TENNiS Magazine abonnementen

Kies voor een TENNiS Magazine abonnement met tot 17% korting op de winkelprijs. Hét magazine waarin u leest over tennis en de wereld daaromheen. U kunt ook een TENNiS Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€49,95 60,00
1 jaar
17% korting

€59,95 60,00
1 jaar + TennisDirect cadeaubon t.w.v. €15
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op TENNiS Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€49,95 60,00
1 jaar
17% korting

€59,95 60,00
1 jaar + TennisDirect cadeaubon t.w.v. €15
 

Laatste reviews

Over TENNiS Magazine

TENNiS Magazine is het tijdschrift voor de serieuze liefhebber van tennis. Of u nu een "achtje" bent of een "viertje", als u met plezier tennist en naar tennis kijkt, dan is TENNiS Magazine voor u bedoelt.

Ieder nummer van dit tennisblad staat vol met het laatste nieuws uit in binnen- en buitenland. U leert van en over de pro's in interviews en achtergrondverhalen. En u profiteert van vele weetjes en voordeelacties. Met TENNiS Magazine mist u niets.

Een TENNiS Magazine abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €49,95. U profiteert van tot 17% korting op de winkelprijs. Bekijk alle actuele aanbiedingen voor TENNiS Magazine. En kies het abonnement dat bij u past.

TENNiS Magazine cadeau geven

Wilt u iemand anders verrassen met een tijdelijk abonnement op TENNiS Magazine? Dat is mogelijk. Voor €49,95 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) vanzelf wanneer alle nummers zijn bezorgd. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand jarig? Of wilt u een familielid gewoon verblijden? Geef een abonnement op TENNiS Magazine cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Geef een cadeauabonnement aan een ander vanaf €49,95
  • 7x per jaar als eerste TENNiS Magazine op de mat
  • Een abonnement is tot 17% goedkoper dan het magazine los kopen

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van TENNiS Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.