AutoWeek abonnementen

Kies voor een AutoWeek abonnement met tot 79% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor alle autoliefhebbers. Met wekelijks tests, rij-impressies, kooptips, achtergronden en nog veel meer. Een magazine voor iedere enthousiaste autobezitter en autokoper.


€4,00 18,76
4 nummers onze keuze Stopt automatisch
79% korting

Laatste reviews

 • Andreas

Ik lees hem al een paar jaar als abonnement. Daar voor kocht ik hem iedere week. Wel makkelijk dat hij nu in de bus valt. Veel informatie en leuke andere weetjes en testen.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • Stef

Informatief blad om te lezen

Sterke punten
 • Informatief
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • anoniem

Autoweek is een leuk blad, maar wel veel 'doorsnee' auto's.

 • paul

Autoweek is niet zo glossy als bijvoorbeeld Carros of Topgear maar wel interessanter. Staat meer in voor gewone mensen zoals ik.

 • erwin wouters

met auto week lees je alles over de nieuwe auto s en krijg je goede aanbod voor je nieuwe auto

Over AutoWeek

Autoweek is het grootste Nederlandse autoblad. Met Autoweek weet u wat er speelt op de automarkt. Het automagazine staat vol met het laatste nieuws, uitgebreide objectieve autotests, rij impressies, bijzondere prototypes en vergelekingen tussen occasions en de allernieuwste modellen. Het enige echte autoweekblad van Nederland schenkt ook veel aandacht aan de onderhoud en accessoires van je auto

Dus wilt u bijblijven bij alles wat er gebeurt in de autobranche? Neem dan nu een abonnement op Autoweek.

Wat zijn de kosten van een abonnement op AutoWeek? Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €4,00. En u profiteert van tot 79% korting op de winkelprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle kennismakingsaanbiedingen voor AutoWeek. En kies uw abonnement.

AutoWeek verschijnt 52x per jaar.

AutoWeek digitaal lezen

Als abonnee van AutoWeek leest u alle edities op papier én online.

U kunt AutoWeek ook digitaal lezen via Tijdschrift.nl. Om het magazine online te lezen download u de Tijdschrift.nl app op uw mobiele apparaat. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl via uw browser. Met uw abonnementsnummer koppelt u eenmalig uw abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de korte procedure eenmaal doorlopen, dan heeft u altijd toegang tot de nieuwe en oude nummers via Tijdschrift.nl. Eenmaal gedownloade nummers kunt u daarna raadplegen zonder internet. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan kunt u dit nummer vinden bij het kenmerk van de incasso van het abonnementsgeld, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de wikkel van het tijdschrift.

Vrijblijvend kennismaken met AutoWeek

Met een AutoWeek proefabonnement maakt u voordelig kennis met dit fijne tijdschrift. het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement vanzelf. Proefabonnementen onderscheidt u door de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk. Er is al een AutoWeek proefabonnement voor €4,00.

Voordelen van een abonnement

 • 52x per jaar AutoWeek vanzelf thuis bezorgd
 • Bespaar tot 79% op de winkelprijs
 • Inclusief digitaal lezen waar en wanneer u maar wil

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van AutoWeek op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.