Voedselbossen Magazine

Voedselbossen Magazine is uw gids naar een duurzame en groene toekomst. Elke editie zit vol met inspirerende verhalen van voedselbosbouwers, praktische tips voor het opzetten en onderhouden van een voedselbos, en diepgaande artikelen over biodiversiteit en permacultuur. U vindt er ook interviews met experts en successen van diverse voedselbosprojecten, die u motiveren en informeren om zelf aan de slag te gaan.

Met Voedselbossen Magazine blijft u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van voedselbossen. Een onmisbaar tijdschrift voor iedereen die zich inzet voor een groenere wereld en lokaal geproduceerd voedsel.

Voedselbossen Magazine abonnement

De voedselbossen komen als paddenstoelen uit de grond. Meer en meer mensen zijn bezig met deze manier van leven - want het is een levensstijl. Een ervaren en bewogen redactie deelt graag met u al haar kennis en ervaring.

Dus ontdek de fascinerende wereld van voedselbossen met Voedselbossen Magazine. Dit is het tijdschrift is dé autoriteit op het gebied van duurzame landbouw. In iedere editie van dit magazine vindt u inspirerende artikelen, praktische tips en diepgaande inzichten over voedselbossen.

Leer hoe u (meer) zelfvoorzienend wordt, een natuurlijke balans realiseert en de biodiversiteit vergroot. Dit allemaal terwijl u geniet van gezonde, smaakvolle oogsten.

Een Voedselbossen Magazine abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Voedselbossen Magazine is er al een abonnement vanaf €16,65. Met tot 25% korting op de winkelprijs. Vergelijk alle actuele aanbiedingen voor Voedselbossen Magazine. En profiteer van dit voordeel.

Vrijblijvend kennismaken met Voedselbossen Magazine

Wilt u Voedselbossen Magazine eerst zelf ervaren alvorens u voor een doorlopend abonnement gaat? Kies in dat geval voor een vrijblijvend proefabonnement. Zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het proefabonnement vanzelf. Proefabonnementen onderscheidt u door de toevoeging "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk. Daarnaast profiteert u momenteel van 25% korting. Een Voedselbossen Magazine proefabonnement is er al voor €16,65.

Voedselbossen Magazine cadeau geven

Wilt u iemand anders verrassen met een Voedselbossen Magazine abonnement? Dat kan. Er is al een cadeauabonnement voor €16,65. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een vriend(in) gewoon verblijden? Geef een Voedselbossen Magazine abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 4x per jaar Voedselbossen Magazine automatisch thuis bezorgd
  • Een abonnement is tot 25% goedkoper dan het magazine los kopen in de winkel

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Voedselbossen Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Voedselbossen Magazine 6 maanden €16,65 10%
Voedselbossen Magazine 1 jaar €29,60 20%
Voedselbossen Magazine 2 jaar €55,50 25%
Titel Periode Prijs Korting
Voedselbossen Magazine 6 maanden €16,65 10%
Voedselbossen Magazine 1 jaar €29,60 20%
Voedselbossen Magazine 2 jaar €55,50 25%

Met een Voedselbossen Magazine proefabonnement kunt u voordelig en vrijblijvend kennismaken met Voedselbossen Magazine. Na de actieperiode stopt de bezorging automatisch. Opzeggen is niet nodig.. Er is een proefabonnement voor €16,65.

Een Voedselbossen Magazine abonnement is verkrijgbaar vanaf €16,65. Een proefabonnement voor €16,65. En een cadeauabonnement vanaf €16,65. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen abonnement op Voedselbossen Magazine heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Voedselbossen Magazine abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina ziet u de optie 'Geef cadeau'. Klik hierop om de aanbiedingen voor Voedselbossen Magazine cadeauabonnementen te zien. Kies vervolgens voor het abonnement dat past bij uw budget. Er is al een Voedselbossen Magazine cadeauabonnement voor €16,65.

Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.. Een cadeauabonnement hoeft niet te worden opgezegd..

Voor een jaarabonnement op Voedselbossen Magazine betaalt u €29,60. Voor deze prijs ontvangt u Voedselbossen Magazine 4 keer gratis bij u thuis bezorgd.

Let op: dit betreft een aanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de normale abonnementsprijs.

Voedselbossen Magazine komt 4 keer per jaar uit.

Het abonnement wordt betaald middels een automatische incasso.. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - U verleent een machtiging aan de uitgever van Voedselbossen Magazine. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op Voedselbossen Magazine, neemt u contact op met de klantenservice van Voedselbossen Magazine. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.