Auto Review abonnementen

Kies voor een Auto Review abonnement met tot 25% korting op de winkelprijs. Het autoblad met de meeste auto's en meeste autotests.


€15,00
3 nummers
 

€45,00 59,88
12 nummers
25% korting

€90,00 119,76
24 nummers
25% korting

Laatste reviews

 • hjm kramer
Top auto review

Ik kijk iedere maand uit naar de nieuwe uitgave met uren leesplezier.

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Voordelig voor wat je krijgt
 • america

Goed geschreven , testers weten waar ze over praten, eerlijke mening.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Michael

Heel vergelijkbaar met Autoweek. Maar met misschien inderdaad meer autotests. Proefabonnementje genomen toen mijn leasecontract bijna afliep. Heb er toch wat aan gehad. Uiteindelijk gekozen voor de nieuwe Audi A4. Top.

Over Auto Review

Auto Review is het grootste autotestblad van Nederland en de Benelux. In dit magazine worden alle auto 's getest, van de kleine en betaalbare stadsauto 's tot felbegeerde Italiaanse sportwagens. Naast testen staat Auto Review vol met rij-impressies, sport en gadgets. Bavo Galama en Tom Coronel hebben een column in het blad.

Per uitgave presenteert Auto Review de meeste auto 's. Elke maand komen er zo 'n dertig aan bod. De Ford van de buurman die elke dag voorbij rijdt, maar ook die nieuwste Maserati waar veel mensen waarschijnlijk alleen maar verlekkerd naar kunnen kijken in dit tijdschrift. Keiharde feiten en de leukste weetjes van alle nieuwe modellen!

In Auto Review staat het grootste aantal en de meest uitgebreide tests. Geen natte vinger-werk, maar onomstotelijke meetresultaten. Kunt u moeilijk een keuze maken? Dit blad zet alle uitslagen voor u op een rij! De eindresultaten van de testen zijn gebaseerd op afzonderlijke beoordelingen van in- en exterieur, comfort, motor en transmissie, rij-eigenschappen, milieuvriendelijkheid en kosten. Vindt u één van deze onderdelen erg belangrijk, dan kunt u de uitslagen op dat gebied nog eens rustig bekijken voor u een beslissing neemt.

Een Auto Review abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Auto Review is er al een abonnement vanaf €15,00. En u profiteert van tot 25% korting op de winkelprijs. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle Auto Review aanbiedingen. En pak dit voordeel.

Auto Review verschijnt 12x per jaar.

digitaal lezen

Als abonnee van Auto Review leest u alle edities op papier én online.

U kunt Auto Review ook online lezen in de app van Tijdschrift.nl. Om het magazine online te lezen download u de app van Tijdschrift.nl op uw mobiele apparaat. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl. Met uw postcode en abonnementsnummer koppelt hierna u eenmalig uw abonnement op tijdschrift.nl/activeer. Zodra u deze korte procedure heeft doorlopen, leest u alle nummers van Auto Review eenvoudig via de app van Tijdschrift.nl. Om eerder bewaarde edities opnieuw te bekijken heeft u niet opnieuw een internetverbinding nodig. Deze nummers worden bewaard tot u ze verwijderd. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan kunt u dit nummer vinden bij het betalingskenmerk op uw afschrift, in de correspondentie van de uitgever en/of op de wikkel van het magazine.

voordelen van een abonnement

 • Profiteer van tot 25% korting op de winkelprijs
 • Lees alle nummers ook digitaal op uw smartphone en tablet
 • 12x per jaar Auto Review vanzelf thuis bezorgd

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Auto Review op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.