TENNiS Magazine abonnementen

Kies voor een TENNiS Magazine abonnement met tot 24% korting op de winkelprijs. Hét magazine waarin u leest over tennis en de wereld daaromheen. U kunt ook een TENNiS Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€39,95 52,15
7 nummers
24% korting

€49,95 52,15
7 nummers + TennisDirect cadeaubon t.w.v. €15 onze keuze
4% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op TENNiS Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€39,95 52,15
7 nummers
24% korting

€49,95 52,15
7 nummers + TennisDirect cadeaubon t.w.v. €15
4% korting

Laatste reviews

Over TENNiS Magazine

TENNiS Magazine is het tijdschrift voor de serieuze liefhebber van tennis. Of u nu een "achtje" bent of een "viertje", als u met plezier tennist en naar tennis kijkt, dan is TENNiS Magazine voor u bedoelt.

Ieder nummer van dit tennisblad staat vol met het laatste nieuws uit in binnen- en buitenland. U leert van en over de pro's in interviews en achtergrondverhalen. En u profiteert van vele weetjes en voordeelacties. Met TENNiS Magazine mist u niets.

Wat zijn de kosten van een TENNiS Magazine abonnement? Voor wie TENNiS Magazine wil proberen is er al een abonnement vanaf €39,95. Bekijk hier op Abonnement.nl alle aanbiedingen voor TENNiS Magazine. En profiteer van dit voordeel.

TENNiS Magazine verschijnt 7x per jaar.

TENNiS Magazine cadeau geven

Het is ook mogelijk om TENNiS Magazine cadeau te geven. Voor €39,95 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Opzeggen is niet nodig. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, een TENNiS Magazine abonnement zal weten te waarderen? Geef een abonnement op TENNiS Magazine cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 7x per jaar TENNiS Magazine thuis bezorgd
  • Verras een ander met een cadeaubonnement vanaf €39,95
  • Bespaar tot 4% op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van TENNiS Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.