Auto Review abonnementen

Kies voor een Auto Review abonnement met tot 25% korting op de winkelprijs. Het autoblad met de meeste auto's en meeste autotests. U kunt ook een Auto Review abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€15,00
3 maanden (3 nrs.)
 

€45,00 59,88
1 jaar (12 nrs.)
25% korting

€90,00 119,76
2 jaar (24 nrs.)
25% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Auto Review cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00
3 maanden (3 nrs.)
 

€45,00 59,88
1 jaar (12 nrs.)
25% korting

Laatste reviews

  • america

Goed geschreven , testers weten waar ze over praten, eerlijke mening.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Michael

Heel vergelijkbaar met Autoweek. Maar met misschien inderdaad meer autotests. Proefabonnementje genomen toen mijn leasecontract bijna afliep. Heb er toch wat aan gehad. Uiteindelijk gekozen voor de nieuwe Audi A4. Top.

Over Auto Review

Auto Review is het grootste autotestblad van Nederland en de Benelux. In dit magazine worden alle auto 's getest, van de kleine en betaalbare stadsauto 's tot felbegeerde Italiaanse sportwagens. Naast testen staat Auto Review vol met rij-impressies, sport en gadgets. Bavo Galama en Tom Coronel hebben een column in het blad.

Per uitgave presenteert Auto Review de meeste auto 's. Elke maand komen er zo 'n dertig aan bod. De Ford van de buurman die elke dag voorbij rijdt, maar ook die nieuwste Maserati waar veel mensen waarschijnlijk alleen maar verlekkerd naar kunnen kijken in dit tijdschrift. Keiharde feiten en de leukste weetjes van alle nieuwe modellen!

In Auto Review staat het grootste aantal en de meest uitgebreide tests. Geen natte vinger-werk, maar onomstotelijke meetresultaten. Kunt u moeilijk een keuze maken? Dit blad zet alle uitslagen voor u op een rij! De eindresultaten van de testen zijn gebaseerd op afzonderlijke beoordelingen van in- en exterieur, comfort, motor en transmissie, rij-eigenschappen, milieuvriendelijkheid en kosten. Vindt u één van deze onderdelen erg belangrijk, dan kunt u de uitslagen op dat gebied nog eens rustig bekijken voor u een beslissing neemt.

Voordelen van een Auto Review abonnement

  • Als eerste het grootste autotestblad van de Benelux in de bus
  • Na de actieperiode is het abonnement maandelijks opzegbaar
  • Mooie korting op Auto Review t.o.v. de winkelprijs

Auto Review Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Auto Review. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Auto Review klantenservice