New Scientist

New Scientist is het tijdschrift voor iedereen die geïnteresseerd is in de nieuwste ontdekkingen en ontwikkelingen in de wetenschap. Elke editie biedt diepgaande artikelen over uiteenlopende onderwerpen, van ruimteonderzoek en geneeskunde tot technologie en milieu. Met bijdragen van vooraanstaande wetenschappers en experts, geeft New Scientist u een unieke kijk op de wereld van de wetenschap.

Met New Scientist blijft u op de hoogte van baanbrekend onderzoek en de impact ervan op onze samenleving. Het tijdschrift is een onmisbare bron van kennis en inspiratie voor iedereen die nieuwsgierig is naar de wereld om ons heen en hoe deze voortdurend verandert.

New Scientist abonnement

New Scientist is hét tijdschrift voor wetenschaps- en technologienieuws. Met een rijke geschiedenis sinds 1956, biedt New Scientist diepgaande artikelen over de meest fascinerende ontdekkingen en innovaties. Het tijdschrift richt zich op een breed scala aan onderwerpen, waaronder natuurkunde, biologie, gezondheid, technologie, en meer.

Informatieve en toegankelijke inhoud

New Scientist staat bekend om zijn toegankelijk geschreven artikelen, die complexe wetenschappelijke concepten begrijpelijk maken voor een breed publiek. Het tijdschrift combineert wetenschappelijke verslaggeving met boeiende verhalen. Dit maakt het ideaal magazine voor zowel wetenschappers als geïnteresseerde leken.

Actuele en relevante onderwerpen

Elke editie van New Scientist biedt de nieuwste inzichten in actuele wetenschappelijke vraagstukken. Of het nu gaat om klimaatverandering, ruimteonderzoek of medische doorbraken, New Scientist houdt u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast bevat het tijdschrift opinies en analyses van vooraanstaande wetenschappers.

Met in ieder nummer:

  • Actuele wetenschapsnieuws
  • Diepgaande analyses
  • Interviews met toonaangevende wetenschappers
  • Innovatieve technologieën
  • Recensies van wetenschappelijke boeken
  • Inzichten in maatschappelijke kwesties

New Scientist cadeau geven

Het is mogelijk om een New Scientist abonnement cadeau te doen. En het hoeft niet veel te kosten. Er is al een cadeauabonnement voor €39,00. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. Opzeggen is niet nodig. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, een New Scientist abonnement zal weten te waarderen? Geef New Scientist cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een New Scientist cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • Profiteer van tot 22% korting op de winkelprijs

Wat kost een abonnement op New Scientist?

Voor wie wil kennismaken met New Scientist is er al een abonnement vanaf €39,00. Een jaarabonnement op New Scientist kost €89,88. Met tot 22% voordeel op de losse verkoopprijs. Vergelijk hierboven alle aanbiedingen voor New Scientist. En pak dit voordeel.

Bekijk de aanbiedingen voor een New Scientist abonnement.

Klantenservice

Vragen met betrekking tot een bestelling via deze website? En heeft u na 14 dagen geen bericht van de uitgever ontvangen? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u aleen lopend abonnement op New Scientist? Neem dan contact met de uitgever van New Scientist op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over betalingen en het opzeggen van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
New Scientist 5 nummers €39,00 22%
New Scientist 11 nummers €89,88 18%
Titel Periode Prijs Korting
New Scientist 5 nummers €39,00 22%
New Scientist 11 nummers €89,88 18%

Een abonnement op New Scientist is verkrijgbaar vanaf €39,00. En een cadeauabonnement vanaf €39,00. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen abonnement op New Scientist heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een New Scientist abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen vindt u de optie 'Geef cadeau'. Klik op deze optie om de aanbiedingen voor New Scientist cadeauabonnementen te zien. En kies voor het abonnement dat past bij uw budget. Er is al een New Scientist cadeauabonnement voor €39,00.

Na het afgesproken aantal nummers stopt het gegeven abonnement automatisch.. Opzeggen is niet noodzakelijk.

De prijs van een jaarabonnement op New Scientist is €89,88. Hiervoor ontvangt u New Scientist 0 keer automatisch bij u thuis bezorgd.

Let op: dit betreft een aanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Met het opgeven van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een doorlopend abonnement zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - De machtiging wordt verstrekt aan de uitgever van New Scientist. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op New Scientist, neemt u contact op met de klantenservice van New Scientist. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van New Scientist

" In deze tijd waar alles zo snel gaat is het wel goed om zo nu en dan ergens bij stil te staan en even iets langer over moeten na te denken. The New Scientist dwingt je ... "