Heaven abonnementen

Kies voor een Heaven abonnement met tot 46% korting op de winkelprijs. Het popmagazine dat oren opent. U kunt ook een Heaven abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€22,50 42,00
1 jaar (6 nrs.)
46% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Heaven cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€22,50 42,00
1 jaar (6 nrs.)
46% korting

Laatste reviews

Over Heaven

Heaven publiceert opiniërend en onafhankelijk over muziekjuweeltjes in diverse (pop)genres. Gemaakt door gevestigde rasartiesten én aanstormende talenten die onterecht geen of weinig aandacht in de massamedia krijgen. HEAVEN verschijnt 6 keer per jaar en is zeer geschikt voor liefhebbers van kwaliteitsmuziek in vele genres. Leer de nieuwste aanstormende talenten kennen met een abonnement op Heaven!

Heaven Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Heaven. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Heaven klantenservice