New Scientist abonnementen

Kies voor een New Scientist abonnement met tot 32% korting op de winkelprijs. Hét wetenschapstijdschrift met ideeën die de wereld veranderen. Met iedere maand de belangrijkste wetenschappelijke doorbraken, toegankelijk gemaakt door de deskundige redactie. U kunt ook een New Scientist abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€17,95 25,50
4 maanden (3 nrs.)
30% korting

€29,95 43,75
6 maanden (5 nrs.)
32% korting

€69,95 96,25
1 jaar (11 nrs.)
27% korting

€129,95 192,50
2 jaar (22 nrs.)
32% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op New Scientist cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,95 25,50
4 maanden (3 nrs.)
30% korting

€29,95 43,75
6 maanden (5 nrs.)
32% korting

Laatste reviews

  • Jeroen

In deze tijd waar alles zo snel gaat is het wel goed om zo nu en dan ergens bij stil te staan en even iets langer over moeten na te denken. The New Scientist dwingt je hiertoe met zachte hand. En dat is verrijkend. Ik zou iedereen die zich weer eens positief wil verwonderen over de wereld om ons heen een proefabonnement new scientist zeker aanraden.

Over New Scientist

New Scientist is hét wetenschapsplatform vol ideeën die de wereld veranderen. We haken aan op de belangrijkste doorbraken uit het hart van de wetenschap. Van brein tot byte, van supernova tot supercomputer, bij New Scientist houden ze u up-to-date met de belangrijkste ontwikkelingen.

Het maandelijkse magazine combineert het allerbeste uit de internationale wetenschap met verhalen over Nederlands en Belgisch toponderzoek. Elke editie bevat wetenschapsnieuws, spannende achtergrondartikelen, spraakmakende opiniestukken en recensies van de nieuwste populairwetenschappelijke boeken. Kortom, met New Scientist weet u meer.


New Scientist cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u een nieuwsgierige vriend(in) verrassen? Geef een New Scientist abonnement cadeau.

Voordelen New Scientist abonnement

  • De nieuwe New Scientist altijd als eerste in huis
  • Gratis New Scientist digitaal lezen
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Veel voordeliger dan in de winkel

New Scientist Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van New Scientist. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over New Scientist klantenservice