New Scientist abonnementen

Kies voor een New Scientist abonnement met tot 22% korting op de winkelprijs. Hét wetenschapstijdschrift met ideeën die de wereld veranderen. Met iedere maand de belangrijkste wetenschappelijke doorbraken, toegankelijk gemaakt door de deskundige redactie. U kunt ook een New Scientist abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€36,00 46,25
5 nummers
22% korting

€83,88 101,75
11 nummers
18% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op New Scientist cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€36,00 46,25
5 nummers
22% korting

€83,88 101,75
11 nummers
18% korting

Laatste reviews

  • Jeroen

In deze tijd waar alles zo snel gaat is het wel goed om zo nu en dan ergens bij stil te staan en even iets langer over moeten na te denken. The New Scientist dwingt je hiertoe met zachte hand. En dat is verrijkend. Ik zou iedereen die zich weer eens positief wil verwonderen over de wereld om ons heen een proefabonnement new scientist zeker aanraden.

Over New Scientist

New Scientist is hét wetenschapsplatform vol ideeën die de wereld veranderen. We haken aan op de belangrijkste doorbraken uit het hart van de wetenschap. Van brein tot byte, van supernova tot supercomputer, bij New Scientist houden ze u up-to-date met de belangrijkste ontwikkelingen.

Het maandelijkse magazine combineert het allerbeste uit de internationale wetenschap met verhalen over Nederlands en Belgisch toponderzoek. Elke editie bevat wetenschapsnieuws, spannende achtergrondartikelen, spraakmakende opiniestukken en recensies van de nieuwste populairwetenschappelijke boeken. Kortom, met New Scientist weet u meer.

Wat kost een abonnement op New Scientist? Voor wie wil kennismaken met New Scientist is er al een abonnement vanaf €36,00. En tot 22% korting op de prijs in de winkel. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle aanbiedingen voor New Scientist. En profiteer van dit voordeel.

New Scientist cadeau geven

Kent u iemand die New Scientist met plezier zal lezen? Geef een abonnement cadeau. Voor €36,00 is er al een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt automatisch zodra alle edities zijn ontvangen. Opzeggen is niet nodig. Dus kent u iemand die van New Scientist zal genieten? Geef een abonnement op New Scientist cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 22% goedkoper dan het tijdschrift los kopen in de winkel
  • Geef een ander een abonnement cadeau voor €36,00

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van New Scientist op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.