TENNiS Magazine

Tennis Magazine biedt u een uitgebreide blik op de wereld van tennis, met boeiende artikelen over de grootste toernooien, spelersprofielen en de nieuwste trends in training en uitrusting. U leest er ook over de psychologie van het spel, voedingsadviezen en herstelstrategieën om uw conditie en prestaties te optimaliseren. Tennis Magazine inspireert en motiveert u om het beste uit uzelf te halen op de tennisbaan.

Laat u meeslepen door de inspirerende verhalen en deskundige analyses in Tennis Magazine. Of u nu geniet van recreatief tennissen of op competitie gericht bent, dit tijdschrift biedt u de kennis en inspiratie die u nodig heeft.

TENNiS Magazine abonnement

Uw gids in de tenniswereld

Ontdek de dynamische wereld van tennis met Tennis Magazine, het ultieme tijdschrift voor tennisliefhebbers van alle niveaus. Of u nu een doorgewinterde professional bent, een enthousiaste amateur of gewoon een fan van de sport, Tennis Magazine biedt u een schat aan informatie, inspiratie en entertainment. Elke uitgave is gevuld met boeiende artikelen, exclusieve interviews en diepgaande analyses, allemaal gericht op het verbeteren van uw spel en uw kennis van de tennissport.

Exclusieve interviews en inzichten

Tennis Magazine staat bekend om zijn exclusieve interviews met de grootste namen in de tenniswereld. Lees persoonlijke verhalen en carrière-inzichten van topspelers zoals Roger Federer, Serena Williams en Rafael Nadal. Ontdek hun trainingsroutines, strategieën en de uitdagingen die ze hebben overwonnen om de top te bereiken. Deze interviews bieden een uniek kijkje achter de schermen en geven u de mogelijkheid om te leren van de besten in de sport.

Professionele tips en trainingstechnieken

Verbeter uw spel met deskundig advies en trainingstechnieken van de beste coaches en spelers. Tennis Magazine biedt praktische tips voor alle aspecten van het spel, van service en volley tot mentale voorbereiding en conditietraining. Of u nu uw backhand wilt verfijnen of uw snelheid op de baan wilt verbeteren, de gedetailleerde instructies en oefeningen in elk nummer helpen u om uw vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Toernooien en uitrusting

Blijf op de hoogte van de nieuwste toernooien en kampioenschappen met gedetailleerde verslagen en analyses. Tennis Magazine brengt u het laatste nieuws over de Grand Slam-toernooien, ATP en WTA tours en andere belangrijke evenementen wereldwijd. Daarnaast vindt u uitgebreide reviews van de nieuwste tennisschoenen, rackets en accessoires, zodat u altijd de beste keuzes kunt maken voor uw uitrusting.

Met in ieder nummer:

  • Exclusieve interviews met topspelers
  • Deskundige trainingstips en technieken
  • Toernooiverslagen en analyses
  • Recensies van de nieuwste tennisuitrusting
  • Achtergrondverhalen en reportages
  • Gezondheids- en voedingstips

TENNiS Magazine cadeau geven

Het is mogelijk om TENNiS Magazine cadeau te doen. En het hoeft niet veel te kosten. Voor slechts €49,95 is er al een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand jarig? Of wilt u iemand gewoon verblijden? Geef een abonnement op TENNiS Magazine cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een TENNiS Magazine cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • 6x per jaar als eerste TENNiS Magazine in de bus
  • Profiteer van tot 17% korting op de winkelprijs

Wat kost een abonnement op TENNiS Magazine?

Voor wie TENNiS Magazine wil proberen is er al een abonnement vanaf €49,95. Een jaarabonnement op TENNiS Magazine kost €49,95. Met tot 17% voordeel op de prijs in de winkel. Vergelijk hierboven alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor TENNiS Magazine. En kies het abonnement dat bij u past.

Bekijk de aanbiedingen voor een TENNiS Magazine abonnement.

Klantenservice

Vragen over een bestelling via deze website? En na 14 dagen nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u reedseen abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever op. Doe dit ook bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en opzegging van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
TENNiS Magazine 1 jaar €49,95 17%
TENNiS Magazine U ontvangt van de uitgever een TennisDirect cadeaubon ter waarde van 15 euro als welkomstgeschenk. 1 jaar €59,95 n.v.t.
Titel Periode Prijs Korting
TENNiS Magazine 1 jaar €49,95 17%
TENNiS Magazine U ontvangt van de uitgever een TennisDirect cadeaubon ter waarde van 15 euro als welkomstgeschenk. 1 jaar €59,95 n.v.t.

Een abonnement op TENNiS Magazine is verkrijgbaar vanaf €49,95. En een cadeauabonnement vanaf €49,95. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op TENNiS Magazine heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een TENNiS Magazine abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina vindt u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de actuele aanbiedingen voor TENNiS Magazine cadeauabonnementen te zien. Kies vervolgens voor de aanbieding die past bij uw budget. Er is al een TENNiS Magazine cadeauabonnement voor €49,95.

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Een cadeauabonnement hoeft niet te worden opgezegd..

Voor een jaarabonnement op TENNiS Magazine betaalt u €49,95. Voor dit bedrag ontvangt u 6 keer TENNiS Magazine.

Deze prijs betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met TENNiS Magazine. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de dan geldende abonnementsprijs.

TENNiS Magazine komt 6 keer per jaar uit.

TENNiS Magazine verschijnt op 09-02, 17-05, 20-09, 29-11.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het blad een dag later dan normaal op de mat valt. Is er echt iets fout gegaan? Neem contact met de uitgever op.

U betaalt middels een automatische incasso.. Bij een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - De machtiging wordt verstrekt uitsluitend aan de uitgever van TENNiS Magazine. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op TENNiS Magazine, neemt u contact op met de klantenservice van TENNiS Magazine. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.