Autovisie

Kies voor een Autovisie abonnement met tot 35% korting op de winkelprijs. Dit tijdschrift staat al meer dan 50 jaar garant voor deskundige verslaggeving. Onafhankelijk en inspirerend. Hét autoblad voor autokenners en liefhebbers.

Aanbiedingen

Autovisie abonnement

Autovisie is een must-have voor iedere autoliefhebber die op de hoogte wil blijven van het laatste autonieuws en de nieuwste modellen. Met een rijke geschiedenis van meer dan 65 jaar, biedt Autovisie een diepgaande kijk op de auto-industrie en de technologische ontwikkelingen die deze aandrijven. Het magazine staat bekend om zijn uitgebreide testritten, analyses en eerlijke reviews van zowel nieuwe als klassieke auto's.

Profiteer nu van de exclusieve Autovisie aanbieding en krijg toegang tot alles wat Autovisie te bieden heeft. Of u nu geïnteresseerd bent in sportwagens, SUV's, elektrische auto's of de nieuwste conceptcars, Autovisie houdt u altijd up-to-date. Iedere editie staat vol met gedetailleerde artikelen over de nieuwste modellen en trends in de autowereld. De redactie bestaat uit ervaren autojournalisten die met passie en kennis over hun vakgebied schrijven.

Een Autovisie abonnement geeft u meer dan alleen een magazine. U ontvangt ook toegang tot exclusieve online content, video's en interviews met sleutelfiguren uit de auto-industrie. Daarnaast krijgt u als abonnee voorrang bij evenementen en presentaties van nieuwe modellen. Dit maakt Autovisie niet alleen informatief, maar ook interactief en betrokken bij zijn lezers. Het is de perfecte keuze voor iedereen die het laatste nieuws uit de autowereld wil volgen en geen enkel belangrijk evenement wil missen.

Met in iedere editie:

  • Uitgebreide tests en reviews van de nieuwste modellen
  • Inzichten in technologische ontwikkelingen en trends
  • Toegang tot exclusieve online content en video's
  • Voorrang bij autogerelateerde evenementen

Wacht niet langer en neem een Autovisie abonnement om deel uit te maken van een community van autoliefhebbers die altijd een stap voor zijn. Met de actuele Autovisie aanbieding kunt u nu voordelig kennismaken met het beste wat de autowereld te bieden heeft. Ontdek de passie, innovatie en expertise die Autovisie uniek maakt!

Autovisie digitaal lezen

Abonnees van Autovisie ontvangen alle nummers op papier én digitaal. Autovisie biedt u een app. In deze app kunt u de digitale edities inzien. Om het magazine digitaal te lezen download u de iOS of Android app op uw smartphone of tablet. Meld u eenmalig aan in de app. En u heeft 24/7 online toegang tot oude en nieuwe nummers in de app. Om eerder gelezen edities nogmaals te lezen heeft u geen internet meer nodig. Fijn op plekken waar een internetverbinding slecht of duur is.

Voordelen van een abonnement

  • Inclusief digitaal lezen op uw mobiel apparaat
  • 26x per jaar als eerste het nieuwste nummer op de mat
  • Een abonnement is tot 35% goedkoper dan het magazine los kopen in de winkel

Wat kost een abonnement op Autovisie?

Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €98,00. Een jaarabonnement op Autovisie kost €98,00. En u geniet tot 35% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk hierboven alle actuele Autovisie aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

Bekijk de aanbiedingen voor een Autovisie abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Autovisie op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een abonnement op Autovisie is verkrijgbaar vanaf €98,00. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op Autovisie heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

De prijs van een jaarabonnement op Autovisie is €98,00. Hiervoor ontvangt u 26 keer Autovisie.

Deze prijs betreft een aanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de normale abonnementsprijs.

Met een abonnement op Autovisie heeft u ook altijd toegang tot de digitale edities. De uitgever zal u informeren over hoe u deze kunt opvragen via uw tablet en smartphone.

Autovisie komt 26 keer per jaar uit.

Het abonnement wordt betaald middels een automatische incasso.. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - U verleent een machtiging uitsluitend aan de uitgever van Autovisie. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op Autovisie, neemt u contact op met de klantenservice van Autovisie. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Autovisie

" Dit jaar ben ik reeds 45 jaar vaste abonnee van Autovisie. Ooit gekregen van mijn zus voor mijn 14de verjaardag. Nog steeds kijk ik elke 14 dagen uit naar de nieuwe ... "

" Geweldige revieuws, spannend om te lezen, keuze te kunnen maken! Blad zeer aanbevolen. "

" Mooie rapportages, vooral info mbt nieuwe auto's op de markt, vergelijk van auto's is goed. Welke ontwikkelingen. Wat zijn perspectieven. Goede mix tussen oud en nieuw. ... "

" Is al reeds aangehaald, graag wat meer aandacht voor betaalbare auto's. Met goede praktijk ervaringen, sterke en zwakke punten. Waardoor er een goed beeld ontstaat voor ... "

" Graag meer tests van electrische auto's, minder over oldtimers of youngtimers. Heb ik niets mee, we leven in het heden. Voor de rest een mooi blad met leuke onderwerpen. ... "

" Mooie afwisselende reportages zowel over exclusieve auto's als over goedkopere auto's. Ook oldtimers komen aan bod. Wat mij ook erg aanspreekt zijn de reportages over ... "

" Autovisie brengt steeds interessante artikelen over de nieuwste, maar ook minder nieuwe auto's. Het vergelijkt de prestaties, techniek en comfort van auto's in ... "

" Een goed leesbaar auto tijdschrift, met gedegen informatie. Vergelijkbaar met andere nette autobladen. "

" Op zich een informatief blad maar teveel toegedicht op luxe en zeer dure auto's en verhalen van derden. Graag meer testen van gangbare auto's en tweedehands markt. "

" Een mooi uitgevoerd blad maar mij te breed over auto's en wat daarbij hoort. Ik ben niet zo geïnteresseerd in geluidsinstallatie, of reizen of zo. Een blad als ... "