4WD Magazine abonnementen

Kies voor een 4WD Magazine abonnement met tot 28% korting op de winkelprijs. U kunt ook een 4WD Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€11,40 13,50
3 nummers Stopt automatisch
16% korting

€17,50 22,50
5 nummers Stopt automatisch
23% korting

€32,60 45,00
10 nummers Stopt automatisch
28% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op 4WD Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€11,40 13,50
3 nummers
16% korting

€17,50 22,50
5 nummers
23% korting

€32,60 45,00
10 nummers
28% korting

Laatste reviews

 • M. en J. Vierhout
Superfijn blad, mijn man en ik zijn al 30 jaar 4x4 liefhebber

In 4WD magazine vinden we elke keer nieuwe ideeën, we lezen dat blad van de voorste tot de laatste bladzijde met veel plezier. Super leuk tijdschrift, boeiend en interessant.

Sterke punten
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • Jerry
Fijn blad, leuke reisverhalen

Er zouden wat meer typische technische artikelen in mogen staan.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
 • Weinig informatie
 • tim

Gewoon een goed tijdschrift over stoere auto's. Niet die gladde A4s en V60s maar gewoon autos die nog wat kunnen.

Over 4WD Magazine

Wilt u alles weten over 4 wheel drives? Neem dan abonnement of proefabonnement op 4WD Magazine. U ontvangt dan maandelijks een prachtig tijdschrift met alles over het plezier dat je beleeft aan vierwielaangedreven auto's. Van fantastische rallies tot schitterende reisverhalen. Natuurlijk vindt u ook veel rij-impressies van nieuwe en oude modellen.

Wat zijn de kosten van een 4WD Magazine abonnement? Voor wie 4WD Magazine wil proberen is er al een abonnement vanaf €11,40. En tot 28% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle actuele 4WD Magazine aanbiedingen. En kies uw abonnement.

4WD Magazine verschijnt 12x per jaar.

digitaal lezen

Met een abonnement op 4WD Magazine ontvangt u elke editie op papier én digitaal.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet? En heeft u deze nodig om uw papieren en digitale abonnement te koppelen? Dan vindt u dit nummer bij het kenmerk van de incasso van het abonnementsgeld, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de wikkel van het magazine.

vrijblijvend kennismaken

Met een proefabonnement op 4WD Magazine maakt u voordelig en vrijblijvend kennis met dit bijzondere magazine. het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging automatisch. Proefabonnementen onderscheidt u door de vermelding "stopt automatisch". U hoeft het abonnement niet op te zeggen. Er is al een 4WD Magazine proefabonnement voor €11,40.

cadeau geven

U kunt een abonnement op 4WD Magazine ook cadeau geven. Voor €11,40 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt vanzelf zodra alle nummers zijn ontvangen. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een vriend(in) zomaar verblijden? Geef een tijdelijk abonnement op 4WD Magazine cadeau.

voordelen van een abonnement

 • Geef een abonnement cadeau voor €11,40
 • 12x per jaar 4WD Magazine in de bus
 • Inclusief digitaal lezen op uw mobiel apparaat
 • Bespaar tot 28% op de prijs in de winkel

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van 4WD Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.