4WD Magazine

4WD Magazine is het ultieme tijdschrift voor liefhebbers van offroad avontuur. U ontdekt hierin alles over de nieuwste 4x4 voertuigen, technieken en routes voor onvergetelijke ritten in de natuur. Of u nu een ervaren offroader bent of net begint, dit tijdschrift biedt u waardevolle tips en inspirerende verhalen.

Duik in de wereld van modder, zand en rotsen met 4WD Magazine en laat u meevoeren naar de spannendste bestemmingen. Geniet van boeiende artikelen, prachtige foto’s en handige reviews.

Ontdek de nieuwste voertuigen, accessoires en tips om het meeste uit uw off-road ervaringen te halen. Mis geen enkele editie en blijf op de hoogte van de spannendste avonturen en innovaties in de 4x4 wereld.

Met 4WD Magazine blijft u altijd op de hoogte van de laatste trends en innovaties in de wereld van 4x4. Perfect voor zowel de doorgewinterde off-roader als de nieuwsgierige beginner die zijn eerste stappen in de off-road wereld wil zetten.

4WD Magazine abonnement

Wilt u alles weten over terreinwagens en vierwielaandrijving? Dan is een 4WD Magazine abonnement echt iets voor u. 4WD Magazine is hét tijdschrift voor liefhebbers van 4x4 voertuigen en avontuurlijk rijden. Met een abonnement ontvangt u elke editie boordevol boeiende artikelen, prachtige foto’s en de nieuwste informatie over terreinwagens. Of u nu een doorgewinterde off-road rijder bent of gewoonweg geïnteresseerd in vierwielaandrijving, 4WD Magazine biedt u alles wat u zoekt.

Testrapporten en technische tips

Profiteer nu van een aantrekkelijke 4WD Magazine aanbieding en blijf op de hoogte van het laatste 4x4 nieuws en de nieuwste trends en ontwikkelingen in de wereld van 4x4. In elk nummer vindt u gedetailleerde testrapporten, handige tips voor onderhoud en reparatie, en uitgebreide verslagen van spannende off-road evenementen. Bovendien neemt 4WD Magazine u mee op avontuurlijke reizen en expedities, waardoor u geïnspireerd raakt om zelf ook de grenzen van uw terreinwagen te verkennen.

Exclusieve interviews en reportages

Naast technische artikelen en reisverslagen biedt 4WD Magazine ook exclusieve interviews met experts en iconen uit de wereld van de Dakar rally en andere bekende off-road wedstrijden. Zo krijgt u een uniek inzicht in wat er komt kijken bij het rijden en racen met 4x4 voertuigen. Daarnaast kunt u als abonnee genieten van de verhalen van gepassioneerde 4x4 eigenaren en hun ervaringen delen. Dit maakt 4WD Magazine niet alleen informatief, maar ook zeer inspirerend.

Met een abonnement op 4WD Magazine blijft u altijd up-to-date over alles wat met vierwielaandrijving te maken heeft. Of het nu gaat om nieuwe modellen, accessoires, of technologische innovaties, u leest het als eerste. Mis deze kans niet en kies vandaag nog voor een 4WD Magazine abonnement. U zult geen spijt krijgen van deze investering in uw passie voor terreinwagens en off-road avonturen.

  • Diepgaande testrapporten en reviews
  • Inspirerende reisverslagen en expeditie verhalen
  • Exclusieve interviews met Dakar rally experts
  • Handige tips voor onderhoud en reparatie
  • Prachtige foto’s en illustraties

4WD Magazine digitaal lezen

Heeft u een abonnement op 4WD Magazine? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u 4WD Magazine ook digitaal lezen.

4WD Magazine cadeau geven

Het is mogelijk om 4WD Magazine cadeau te geven. En het hoeft niet veel te kosten. Er is al een cadeauabonnement voor €18,50. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die 4WD Magazine met plezier zal lezen? Geef een 4WD Magazine abonnement cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een 4WD Magazine cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 30% goedkoper dan het tijdschrift in de winkel kopen
  • 12x per jaar 4WD Magazine in huis
  • Inclusief digitaal lezen op uw mobiel apparaat

Wat kost een abonnement op 4WD Magazine?

Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €18,50. Met tot 30% voordeel op de winkelprijs. Bekijk hierboven alle 4WD Magazine aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Nog niet zeker of dit tijdschrift iets voor u is? Kies in dat geval voor een 4WD Magazine proefabonnement. En probeer dit unieke magazine zelf. Voordelig en vrijblijvend. Na het afgesproken aantal nummers stopt het abonnement automatisch. U zit dus nergens aan vast. Proefabonnementen herkent u aan de vermelding "stopt automatisch". U hoeft het proefabonnement niet op te zeggen. Er is al een 4WD Magazine proefabonnement voor €18,50.

Bekijk de aanbiedingen voor een 4WD Magazine abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En heeft u na 14 dagen geen bericht ontvangen van de uitgever? Laat het weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u reedseen abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever op. Doe dit o.a. bij vragen of opmerkingen over betaling, adreswijziging en opzegging van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
4WD Magazine Met 4WD of Euro 4x4 Parts Cap 5 nummers €18,50 18%
4WD Magazine Met General Tire sleutelhanger 10 nummers €33,50 26%
4WD Magazine Met Cooper Tires ijskrabber 22 nummers €69,95 30%
Titel Periode Prijs Korting
4WD Magazine Met 4WD of Euro 4x4 Parts Cap 5 nummers €18,50 18%
4WD Magazine Met General Tire sleutelhanger 10 nummers €33,50 26%
4WD Magazine Met Cooper Tires ijskrabber 22 nummers €69,95 30%

Ja. Met een proefabonnement kunt u 4WD Magazine voordelig en vrijblijvend proberen. Na de actieperiode stopt de bezorging automatisch. Opzeggen is niet nodig. Er is een proefabonnement voor €18,50.

Een 4WD Magazine abonnement is verkrijgbaar vanaf €18,50. Een proefabonnement voor €18,50. En een cadeauabonnement vanaf €18,50. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen 4WD Magazine abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een 4WD Magazine abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen vindt u de optie 'Geef cadeau'. Klik op deze optie om de aanbiedingen voor 4WD Magazine cadeauabonnementen te zien. Kies vervolgens voor de aanbieding die past bij uw budget. Er is al een 4WD Magazine cadeauabonnement voor €18,50.

Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. U hoeft het cadeauabonnement niet op te zeggen.

Met een abonnement op 4WD Magazine heeft u altijd toegang tot de digitale edities. De uitgever zal u informeren over hoe u deze kunt tonen op uw tablet en smartphone.

4WD Magazine verschijnt 12 keer per jaar.

Met het opgeven van uw rekeningnummer bij de aanvraag geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - De machtiging wordt verstrekt uitsluitend aan de uitgever van 4WD Magazine. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op 4WD Magazine, neemt u contact op met de klantenservice van 4WD Magazine. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van 4WD Magazine

" In 4WD magazine vinden we elke keer nieuwe ideeën, we lezen dat blad van de voorste tot de laatste bladzijde met veel plezier. Super leuk tijdschrift, boeiend en ... "

" Er zouden wat meer typische technische artikelen in mogen staan. "

" Gewoon een goed tijdschrift over stoere auto's. Niet die gladde A4s en V60s maar gewoon autos die nog wat kunnen. "