Maarten

Kies voor een Maarten abonnement met tot 28% korting op de winkelprijs. Ontdek de wereld van politiek, geschiedenis en wetenschap met Maarten, onder leiding van Maarten van Rossem. Lees diepgaande analyses en prikkelende commentaren in elk nummer.

Aanbiedingen

Maarten abonnement

Maarten biedt een verfrissende kijk biedt op de wereld van politiek, geschiedenis en wetenschap. Onder leiding van de beroemde historicus en publicist Maarten van Rossem, staat dit tijdschrift bekend om zijn diepgaande analyses en nuchtere commentaren. Of u nu een doorgewinterde lezer bent of nieuw bent in de wereld van Maarten, elke editie biedt een schat aan informatie en inzicht.

Het onmiskenbare perspectief van Maarten van Rossem

Maarten van Rossem is een naam die synoniem staat voor scherpe observaties en onvermoeibare intellectuele nieuwsgierigheid. Als hoofdredacteur van Maarten zorgt hij ervoor dat elke editie gevuld is met artikelen die niet alleen informatief, maar ook prikkelend zijn. Van Rossem's karakteristieke droge humor en kritische blik maken van elk artikel een leeservaring die zowel vermaakt als verrijkt. Zijn commentaren op actuele gebeurtenissen en historische vergelijkingen bieden een uniek perspectief dat vaak ontbreekt in de mainstream media.

Breed scala aan onderwerpen

Wat Maarten zo bijzonder maakt, is de diversiteit aan onderwerpen die aan bod komen. Van diepgaande politieke analyses tot fascinerende wetenschappelijke ontdekkingen, het tijdschrift biedt voor elk wat wils. De artikelen zijn goed onderbouwd en rijk aan context, wat zorgt voor een beter begrip van complexe onderwerpen. Daarnaast bevat Maarten interviews met toonaangevende denkers en deskundigen, wat een extra laag van diepgang toevoegt.

Met in ieder nummer:

  • Inzichtelijke politieke analyses
  • Historische vergelijkingen en perspectieven
  • Actuele wetenschappelijke ontdekkingen
  • Interviews met vooraanstaande experts
  • Prikkelende commentaren van Maarten van Rossem

Maarten digitaal lezen

Abonnees van Maarten ontvangen alle edities op papier én digitaal. Maarten biedt u een app. In deze app leest u de digitale editie. Er zijn apps voor iOS in de App Store van Apple en voor Android bij Google Play van Android. Download deze op uw smartphone of tablet. Meld u eenmalig aan in de app. En u heeft altijd online toegang tot oude en nieuwe nummers in de app. In de app bewaarde edities blijven daarna offline in te zien. Handig voor onderweg in het buitenland, in de trein en andere plekken waar een internetverbinding onbetrouwbaar of duur is.

Voordelen van een abonnement

  • 4x per jaar Maarten op de mat
  • Gratis digitaal lezen op uw mobiel apparaat
  • Profiteer van tot 28% korting op de winkelprijs

Wat kost een abonnement op Maarten?

Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €32,50. En u profiteert van tot 28% korting op de losse verkoopprijs. Bekijk hierboven alle kennismakingsaanbiedingen voor Maarten. En kies uw abonnement.

Bekijk de aanbiedingen voor een Maarten abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u reedseen lopend abonnement op Maarten? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen over betaling, bezorging en opzegging van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een abonnement op Maarten is verkrijgbaar vanaf €32,50. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op Maarten heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

Als Maarten abonnee heeft u ook toegang tot alle digitale edities. De uitgever vertelt u hoe u deze kunt opvragen en lezen op uw tablet en smartphone.

Maarten verschijnt 4 keer per jaar.

Maarten komt uit op 12-03, 11-06, 10-09, 10-12.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het kan gebeuren dat het tijdschrift iets later dan normaal op de mat valt. Is er echt iets mis gegaan? Neem contact met de uitgever op.

Met het verstrekken van uw rekeningnummer bij de aanvraag geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - U verleent de machtiging aan de uitgever van Maarten. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Maarten, neemt u contact op met de klantenservice van Maarten. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Maarten

" Maarten prikkelt ons tot nadenken. Geen saaie interviews met mensen die toch altijd al aan het woord zijn. Ook originele ideeën krijgen een kans. Maarten laat ons onze ... "

" Innovatieve dingen. "

" Er wordt met een humoristische ondertoon de wereld geanalyseerd. Ik lees Maarten met veel aandacht en vind de artikelen van erg hoog niveau. Maarten laat ook andere ... "

" Ik kan eigenlijk geen goed oordeel geven want ik heb tot nu toe het blad slechts 1 keer gelezen. Of het nu gaat om de vluchtelingenproblematiek of om de bankencrisis, net ... "

" Inhoud van het blad Maarten dat inhoudelijk goede kwalitatieve artikelen bevat. Ook fijn dat het langer is dan de standaardartikelen zoals bij VN. Leuke invalshoeken. "

" Ik heb zelf een abonnement op Maarten en het blad bevalt me. "

" Maarten is een heerlijk tijdschrift voor in het weekend of savonds in bed. Rustig lezen. Niet te moeilijk of hoogdravend maar ook geen dom gewauwel. "

" Ik heb een familielid een abonnement Maarten cadeau gedaan omdat ik wist dat hij fan is van Maarten van Rossem. "

" De vraag is of onze held Maarten over een jaar nog de energie heeft om zo'n blad vol te schrijven? "