Seasons abonnementen

Kies voor een Seasons abonnement met tot 40% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift voor iedereen die van mooie dingen houdt. Binnen en buiten. In ieder nummer geniet u van prachtige (foto)reportages. U neemt een kijkje in schitterende huizen en tuinen van anderen. En u doet inspiratie op voor uw eigen huis en tuin, en voor uw volgende weekendje weg en vakantie. U kunt ook een Seasons abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€16,50 20,97
3 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
32% korting

€30,00 41,94
8 maanden (6 nrs.)
28% korting

€50,00 83,88
1 jaar (12 nrs.) onze keuze
40% korting

€85,00 137,50
22 maanden (22 nrs.)
40% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Seasons cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€16,50 20,97
3 maanden (3 nrs.)
32% korting

Laatste reviews

  • Saskia

Ik houd van de stijl van Seasons, niet voorspelbaar, niet te correct, niet teveel van deze tijd. Seasons laat onder andere hedendaagse trends zien, zonder teveel aan grillen onderhevig te zijn. Stijlvol en warm, met een toets chique

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Weinig informatie
  • Susan

Heel mooi magazine. Komt ook niet te vaak. En zo is het iedere keer weer een fijne verrassing. Mooie seizoenedities.

Over Seasons

Seasons is een smaakvol en inspirerend tijdschrift waarin genieten van de natuur centraal staat. In dit tijdschrift staat het landelijke leven, kwaliteit en authenticiteit voorop. Elk van de 200 smaakvolle en schitterende pagina's straalt kwaliteit uit door de prachtige fotografie.

Dit chique magazine trakteert u op verhalen over buitenleven, reizen, groen en rust, landelijk wonen en de tuin. Dit blad is bijna even uniek als de natuur zelf. Laat je ook inspireren door dit authentieke tijdschrift.

Proefabonnement Seasons

Met een Seasons proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit prachtige magazine. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Seasons cadeauabonnement

Ook bij cadeauabonnementen stopt het abonnement automatisch zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u iemand, die echt kan genieten van het mooie buitenleven, verrassen? Geef een Seasons abonnement cadeau.

Voordelen Seasons abonnement

  • Maandelijks Seasons als eerste op de mat
  • Exclusieve abonneeacties
  • Voordeliger dan in de winkel
  • Vrijblijvend kennis maken met een Seasons proefabonnement *

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.


(inkijkexemplaar)

Seasons Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Seasons. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Seasons klantenservice