AutoWeek

Kies voor een AutoWeek abonnement met tot 65% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor alle autoliefhebbers. Met wekelijks tests, rij-impressies, kooptips, achtergronden en nog veel meer. Een magazine voor iedere enthousiaste autobezitter en autokoper.

Aanbiedingen

AutoWeek abonnement

Op zoek naar een vertrouwde bron van informatie en inspiratie over auto's? Kies dan voor een abonnement op Autoweek hét #1 autoplatform in Nederland, zowel in print als online. AutoWeek voorziet u altijd de eerste rij-impressies van net gelanceerde modellen en objectieve vergelijkende tests van zowel nieuwe als gebruikte auto's. Maar dat is niet alles.

AutoWeek is uw gids in de autowereld, waarin u alles vindt over de aankoop en het gebruik van auto's. Of u nu op zoek bent naar uw volgende droomauto of gewoon geïnteresseerd bent in de auto-industrie, laat Autoweek u informeren en inspireren met ondermeer...

  • Rij-impressies van de nieuwste modellen
  • Vergelijkende tests van nieuwe en gebruikte auto's
  • Deskundige kennis en ervaring van autoliefhebbers en experts
  • Alles wat u nodig heeft om uw passie voor bijzondere auto's te voeden

De deskundige redacteuren zijn er voor autoliefhebbers van alle leeftijden, voor degenen die als eerste op de hoogte willen zijn en voor degenen die gedegen informatie zoeken voor hun volgende autoaankoop. AutoWeek: altijd nummer 1 voor autoliefhebbers zoals u.

AutoWeek digitaal lezen

Abonnees van AutoWeek ontvangen alle nummers op papier én digitaal.

U kunt AutoWeek tevens digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Om het tijdschrift digitaal te lezen download u de Tijdschrift.nl app op uw mobiele apparaat. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl via uw browser. Hierna activeert u met uw postcode en abonnementsnummer uw abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Als u deze korte procedure eenmalig heeft afgerond, leest u alle nummers van AutoWeek eenvoudig via de app. Om eerder bewaarde nummers te lezen heeft u geen internetverbinding nodig. Deze edities worden bewaard in de app tot u ze verwijderd.

Voordelen van een abonnement

  • Lees alle nummers ook digitaal op uw smartphone en tablet
  • 52x per jaar het nieuwste nummer vanzelf thuis bezorgd
  • Profiteer van tot 65% korting op de winkelprijs

Wat kost een abonnement op AutoWeek?

Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €7,50 per maand. En u geniet tot 65% voordeel op de winkelprijs. Vergelijk hierboven alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor AutoWeek. En kies het abonnement dat bij u past.

Nog niet overtuigd? Kies in dat geval voor een AutoWeek proefabonnement. En beoordeel dit fijne magazine zelf. Na het afgesproken aantal edities stopt de bezorging automatisch. U zit nergens aan vast. Proefabonnementen kunt u herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet nodig. Er is al een AutoWeek proefabonnement voor €12,00.

Bekijk de aanbiedingen voor een AutoWeek abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van AutoWeek op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Met een proefabonnement op AutoWeek kunt u voordelig en vrijblijvend kennismaken met AutoWeek. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. Opzeggen is niet nodig. Er is een proefabonnement voor €12,00.

Een AutoWeek abonnement is verkrijgbaar vanaf €7,50 per maand. Een proefabonnement voor €12,00. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen AutoWeek abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

Als AutoWeek abonnee heeft u ook toegang tot de digitale edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u deze kunt opvragen via uw tablet en smartphone.

AutoWeek verschijnt 52 keer per jaar.

U betaalt via een automatische incasso.. Bij een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - U verleent een machtiging enkel en alleen aan de uitgever van AutoWeek. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op AutoWeek, neemt u contact op met de klantenservice van AutoWeek. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van AutoWeek

" Autoweek is een mooi blad! Ooit gekocht voor 75 cent. Nu €5.10. De prijs vind ook extreem duur voor Autoweek. "

" Ik lees hem al een paar jaar als abonnement. Daar voor kocht ik hem iedere week. Wel makkelijk dat hij nu in de bus valt. Veel informatie en leuke andere weetjes en ... "

" Informatief blad om te lezen "

" Autoweek is een leuk blad, maar wel veel 'doorsnee' auto's. "

" Autoweek is niet zo glossy als bijvoorbeeld Carros of Topgear maar wel interessanter. Staat meer in voor gewone mensen zoals ik. "

" met auto week lees je alles over de nieuwe auto s en krijg je goede aanbod voor je nieuwe auto "