Heaven abonnementen

Kies voor een Heaven abonnement met tot 46% korting op de winkelprijs. Dé gids voor de echte muziekliefhebber: van folk en rock tot soul en jazz. U kunt ook een Heaven abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€22,50 42,00
1 jaar
46% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Heaven cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€22,50 42,00
1 jaar
46% korting

Laatste reviews

Over Heaven

Heaven publiceert opiniërend en onafhankelijk over muziekjuweeltjes in diverse (pop)genres. Gemaakt door gevestigde rasartiesten én aanstormende talenten die onterecht geen of weinig aandacht in de massamedia krijgen. HEAVEN verschijnt 6 keer per jaar en is zeer geschikt voor liefhebbers van kwaliteitsmuziek in vele genres. Leer de nieuwste aanstormende talenten kennen met een abonnement op Heaven!

Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €22,50. Met tot 46% korting op de winkelprijs. Vergelijk alle kennismakingsaanbiedingen voor Heaven. En kies het abonnement dat bij u past.

Heaven cadeau geven

Wilt u een ander verrassen met een tijdelijk Heaven abonnement? Dat kan. Voor €22,50 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u iemand gewoon verrassen? Geef Heaven cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Geef al voor €22,50 een abonnement cadeau (stopt automatisch)
  • 6x per jaar Heaven thuis bezorgd
  • Profiteer van tot 46% korting op de winkelprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Heaven op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.