TTM

Kies voor een TTM abonnement met tot 54% korting op de winkelprijs. Het vakblad gericht op de goederenverkeer, zowel voor de beroepsvervoerders als leidinggevenden.

TTM abonnement

TTM geeft informatie in de vorm van testen, berichtgeving, productoverzichten en distributie-cases met een sterk accent op praktijkervaring. Actuele informatie over nationaal en internationaal verkeer. TTM bereikt beide (deel)markten in het goederenverkeer over de weg, t.w. beroeps-vervoerders en eigen vervoerders. Bij uw abonnement ontvangt u tevens de gratis email nieuwsbrief.

Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €26,50. Met tot 54% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor TTM. En profiteer van dit voordeel.

TTM cadeau geven

U kunt een abonnement op TTM ook cadeau doen. Er is al een cadeauabonnement voor €26,50. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand jarig? Of wilt u een familielid zomaar verblijden? Geef een tijdelijk abonnement op TTM cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Profiteer van tot 54% korting op de winkelprijs
  • 12x per jaar TTM automatisch thuis bezorgd
  • Verras een ander met een cadeaubonnement (vanaf €26,50)

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van TTM op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een TTM abonnement is verkrijgbaar vanaf €26,50. En een cadeauabonnement vanaf €26,50. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen TTM abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een TTM abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen vindt u de optie 'Geef cadeau'. Klik hierop om de aanbiedingen voor cadeauabonnementen op TTM te bekijken. En kies voor het abonnement dat past bij uw budget. Er is al een TTM cadeauabonnement voor €26,50.

Een cadeauabonnement stopt automatisch.. Opzeggen is niet noodzakelijk.

TTM verschijnt 12 keer per jaar.

Als u TTM voor bezorging in het buitenland wil aanvragen, neemt u contact op met de klantenservice van TTM. De uitgever vertelt u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Met het verstrekken van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - De machtiging wordt verstrekt aan de uitgever van TTM. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op TTM, neemt u contact op met de klantenservice van TTM. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Het abonneenummer staat (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.