TTM abonnementen

Kies voor een TTM abonnement met tot 54% korting op de winkelprijs. Het vakblad gericht op de goederenverkeer, zowel voor de beroepsvervoerders als leidinggevenden. U kunt ook een TTM abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€26,50 49,00
3 nummers
54% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op TTM cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€26,50 49,00
3 nummers
54% korting

Laatste reviews

Over TTM

TTM geeft informatie in de vorm van testen, berichtgeving, productoverzichten en distributie-cases met een sterk accent op praktijkervaring. Actuele informatie over nationaal en internationaal verkeer. TTM bereikt beide (deel)markten in het goederenverkeer over de weg, t.w. beroeps-vervoerders en eigen vervoerders. Bij uw abonnement ontvangt u tevens de gratis email nieuwsbrief.

Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €26,50. Met tot 54% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor TTM. En profiteer van dit voordeel.

TTM cadeau geven

U kunt een abonnement op TTM ook cadeau doen. Er is al een cadeauabonnement voor €26,50. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand jarig? Of wilt u een familielid zomaar verblijden? Geef een tijdelijk abonnement op TTM cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Profiteer van tot 54% korting op de winkelprijs
  • 12x per jaar TTM automatisch thuis bezorgd
  • Verras een ander met een cadeaubonnement (vanaf €26,50)

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van TTM op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.