Jaap Groenendijk 29-01-2023

Beet review

Beet is een visblad dat zich richt op sportvissers en alles wat met vissen te maken heeft. Het tijdschrift bevat interessante artikelen over verschillende soorten vis, vismethoden, vislocaties en materiaal.

Beet review

Beet is een visblad dat zich richt op sportvissers en alles wat met vissen te maken heeft. Het tijdschrift bevat interessante artikelen over verschillende soorten vis, vismethoden, vislocaties en materiaal. Daarnaast biedt Beet praktische tips en adviezen om het vissen zo succesvol mogelijk te maken. Het blad is ook gevuld met foto's van vissen, visserij-uitrusting en lezersvragen.

Beet heeft een mooie en overzichtelijke lay-out die de inhoud goed ondersteunt. Het gebruik van foto's, illustraties en diagrammen maakt de artikelen toegankelijk en gemakkelijk te begrijpen. Het tijdschrift heeft een professionele uitstraling en is een genot om te lezen.

Beet wordt uitgegeven door Publishing House & Facilities, gevestigd in Doetinchem. De uitgever is gespecialiseerd in het uitgeven van tijdschriften en boeken over sportvissen en outdooractiviteiten.

Klik om te vergroten.

Voor alle sportvissers

Beet is bedoeld voor sportvissers van alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Het visblad biedt informatie en advies voor alle soorten visserij, inclusief zoetwater- en zoutwater-vissen. De doelgroep bestaat uit mannen en vrouwen van alle leeftijden die een passie hebben voor vissen.

Digitaal

Naast het gedrukte magazine is Beet ook digitaal beschikbaar in de vorm van een app. Dit maakt het mogelijk om Beet te lezen op smartphones, tablets en computers. De digitale versie biedt extra voordelen zoals video's, extra foto's en interactieve inhoud.

Sterke punten volgens online recensies

  • Goed geschreven en informatieve artikelen
  • Mooie lay-out en professionele vormgeving
  • Toegankelijke en begrijpelijke inhoud
  • Praktische tips en adviezen voor sportvissers
  • Interessante foto's van vissen en visserij-uitrusting
  • Digitale versie en app beschikbaar voor extra functies

Zwakke punten volgens online recensies

  • Beperkte frequentie van verschijning (maandelijks)
  • Sommige lezers willen meer inhoud en artikelen

Let op: De bovenstaande sterke en zwakke punten zijn gebaseerd op online recensies en vertegenwoordigen de meningen van individuele lezers.

- Prijzen nieuw Beet abonnement -
Titel Periode Prijs Korting  
Beet 4 maanden €15,00 44% Bestel
Beet 1 jaar €59,95 26% Bestel
Beet 2 jaar €119,00 26% Bestel

Gerelateerde artikelen