Vrij Nederland abonnementen

Kies voor een Vrij Nederland abonnement met tot 46% korting op de winkelprijs. VN zet u aan het denken' over politiek, maatschappij en cultuur. Met exclusieve interviews en spraakmakende artikelen. Iedere dag zet de redactie zich in voor onafhankelijke onderzoeksjournalistiek, zodat u uw visie op de wereld kunt aanscherpen. U kunt ook een Vrij Nederland abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€25,00 27,75
3 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
10% korting

€80,00 92,50
10 maanden (10 nrs.) Stopt automatisch
14% korting

€4,99 9,25per maand
Digitaal Maandelijks opzegbaar
46% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Vrij Nederland cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 27,75
3 maanden (3 nrs.)
10% korting

€80,00 92,50
10 maanden (10 nrs.)
14% korting

Laatste reviews

 • PAB

Informatie en Puzzels zijn uitstekend!

 • VN proefabonnee

Ik heb Vrij Nederland vaker opgezegd maar ik mis het toch iedere keer weer. Nu neem ik meestal een proefabonnement op VN.

 • Jeroen

VN heeft een historie van onderbouwde kritiek. Ook als het niet zonder risico is of in strijd is met politiek populaire denkbeelden. In rustige tijden is er terecht meer aandacht voor literatuur en cultuur, maar juist voor meer woelige tijden is het Vrij Nederland van grote waarde als kritische uitgave die ook maar niet uitsluitend succes en falen uitdrukt in euro's.

 • Peter

Iedere week weer goed gevuld. Top.

 • VN

Ik mag mijn mening graag vormen m.b.v. De Volkskrant en VN.

 • Rob

Kende Vrij Nederland al van vroeger en vooral de puzzel is heel leuk.

 • P Verhoeven

Ik heb een abonnement genomen op Vrij Nederland als tegenwicht voor Elsevier...

 • Mevr. Aniram

Ik heb een proefabonnement op Vrij Nederland genomen omdat het tenminste nog enige inhoud heeft en overeenkomt met mijn politieke voorkeur.

Over Vrij Nederland

Vrij Nederland helpt u de wereld te begrijpen. Dit doet VN met verhalen die belangrijke onderwerpen verdiepen en verhelderen en gedachten prikkelen en inspireren.

Nederland staat natuurlijk centraal in Vrjj Nederland. Maar ook mondiale kwesties worden niet geschuwd. Over politiek en maatschappij, kunst en cultuur, economie en duurzaamheid, en techniek en filosofie. Vrij Nederland schrijft kritisch, maar ook met optimisme. Zo is er veel aandacht voor vernieuwers en verbeteraars.

Van kritische onderzoeksjournalistiek, uitgebreide reportages met interviews en technische/wetenschappelijk analyses, tot duidelijke opinies, persoonlijke recensies en zelfs fictie. Het oud-verzetsblad Vrij Nederland zet alles in om de wereld te duiden.

Voordelen van een abonnement op Vrij Nederland

 • Iedere maand Vrij Nederland als eerste in de bus
 • Onbeperkte toegang tot artikelen op de website van Vrij Nederland
 • Elk kwartaal een gratis special van Vrij Nederland
 • Mooie korting op Vrij Nederland t.o.v. de winkelprijs

Vrij Nederland Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Vrij Nederland. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Vrij Nederland klantenservice