Octane abonnementen

Het mooiste en beste autoblad over klassiekers en sportwagens dat in Nederland te koop is. U kunt ook een Octane abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€77,70
6 nummers
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Octane cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€77,70
6 nummers
 

Laatste reviews

  • Tom Berends

Wel leestafellectuur.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie

Over Octane

Octane Magazine is er voor de gevorderde autoliefhebber. Met hoofdredacteur Ton Roks aan het stuur bent u er zeker van een blad voor de echte auto-enthousiast in huis te halen. Elk nummer is een gelegenheid om 156 pagina’s lang onbekommerd van auto’s te genieten. Octane Magazine houdt u perfect op de hoogte en geeft de actualiteit diepgang.

Voor wie wil kennismaken met Octane is er al een abonnement vanaf €38,25. Bekijk alle kennismakingsaanbiedingen voor Octane. En kies uw abonnement.

Octane digitaal lezen

Abonnees van Octane ontvangen alle nummers op papier én digitaal. Octane heeft een app waarin u de digitale editie kunt lezen. Om het magazine online te lezen installeert u de Octane app voor iOS of Android op uw mobiel apparaat. Registreer uw abonnement in de app. En u heeft altijd online toegang tot het nieuwste nummer in de app. Om eerder geopende nummers nogmaals te openen heeft u geen internet meer nodig. Fijn voor onderweg in het buitenland, op de boot en andere situaties waar internet minder betrouwbaar of duur is.

Octane cadeau geven

Het is mogelijk om een abonnement op Octane cadeau te geven. Voor €38,25 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) vanzelf wanneer alle nummers zijn ontvangen. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand jarig? Of wilt u een kennis zomaar verrassen? Geef een abonnement op Octane cadeau.

  • 6x per jaar als eerste Octane op de mat
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • Verras een ander met een cadeaubonnement (vanaf €38,25)

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Octane op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.