Octane abonnementen

Het mooiste en beste autoblad over klassiekers en sportwagens dat in Nederland te koop is. U kunt ook een Octane abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€38,25
3 nummers
 

€76,50
6 nummers
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Octane cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€38,25
3 nummers
 

€76,50
6 nummers
 

Laatste reviews

  • Tom Berends

Wel leestafellectuur.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie

Over Octane

Octane Magazine is er voor de gevorderde autoliefhebber. Met hoofdredacteur Ton Roks aan het stuur bent u er zeker van een blad voor de echte auto-enthousiast in huis te halen. Elk nummer is een gelegenheid om 156 pagina’s lang onbekommerd van auto’s te genieten. Octane Magazine houdt u perfect op de hoogte en geeft de actualiteit diepgang.

Octane heeft hiervoor een app waarin u de digitale nummers kunt lezen. Een Octane abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Octane wil proberen is er al een aanbieding vanaf €38,25. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle actuele aanbiedingen voor Octane. En kies het abonnement dat bij u past.

Octane verschijnt 6x per jaar.

Octane digitaal lezen

Als abonnee van Octane leest u alle edities op papier én op uw smartphone en tablet. Er zijn apps voor iOS in de App Store van Apple en voor Android bij Google Play van Android. Installaar deze op uw smartphone of tablet. Registreer uw abonnement in de app. En lees het nieuwste nummer 24/7 in de app. Eenmaal gedownloade edities kunt u daarna inzien zonder internetverbinding. Handig voor onderweg in het buitenland, in de bus en andere situaties waar een internetverbinding minder betrouwbaar of kostbaar is.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet? En heeft u deze nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan kunt u dit nummer vinden op uw rekeningafschrift, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de verpakking van het tijdschrift.

Octane cadeau geven

Wilt u een ander verrassen met een tijdelijk Octane abonnement? Dat kan. Er is al een cadeauabonnement voor €38,25. Een cadeauabonnement stopt vanzelf wanneer alle edities zijn ontvangen. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit vast aan het abonnement. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, een Octane abonnement zal weten te waarderen? Geef een Octane abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 6x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd
  • Verras een ander met een cadeaubonnement (vanaf €38,25)
  • Lees het magazine op papier én digitaal

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Octane op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.