Autoweek Campers abonnementen

Kies voor een Autoweek Campers abonnement met tot 39% korting op de winkelprijs. Het ultieme Magazine voor camperliefhebbers.


€4,00 5,78per nummer
1 jaar
31% korting

€3,75 5,78per nummer
2 jaar
35% korting

€3,50 5,78per nummer
3 jaar
39% korting

Laatste reviews

Over Autoweek Campers

Bent u een gepassioneerde camperliefhebber op zoek naar het ultieme magazine? Maak kennis met Autoweek Campers. Dit tijdschrift is ontworpen om uw camperervaring naar een hoger niveau te tillen. Of u nu een doorgewinterde camperaar bent of net begint aan uw avontuur op wielen, Autoweek Campers voorziet u van waardevolle tips, inspiratie en deskundige informatie. Alles wat u nodig heeft voor het huren, gebruiken en aankopen van een camper.

In elk nummer vindt u gedetailleerde tests van de nieuwste campers en handige tips voor onderhoud en reparaties. Laat u daarnaast inspireren door adembenemende reisbestemmingen en ontdek verborgen pareltjes voor uw volgende camperavontuur.

Een Autoweek Campers abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Autoweek Campers wil proberen is er al een aanbieding vanaf €17,50. Met tot 39% korting op de winkelprijs. Bekijk alle actuele Autoweek Campers aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

Autoweek Campers digitaal lezen

Abonnees van Autoweek Campers ontvangen alle edities op papier én digitaal.

U kunt Autoweek Campers ook digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app in de App Store van Apple of bij Google Play van Android. Of ga naar de website van Tijdschrift.nl om het tijdschrift op uw computer te lezen. Met het abonnementsnummer, dat u van de uitgever ontvangt, activeert u uw abonnement via Tijdschrift.nl. Surf hiervoor online naar Tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de stappen in de app eenmaal doorlopen, dan heeft u onbeperkt toegang tot de nieuwe en oude nummers via Tijdschrift.nl. Edities, die u met de app heeft gelezen, zijn daarna zonder internetverbinding te lezen.

Voordelen van een abonnement

  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • 5x per jaar Autoweek Campers op de mat
  • Bespaar tot 39% op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Autoweek Campers op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.