Auto Review

Kies voor een Auto Review abonnement met tot 40% korting op de winkelprijs. Het autoblad met de meeste auto's en meeste autotests.

Aanbiedingen

Auto Review abonnement

Auto Review is het grootste autotestblad van Nederland en de Benelux. In dit magazine worden alle auto 's getest, van de kleine en betaalbare stadsauto 's tot felbegeerde Italiaanse sportwagens. Naast testen staat Auto Review vol met rij-impressies, sport en gadgets. Bavo Galama en Tom Coronel hebben een column in het blad.

Per uitgave presenteert Auto Review de meeste auto 's. Elke maand komen er zo 'n dertig aan bod. De Ford van de buurman die elke dag voorbij rijdt, maar ook die nieuwste Maserati waar veel mensen waarschijnlijk alleen maar verlekkerd naar kunnen kijken in dit tijdschrift. Keiharde feiten en de leukste weetjes van alle nieuwe modellen!

In Auto Review staat het grootste aantal en de meest uitgebreide tests. Geen natte vinger-werk, maar onomstotelijke meetresultaten. Kunt u moeilijk een keuze maken? Dit blad zet alle uitslagen voor u op een rij! De eindresultaten van de testen zijn gebaseerd op afzonderlijke beoordelingen van in- en exterieur, comfort, motor en transmissie, rij-eigenschappen, milieuvriendelijkheid en kosten. Vindt u één van deze onderdelen erg belangrijk, dan kunt u de uitslagen op dat gebied nog eens rustig bekijken voor u een beslissing neemt.

Voor wie wil kennismaken met Auto Review is er al een abonnement vanaf €15,00. U profiteert van tot 40% voordeel op de winkelprijs. Bekijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Auto Review. En kies het abonnement dat bij u past.

Auto Review digitaal lezen

Abonnees van Auto Review ontvangen alle nummers op papier én digitaal.

U kunt Auto Review ook digitaal lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app in de App Store van Apple of bij Google Play van Android. Of ga naar de website van Tijdschrift.nl om het tijdschrift op uw computer te lezen. Met uw abonnementsnummer koppelt vervolgens u eenmaal uw abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Zodra u deze stappen heeft doorlopen, leest u vanaf dat moment alle nummers van Auto Review eenvoudig via de app. Nummers, die u in de app van Tijdschrift.nl heeft bekeken, blijven hierna offline in te zien.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 40% goedkoper dan het tijdschrift los kopen
  • Inclusief digitaal lezen op uw tablet en smartphone
  • 12x per jaar als eerste Auto Review in de bus

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Auto Review op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

Een abonnement op Auto Review is verkrijgbaar vanaf €15,00. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen Auto Review abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

Voor een jaarabonnement op Auto Review betaalt u €50,00. Voor dit bedrag ontvangt u 12 keer Auto Review gratis bij u thuis bezorgd.

Let op: dit betreft een kennismakingsaanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de normale abonnementsprijs.

Met een abonnement op Auto Review heeft u altijd toegang tot de digitale edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u deze kunt tonen op uw tablet en smartphone.

Auto Review komt 12 keer per jaar uit.

Auto Review verschijnt op 20-02, 19-03, 21-04, 21-05, 18-06, 23-07, 20-08, 24-09, 22-10, 19-11, 17-12.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het kan gebeuren dat het blad iets eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is er echt iets fout gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

Met het verstrekken van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - U verleent de machtiging aan de uitgever van Auto Review. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op Auto Review, neemt u contact op met de klantenservice van Auto Review. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Auto Review

" Tevreden, maar vind het jammer dat er steeds minder auto's met een verbrandingsmotor getest worden. Ik ben minder enthousiast over elektrisch rijden. "

" Ik kijk iedere maand uit naar de nieuwe uitgave met uren leesplezier. "

" Goed geschreven , testers weten waar ze over praten, eerlijke mening. "

" Heel vergelijkbaar met Autoweek. Maar met misschien inderdaad meer autotests. Proefabonnementje genomen toen mijn leasecontract bijna afliep. Heb er toch wat aan gehad. ... "