Autoweek Campers

Kies voor een Autoweek Campers abonnement met tot 54% korting op de winkelprijs. Het ultieme Magazine voor camperliefhebbers.

Aanbiedingen

Autoweek Campers abonnement

Bent u een liefhebber van kampeeravonturen en altijd op zoek naar de nieuwste trends in de camperwereld? Dan is een Autoweek Campers abonnement precies wat u nodig heeft. Autoweek Campers is hét magazine voor iedereen die gepassioneerd is over campers en het buitenleven. Of u nu een doorgewinterde camperaar bent of net begint, dit magazine biedt voor ieder wat wils.

Bij Autoweek Campers vindt u uitgebreide reportages over de nieuwste campermodellen, waarbij elk detail zorgvuldig wordt besproken. Van luxe integraalcampers tot compacte buscampers, u blijft altijd op de hoogte van wat de markt te bieden heeft. Naast nieuwe modellen besteedt Autoweek Campers ook veel aandacht aan gebruikte campers. Dit is ideaal voor wie op zoek is naar een goede deal zonder in te leveren op kwaliteit.

Het campermagazine staat bekend om de rij-impressies. Hierin delen ervaren redacteurs hun ervaringen en bevindingen na het testen van diverse campers. Dit geeft u een eerlijk en gedetailleerd inzicht in hoe een camper rijdt en wat u kunt verwachten tijdens uw volgende avontuur. Bovendien vindt u in elk nummer boeiende interviews en handige tips voor onderweg.

Wilt u geen enkel nummer missen? Profiteer dan nu van een Autoweek Campers aanbieding. Met een abonnement ontvangt u het campermagazine voordelig en direct bij u thuis. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes, trends en tips in de camperwereld. Mis deze kans niet en verrijk uw kampeerervaring met Autoweek Campers!

  • Uitgebreide reportages
  • Informatie over nieuwe en gebruikte campers
  • Rij-impressies van diverse modellen
  • Interessante aanbiedingen voor abonnementen

Autoweek Campers digitaal lezen

Abonnees van Autoweek Campers ontvangen alle nummers op papier én digitaal.

U kunt Autoweek Campers tevens online lezen via Tijdschrift.nl. Om het magazine online te lezen download u de app van Tijdschrift.nl op uw smartphone of tablet. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl. Met uw abonnementsnummer koppelt u eenmalig uw abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Als u dit heeft gedaan, leest u vanaf dat moment alle edities van Autoweek Campers ook altijd via Tijdschrift.nl. Eenmaal gelezen edities kunt u daarna opnieuw lezen zonder internet.

Voordelen van een abonnement

  • 5x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd
  • Bespaar tot 54% op de losse verkoopprijs
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal

Wat kost een abonnement op Autoweek Campers?

Voor wie wil kennismaken met Autoweek Campers is er al een abonnement vanaf €3,50 per nummer. Een jaarabonnement op Autoweek Campers kost €4,01 per nummer. Met tot 54% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk hierboven alle actuele aanbiedingen voor Autoweek Campers. En pak dit voordeel.

Bekijk de aanbiedingen voor een Autoweek Campers abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Autoweek Campers op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een Autoweek Campers abonnement is verkrijgbaar vanaf €3,50 per nummer. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen Autoweek Campers abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

Voor een jaarabonnement op Autoweek Campers betaalt u €4,01 per nummer. Hiervoor ontvangt u Autoweek Campers 5 keer.

Let op: dit betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met Autoweek Campers. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Als abonnee van Autoweek Campers heeft u ook altijd toegang tot de digitale edities. De uitgever zal u informeren over hoe u deze kunt opvragen via uw tablet en smartphone.

Autoweek Campers komt 5 keer per jaar uit.

Autoweek Campers verschijnt op 01-02, 18-04, 04-07, 19-09, 05-12.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het kan voorkomen dat het tijdschrift iets later dan normaal wordt bezorgd. Is er echt iets niet goed gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

Met het verstrekken van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. Bij een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - U verleent de machtiging aan de uitgever van Autoweek Campers. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Autoweek Campers, neemt u contact op met de klantenservice van Autoweek Campers. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.