Heaven

Kies voor een Heaven abonnement met tot 38% korting op de winkelprijs. Dé gids voor de echte muziekliefhebber: van folk en rock tot soul en jazz.

Heaven abonnement

Heaven publiceert opiniërend en onafhankelijk over muziekjuweeltjes in diverse (pop)genres. Gemaakt door gevestigde rasartiesten én aanstormende talenten die onterecht geen of weinig aandacht in de massamedia krijgen. HEAVEN verschijnt 6 keer per jaar en is zeer geschikt voor liefhebbers van kwaliteitsmuziek in vele genres. Leer de nieuwste aanstormende talenten kennen met een abonnement op Heaven!

Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €27,50. U profiteert van tot 38% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk alle actuele aanbiedingen voor Heaven. En kies het abonnement dat bij u past.

Heaven cadeau geven

Het is mogelijk om een Heaven abonnement cadeau te geven. Voor €27,50 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, van Heaven zal genieten? Geef een abonnement op Heaven cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 38% op de losse verkoopprijs
  • 6x per jaar het nieuwste nummer in huis

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Heaven op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een abonnement op Heaven is verkrijgbaar vanaf €27,50. En een cadeauabonnement vanaf €27,50. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op Heaven heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Heaven abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina ziet u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de actuele aanbiedingen voor cadeauabonnementen op Heaven te bekijken. En kies voor de aanbieding die past bij uw budget. Er is al een Heaven cadeauabonnement voor €27,50.

Een cadeauabonnement stopt automatisch.. U hoeft het cadeauabonnement niet op te zeggen.

De prijs van een jaarabonnement op Heaven is €27,50. Voor dit bedrag ontvangt u 6 keer Heaven automatisch bij u thuis bezorgd.

Let op: dit betreft een aanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de normale abonnementsprijs.

Heaven komt 6 keer per jaar uit.

Als u Heaven in het buitenland wil laten bezorgen, neemt u contact op met de klantenservice van Heaven. De uitgever informeert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en kosten. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Met het opgeven van uw rekeningnummer bij de aanvraag geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - De machtiging wordt verstrekt aan de uitgever van Heaven. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op Heaven, neemt u contact op met de klantenservice van Heaven. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U vindt het abonneenummer (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.