TTM abonnementen

Kies voor een TTM abonnement met tot 54% korting op de winkelprijs. U kunt ook een TTM abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€26,50 49,00
3 nummers
54% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op TTM cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€26,50 49,00
3 nummers
54% korting

Laatste reviews

Over TTM

TTM geeft informatie in de vorm van testen, berichtgeving, productoverzichten en distributie-cases met een sterk accent op praktijkervaring. Actuele informatie over nationaal en internationaal verkeer. TTM bereikt beide (deel)markten in het goederenverkeer over de weg, t.w. beroeps-vervoerders en eigen vervoerders. Bij uw abonnement ontvangt u tevens de gratis email nieuwsbrief.

Een TTM abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €26,50. En u geniet tot 54% korting op de winkelprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle TTM aanbiedingen. En kies uw abonnement.

TTM verschijnt 12x per jaar.

TTM cadeau geven

Kent u iemand die TTM met veel plezier zal lezen? Geef een abonnement op TTM cadeau. Voor €26,50 is er al een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. Opzeggen is niet nodig. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, TTM met plezier zal lezen? Geef TTM cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 12x per jaar het nieuwste nummer vanzelf thuis bezorgd
  • Bespaar tot 54% op de losse verkoopprijs
  • Verras een ander met een cadeaubonnement vanaf €26,50

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van TTM op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.