TENNiS Magazine abonnementen

Kies voor een TENNiS Magazine abonnement met tot 17% korting op de winkelprijs. Hét magazine waarin u leest over tennis en de wereld daaromheen. U kunt ook een TENNiS Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€49,95 60,00
6 nummers
17% korting

€59,95 60,00
6 nummers + TennisDirect cadeaubon t.w.v. €15 onze keuze
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op TENNiS Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€49,95 60,00
6 nummers
17% korting

€59,95 60,00
6 nummers + TennisDirect cadeaubon t.w.v. €15
 

Laatste reviews

Over TENNiS Magazine

TENNiS Magazine is het tijdschrift voor de serieuze liefhebber van tennis. Of u nu een "achtje" bent of een "viertje", als u met plezier tennist en naar tennis kijkt, dan is TENNiS Magazine voor u bedoelt.

Ieder nummer van dit tennisblad staat vol met het laatste nieuws uit in binnen- en buitenland. U leert van en over de pro's in interviews en achtergrondverhalen. En u profiteert van vele weetjes en voordeelacties. Met TENNiS Magazine mist u niets.

Wat zijn de kosten van een TENNiS Magazine abonnement? Voor wie wil kennismaken met TENNiS Magazine is er al een aanbieding vanaf €49,95. En tot 17% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle aanbiedingen voor TENNiS Magazine. En kies het abonnement dat bij u past.

TENNiS Magazine verschijnt 7x per jaar.

TENNiS Magazine cadeau geven

U kunt een TENNiS Magazine abonnement ook cadeau doen. Er is al een cadeauabonnement voor €49,95. Een cadeauabonnement eindigt automatisch zodra alle edities zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit vast aan het abonnement. Dus is iemand jarig? Of wilt u iemand zomaar verrassen? Geef een tijdelijk abonnement op TENNiS Magazine cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 7x per jaar het nieuwste nummer in huis
  • Bespaar tot 17% op de losse verkoopprijs
  • Geef een abonnement cadeau voor €49,95 (stop automatisch)

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van TENNiS Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.