Vrij Nederland abonnementen

Kies voor een Vrij Nederland abonnement met tot 46% korting op de winkelprijs. VN zet u aan het denken' over politiek, maatschappij en cultuur. Met exclusieve interviews en spraakmakende artikelen. Iedere dag zet de redactie zich in voor onafhankelijke onderzoeksjournalistiek, zodat u uw visie op de wereld kunt aanscherpen. U kunt ook een Vrij Nederland abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€25,00 27,75
3 nummers Stopt automatisch
10% korting

€80,00 92,50
10 nummers Stopt automatisch
14% korting

€4,99 9,25per maand
Digitaal Maandelijks opzegbaar
46% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Vrij Nederland cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 27,75
3 nummers
10% korting

€80,00 92,50
10 nummers
14% korting

Laatste reviews

 • PAB

Informatie en Puzzels zijn uitstekend!

 • VN proefabonnee

Ik heb Vrij Nederland vaker opgezegd maar ik mis het toch iedere keer weer. Nu neem ik meestal een proefabonnement op VN.

 • Jeroen

VN heeft een historie van onderbouwde kritiek. Ook als het niet zonder risico is of in strijd is met politiek populaire denkbeelden. In rustige tijden is er terecht meer aandacht voor literatuur en cultuur, maar juist voor meer woelige tijden is het Vrij Nederland van grote waarde als kritische uitgave die ook maar niet uitsluitend succes en falen uitdrukt in euro's.

 • Peter

Iedere week weer goed gevuld. Top.

 • VN

Ik mag mijn mening graag vormen m.b.v. De Volkskrant en VN.

 • Rob

Kende Vrij Nederland al van vroeger en vooral de puzzel is heel leuk.

 • P Verhoeven

Ik heb een abonnement genomen op Vrij Nederland als tegenwicht voor Elsevier...

 • Mevr. Aniram

Ik heb een proefabonnement op Vrij Nederland genomen omdat het tenminste nog enige inhoud heeft en overeenkomt met mijn politieke voorkeur.

Over Vrij Nederland

Vrij Nederland helpt u de wereld te begrijpen. Dit doet VN met verhalen die belangrijke onderwerpen verdiepen en verhelderen en gedachten prikkelen en inspireren.

Nederland staat natuurlijk centraal in Vrjj Nederland. Maar ook mondiale kwesties worden niet geschuwd. Over politiek en maatschappij, kunst en cultuur, economie en duurzaamheid, en techniek en filosofie. Vrij Nederland schrijft kritisch, maar ook met optimisme. Zo is er veel aandacht voor vernieuwers en verbeteraars.

Van kritische onderzoeksjournalistiek, uitgebreide reportages met interviews en technische/wetenschappelijk analyses, tot duidelijke opinies, persoonlijke recensies en zelfs fictie. Het oud-verzetsblad Vrij Nederland zet alles in om de wereld te duiden.

Wat zijn de kosten van een Vrij Nederland abonnement? Voor wie wil kennismaken met Vrij Nederland is er al een abonnement vanaf €25,00. En u profiteert van tot 46% korting op de prijs in de winkel. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle kennismakingsaanbiedingen voor Vrij Nederland. En pak dit voordeel.

Vrij Nederland verschijnt 10x per jaar.

Vrijblijvend kennismaken met Vrij Nederland

Met een proefabonnement maakt u voordelig kennis met dit bijzondere tijdschrift. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging vanzelf. Let op het kenmerk "stopt automatisch" bij proefabonnementen. U hoeft het abonnement niet op te zeggen. Een Vrij Nederland proefabonnement is er al voor €25,00.

Vrij Nederland cadeau geven

Kent u iemand die Vrij Nederland met veel plezier zal lezen? Geef een Vrij Nederland abonnement cadeau. Er is al een cadeauabonnement voor €25,00. Een cadeauabonnement eindigt automatisch wanneer alle edities zijn bezorgd. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus kent u iemand die van Vrij Nederland zal genieten? Geef een Vrij Nederland abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • Bespaar tot 46% op de losse verkoopprijs
 • 10x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
 • Verras een ander met een cadeaubonnement vanaf €25,00

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Vrij Nederland op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.