitaal lezen

Met een abonnement op Eigen Huis & Interieur ontvangt u ieder nummer op papier én digitaal.

U kunt Eigen Huis & Interieur tevens online lezen in de app van Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS in de App Store of voor Android bij Google Play. Of ga naar de website van Tijdschrift.nl om het magazine op uw computer te lezen. Met uw postcode en abonnementsnummer koppelt hierna u eenmalig uw abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Zodra u deze korte procedure heeft doorlopen, leest u vanaf dat moment alle edities van Eigen Huis & Interieur ook altijd via de app van Tijdschrift.nl. Edities, die u in de app heeft gelezen, zijn daarna zonder internetverbinding te lezen.

Voordelen van een abonnement

  • 6x per jaar Eigen Huis & Interieur op de mat
  • Profiteer van tot 63% korting op de winkelprijs
  • Gratis digitaal lezen waar en wanneer u maar wil

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Eigen Huis & Interieur op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een Eigen Huis & Interieur abonnement is verkrijgbaar vanaf €4,50 per maand. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen abonnement op Eigen Huis & Interieur heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

Met een Eigen Huis & Interieur abonnement heeft u ook altijd toegang tot de digitale edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u deze kunt opvragen via uw tablet en smartphone.

Eigen Huis & Interieur verschijnt 6 keer per jaar.

Eigen Huis & Interieur komt uit op 01-02, 28-03, 13-06, 15-08, 10-10, 12-12.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het kan voorkomen dat het blad iets eerder of later dan gebruikelijk op de mat valt. Is er echt iets mis gegaan? Neem contact met de uitgever op.

Het abonnement wordt betaald middels een automatische incasso.. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - De machtiging wordt verstrekt enkel en alleen aan de uitgever van Eigen Huis & Interieur. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op Eigen Huis & Interieur, neemt u contact op met de klantenservice van Eigen Huis & Interieur. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Eigen Huis & Interieur

" Fijn magazine om gewoon in te bladeren en een kijkje te nemen in huizen van anderen. En soms halen we er nog wat leuks uit dat ook in onze (vinex) woning niet misstaat. "

" Een mooi blad over mooie inrichtingen. ik haal er zo nu en dan leuke ideen uit voor mijn eigen huis. "