4WD Magazine abonnementen

Kies voor een 4WD Magazine abonnement met tot 28% korting op de winkelprijs. U kunt ook een 4WD Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€11,40 13,50
3 nummers + Maxxis Tyres ijskrabber Stopt automatisch
16% korting

€18,50 22,50
5 nummers + Euro 4x4 Parts Cap Stopt automatisch
23% korting

€33,50 45,00
10 nummers + General Tire sleutelhanger Stopt automatisch
28% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op 4WD Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€11,40 13,50
3 nummers + Maxxis Tyres ijskrabber
16% korting

€18,50 22,50
5 nummers + Euro 4x4 Parts Cap
23% korting

€33,50 45,00
10 nummers + General Tire sleutelhanger
28% korting

Laatste reviews

 • M. en J. Vierhout
Superfijn blad, mijn man en ik zijn al 30 jaar 4x4 liefhebber

In 4WD magazine vinden we elke keer nieuwe ideeën, we lezen dat blad van de voorste tot de laatste bladzijde met veel plezier. Super leuk tijdschrift, boeiend en interessant.

Sterke punten
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • Jerry
Fijn blad, leuke reisverhalen

Er zouden wat meer typische technische artikelen in mogen staan.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
 • Weinig informatie
 • tim

Gewoon een goed tijdschrift over stoere auto's. Niet die gladde A4s en V60s maar gewoon autos die nog wat kunnen.

Over 4WD Magazine

Wilt u alles weten over 4 wheel drives? Neem dan abonnement of proefabonnement op 4WD Magazine. U ontvangt dan maandelijks een prachtig tijdschrift met alles over het plezier dat je beleeft aan vierwielaangedreven auto's. Van fantastische rallies tot schitterende reisverhalen. Natuurlijk vindt u ook veel rij-impressies van nieuwe en oude modellen.

Hoeveel kost een 4WD Magazine abonnement? Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €11,40. En u geniet tot 28% voordeel op de losse verkoopprijs. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor 4WD Magazine. En kies het abonnement dat bij u past.

4WD Magazine verschijnt 12x per jaar.

4WD Magazine digitaal lezen

Als abonnee van 4WD Magazine leest u alle nummers op papier én online.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan vindt u dit nummer bij het betalingskenmerk op uw afschrift, in de correspondentie van de uitgever en/of op de verpakking van het magazine.

Vrijblijvend kennismaken met 4WD Magazine

Wilt u 4WD Magazine eerst vrijblijvend proberen alvorens u een langlopend abonnement gaat? Kies in dat geval voor een vrijblijvend proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. U zit nergens aan vast. Proefabonnementen kunt u herkennen aan het kenmerk "stopt automatisch". Opzeggen is niet noodzakelijk. Een 4WD Magazine proefabonnement is er al voor €11,40.

4WD Magazine cadeau geven

Wilt u een ander verrassen met een tijdelijk abonnement op 4WD Magazine? Dat kan. Voor €11,40 is er al een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit aan het abonnement vast. Dus is iemand jarig? Of wilt u iemand zomaar verblijden? Geef een 4WD Magazine abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • Lees het magazine op papier én digitaal
 • 12x per jaar 4WD Magazine in huis
 • Geef een cadeauabonnement aan een ander vanaf €11,40 (stop automatisch)
 • Een abonnement is tot 28% voordeliger dan het magazine in de winkel kopen

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van 4WD Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.