4WD Magazine abonnementen

Kies voor een 4WD Magazine abonnement met tot 30% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift voor liefhebbers van terreinwagens, SUV's en andere vierwielaangedreven auto's. U kunt ook een 4WD Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€18,50 22,50
5 nummers + 4WD of Euro 4x4 Parts Cap Stopt automatisch
18% korting

€33,50 45,00
10 nummers + General Tire sleutelhanger Stopt automatisch
26% korting

€69,95 99,00
22 nummers + Cooper Tires ijskrabber Stopt automatisch
30% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op 4WD Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€18,50 22,50
5 nummers + 4WD of Euro 4x4 Parts Cap
18% korting

€33,50 45,00
10 nummers + General Tire sleutelhanger
26% korting

€69,95 99,00
22 nummers + Cooper Tires ijskrabber
30% korting

Laatste reviews

 • M. en J. Vierhout
Superfijn blad, mijn man en ik zijn al 30 jaar 4x4 liefhebber

In 4WD magazine vinden we elke keer nieuwe ideeën, we lezen dat blad van de voorste tot de laatste bladzijde met veel plezier. Super leuk tijdschrift, boeiend en interessant.

Sterke punten
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • Jerry
Fijn blad, leuke reisverhalen

Er zouden wat meer typische technische artikelen in mogen staan.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
 • Weinig informatie
 • tim

Gewoon een goed tijdschrift over stoere auto's. Niet die gladde A4s en V60s maar gewoon autos die nog wat kunnen.

Over 4WD Magazine

Wilt u alles weten over 4 wheel drives? Neem dan abonnement of proefabonnement op 4WD Magazine. U ontvangt dan maandelijks een prachtig tijdschrift met alles over het plezier dat je beleeft aan vierwielaangedreven auto's. Van fantastische rallies tot schitterende reisverhalen. Natuurlijk vindt u ook veel rij-impressies van nieuwe en oude modellen.

Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €18,50. Met tot 30% voordeel op de winkelprijs. Vergelijk alle aanbiedingen voor 4WD Magazine. En pak dit voordeel.

4WD Magazine digitaal lezen

Als abonnee van 4WD Magazine leest u alle edities op papier én digitaal.

Vrijblijvend kennismaken met 4WD Magazine

Wilt u 4WD Magazine eerst zelf ervaren alvorens u voor een doorlopend abonnement gaat? Kies dan voor een vrijblijvend proefabonnement. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging automatisch. Proefabonnementen herkent u aan het kenmerk "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet nodig. Een 4WD Magazine proefabonnement is er al voor €18,50.

4WD Magazine cadeau geven

U kunt een abonnement op 4WD Magazine ook cadeau geven. Voor €18,50 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt vanzelf wanneer alle nummers zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, 4WD Magazine met plezier zal lezen? Geef een 4WD Magazine abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • Gratis digitaal lezen waar en wanneer u maar wil
 • 12x per jaar 4WD Magazine thuis bezorgd
 • Bespaar tot 30% op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van 4WD Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.