Vrij Nederland

Kies voor een Vrij Nederland abonnement met tot 46% korting op de winkelprijs. VN zet u aan het denken' over politiek, maatschappij en cultuur. Met exclusieve interviews en spraakmakende artikelen. Iedere dag zet de redactie zich in voor onafhankelijke onderzoeksjournalistiek, zodat u uw visie op de wereld kunt aanscherpen.

Vrij Nederland abonnement

Vrij Nederland helpt u de wereld te begrijpen. Dit doet VN met verhalen die belangrijke onderwerpen verdiepen en verhelderen en gedachten prikkelen en inspireren.

Nederland staat natuurlijk centraal in Vrjj Nederland. Maar ook mondiale kwesties worden niet geschuwd. Over politiek en maatschappij, kunst en cultuur, economie en duurzaamheid, en techniek en filosofie. Vrij Nederland schrijft kritisch, maar ook met optimisme. Zo is er veel aandacht voor vernieuwers en verbeteraars.

Van kritische onderzoeksjournalistiek, uitgebreide reportages met interviews en technische/wetenschappelijk analyses, tot duidelijke opinies, persoonlijke recensies en zelfs fictie. Het oud-verzetsblad Vrij Nederland zet alles in om de wereld te duiden.

Voor wie wil kennismaken met Vrij Nederland is er al een aanbieding vanaf €4,99. U profiteert van tot 46% voordeel op de prijs in de winkel. Vergelijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Vrij Nederland. En kies het abonnement dat bij u past.

Vrijblijvend kennismaken met Vrij Nederland

Wilt u Vrij Nederland eerst zelf ervaren alvorens u voor een doorlopend abonnement gaat? Kies in dat geval voor een proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt het proefabonnement automatisch. U zit dus nergens aan vast. U herkent proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is niet noodzakelijk. Er is al een Vrij Nederland proefabonnement voor €25,00.

Vrij Nederland cadeau geven

Wilt u een ander verrassen met een tijdelijk abonnement op Vrij Nederland? Dat kan. Er is al een cadeauabonnement voor €25,00. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, een Vrij Nederland abonnement zal weten te waarderen? Geef een abonnement op Vrij Nederland cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 10x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Verras een ander met een cadeaubonnement vanaf €25,00
  • Bespaar tot 46% op de prijs in de winkel

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Vrij Nederland op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Om Vrij Nederland vrijblijvend te proberen, kiest u voor een proefabonnement. Na de actieperiode stopt de bezorging automatisch. Opzeggen is niet nodig.. Er is een proefabonnement voor €25,00.

Een abonnement op Vrij Nederland is verkrijgbaar vanaf €4,99. Een proefabonnement voor €25,00. En een cadeauabonnement vanaf €25,00. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen abonnement op Vrij Nederland heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Vrij Nederland abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina vindt u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de aanbiedingen voor Vrij Nederland cadeauabonnementen te bekijken. En kies voor het abonnement dat past binnen uw budget. Er is al een Vrij Nederland cadeauabonnement voor €25,00.

Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.. Opzeggen is niet noodzakelijk.

De prijs van een jaarabonnement op Vrij Nederland is €80,00. Voor deze prijs ontvangt u 10 keer Vrij Nederland.

Deze prijs betreft een kennismakingsaanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de normale abonnementsprijs.

Vrij Nederland komt 10 keer per jaar uit.

Als u Vrij Nederland voor bezorging op een buitenlands adres wil aanvragen, neemt u contact op met de klantenservice van Vrij Nederland. De uitgever vertelt u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Met het verstrekken van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. Bij een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - U verleent een machtiging aan de uitgever van Vrij Nederland. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op Vrij Nederland, neemt u contact op met de klantenservice van Vrij Nederland. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U vindt dit nummer (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.

Wat vinden anderen van Vrij Nederland

" Informatie en Puzzels zijn uitstekend! "

" Ik heb Vrij Nederland vaker opgezegd maar ik mis het toch iedere keer weer. Nu neem ik meestal een proefabonnement op VN. "

" VN heeft een historie van onderbouwde kritiek. Ook als het niet zonder risico is of in strijd is met politiek populaire denkbeelden. In rustige tijden is er terecht meer ... "

" Iedere week weer goed gevuld. Top. "

" Ik mag mijn mening graag vormen m.b.v. De Volkskrant en VN. "

" Kende Vrij Nederland al van vroeger en vooral de puzzel is heel leuk. "

" Ik heb een abonnement genomen op Vrij Nederland als tegenwicht voor Elsevier... "

" Ik heb een proefabonnement op Vrij Nederland genomen omdat het tenminste nog enige inhoud heeft en overeenkomt met mijn politieke voorkeur. "