Heaven abonnementen

Kies voor een Heaven abonnement met tot 46% korting op de winkelprijs. Het popmagazine dat oren opent. U kunt ook een Heaven abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€22,50 42,00
6 nummers
46% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Heaven cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€22,50 42,00
6 nummers
46% korting

Laatste reviews

Over Heaven

Heaven publiceert opiniërend en onafhankelijk over muziekjuweeltjes in diverse (pop)genres. Gemaakt door gevestigde rasartiesten én aanstormende talenten die onterecht geen of weinig aandacht in de massamedia krijgen. HEAVEN verschijnt 6 keer per jaar en is zeer geschikt voor liefhebbers van kwaliteitsmuziek in vele genres. Leer de nieuwste aanstormende talenten kennen met een abonnement op Heaven!

Een Heaven abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Heaven wil proberen is er al een aanbieding vanaf €22,50. En u profiteert van tot 46% voordeel op de prijs in de winkel. Bekijk hier op Abonnement.nl alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Heaven. En pak dit voordeel.

Heaven verschijnt 6x per jaar.

Heaven cadeau geven

Kent u iemand die Heaven met veel plezier zal lezen? Geef een Heaven abonnement cadeau. Er is al een cadeauabonnement voor €22,50. Een cadeauabonnement eindigt vanzelf zodra alle edities zijn bezorgd. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een kennis gewoon verblijden? Geef Heaven cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 46% goedkoper dan het magazine los kopen
  • 6x per jaar als eerste Heaven thuis bezorgd
  • Geef al voor €22,50 een aflopend abonnement cadeau

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Heaven op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.