Auto Review

Auto Review is het magazine voor iedereen die graag op de hoogte blijft van de nieuwste auto’s en trends. Elke uitgave bevat uitgebreide autotests, eerlijke reviews en actueel nieuws uit de autosector. Of u nu een autokenner bent of gewoon geïnteresseerd in de nieuwste modellen, Auto Review heeft voor ieder wat wils.

Geniet van boeiende artikelen, gedetailleerde technische specificaties en prachtige foto’s die elke auto tot leven brengen. Met Auto Review bent u altijd goed geïnformeerd en weet u precies welke auto bij uw wensen past. Rij met vertrouwen de toekomst tegemoet met Auto Review.

Aanbiedingen

Auto Review abonnement

Voor iedereen die gepassioneerd is over auto's, is Auto Review abonnement een must-have. Auto Review is het meest uitgebreide autoblad in Nederland, boordevol autotesten, reportages en de nieuwste modellen. Dit magazine biedt alles wat u nodig heeft om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de autowereld.

Elke maand vindt u in Auto Review gedetailleerde autotesten. Deze testen geven een grondige analyse van de prestaties, het comfort en de betrouwbaarheid van verschillende voertuigen. Of u nu geïnteresseerd bent in sportauto's, gezinswagens of elektrische voertuigen, Auto Review heeft het allemaal. De experts van het magazine zorgen ervoor dat u altijd een weloverwogen keuze kunt maken bij de aanschaf van een nieuwe auto.

Naast de uitgebreide autotesten biedt Auto Review ook boeiende reportages. Deze reportages nemen u mee achter de schermen van de automobielindustrie en geven u inzicht in de nieuwste innovaties en technologieën. Van interviews met topontwerpers tot diepgaande analyses van markttrends, Auto Review houdt u altijd geïnformeerd.

Met een Auto Review abonnement mist u nooit een editie van dit vooraanstaande autoblad. Of u nu een doorgewinterde autokenner bent of gewoon op zoek bent naar betrouwbare informatie over de nieuwste modellen, Auto Review is uw 'go-to' bron.

  • Grondige autotesten
  • Boeiende reportages
  • Informatie over de nieuwste modellen
  • Aantrekkelijke abonnementen

Wacht niet langer en verzeker uzelf van een regelmatige dosis autonieuws met een Auto Review abonnement. Ontdek de wereld van auto's op een geheel nieuwe manier en blijf altijd een stap voor met de uitgebreide en betrouwbare informatie die dit autoblad biedt.

Auto Review digitaal lezen

Bent u abonnee van Auto Review? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u Auto Review ook digitaal lezen.

U kunt Auto Review tevens online lezen in de app van Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS in de App Store of voor Android bij Google Play. Of ga naar de website van Tijdschrift.nl om het tijdschrift op uw computer te lezen. Met uw abonnementsnummer koppelt vervolgens u eenmalig uw abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Zodra u deze korte procedure heeft doorlopen, leest u vanaf dat moment alle nummers van Auto Review ook altijd via Tijdschrift.nl. Om reeds gedownloade edities opnieuw te bekijken heeft u niet opnieuw een internetverbinding nodig. Deze nummers worden bewaard tot u ze verwijderd.

Voordelen van een abonnement

  • Profiteer van tot 40% korting op de winkelprijs
  • 12x per jaar als eerste Auto Review thuis bezorgd
  • Ontvang alle nummers ook digitaal op uw smartphone en tablet

Wat kost een abonnement op Auto Review?

Voor wie Auto Review wil proberen is er al een aanbieding vanaf €15,00. Een jaarabonnement op Auto Review kost €50,00. Met tot 40% korting op de winkelprijs. Bekijk hierboven alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Auto Review. En kies het abonnement dat bij u past.

Bekijk de aanbiedingen voor een Auto Review abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Auto Review op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Auto Review 3 nummers €15,00 18%
Auto Review 1 jaar €50,00 40%

Een abonnement op Auto Review is verkrijgbaar vanaf €15,00. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen abonnement op Auto Review heeft gehad. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

De prijs van een jaarabonnement op Auto Review is €50,00. Hiervoor ontvangt u 12 keer Auto Review automatisch bij u thuis bezorgd.

Let op: dit betreft een aanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Met een abonnement op Auto Review heeft u altijd toegang tot alle digitale edities. De uitgever vertelt u hoe u deze kunt downloaden en/of inzien op uw tablet en smartphone.

Auto Review verschijnt 12 keer per jaar.

Auto Review verschijnt op 20-02, 19-03, 21-04, 21-05, 18-06, 23-07, 20-08, 24-09, 22-10, 19-11, 17-12.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het is mogelijk dat het magazine iets later dan gebruikelijk op de mat valt. Is er echt iets fout gegaan? Neem contact met de uitgever op.

U betaalt via een automatische incasso.. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een doorlopend abonnement zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - U verleent de machtiging aan de uitgever van Auto Review. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op Auto Review, neemt u contact op met de klantenservice van Auto Review. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Auto Review

" Tevreden, maar vind het jammer dat er steeds minder auto's met een verbrandingsmotor getest worden. Ik ben minder enthousiast over elektrisch rijden. "

" Ik kijk iedere maand uit naar de nieuwe uitgave met uren leesplezier. "

" Goed geschreven , testers weten waar ze over praten, eerlijke mening. "

" Heel vergelijkbaar met Autoweek. Maar met misschien inderdaad meer autotests. Proefabonnementje genomen toen mijn leasecontract bijna afliep. Heb er toch wat aan gehad. ... "