TENNiS Magazine abonnementen

Kies voor een TENNiS Magazine abonnement met tot 24% korting op de winkelprijs. Hét magazine waarin u leest over tennis en de wereld daaromheen. U kunt ook een TENNiS Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€39,95 52,15
1 jaar (7 nrs.)
24% korting

€49,95 52,15
1 jaar (7 nrs.) + TennisDirect cadeaubon t.w.v. €15 onze keuze
4% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op TENNiS Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€39,95 52,15
1 jaar (7 nrs.)
24% korting

€49,95 52,15
1 jaar (7 nrs.) + TennisDirect cadeaubon t.w.v. €15
4% korting

Laatste reviews

Over TENNiS Magazine

TENNiS Magazine is het tijdschrift voor de serieuze liefhebber van tennis. Of u nu een "achtje" bent of een "viertje", als u met plezier tennist en naar tennis kijkt, dan is TENNiS Magazine voor u bedoelt.

Ieder nummer van dit tennisblad staat vol met het laatste nieuws uit in binnen- en buitenland. U leert van en over de pro's in interviews en achtergrondverhalen. En u profiteert van vele weetjes en voordeelacties. Met TENNiS Magazine mist u niets.

TENNiS Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van TENNiS Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over TENNiS Magazine klantenservice