Radar+ abonnementen

Kies voor een Radar+ abonnement met tot 65% korting op de winkelprijs. Hét enige consumenten lifestyle magazine voor de 40-plusser. In ieder nummer van dit inspirerende tijdschrift vindt u meer dan 100 pagina's praktische adviezen. Kritisch en optimistisch, zoals u van Radar gewend bent. U kunt ook een Radar+ abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€12,50 15,00
3 nummers
17% korting

€17,50 30,00
6 nummers
65% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Radar+ cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€12,50 15,00
3 nummers
17% korting

€17,50 30,00
6 nummers
65% korting

Laatste reviews

  • lia noteboom

radar is een eerlijk blad die je informeerd op een leuke manier . Is ook een tijd blad van het moment met leuke weetjes uitjes en verassende recepten. Eindelijk een blad waar je op wacht en gelijk in wilt bladeren en tegelijker tijd opzij kunt leggen en daarna weer op kan pakken om door te lezen.Je kan het haast niet weg geven als je hem uit hebt omdat je verder gaat met je leven en dan plots zegt dat heb ik gelezen even terug kijken naar de vorige nummers en ja daar staat het in radar . Ze zijn je net voor met het nieuws daar hou ik van . Het komt heel vaak voor dat ik ook op dat moment een probleempje hebt en precies als radar komt lees ik de oplossing. Ontdek het zelf wat ik bedoel en wordt lid dan ben je de eerste die met het blad mee denkt.

Over Radar+

Radar+ magazine is het kleine zusje van het succesvolle tv-programma RADAR. Het tijdschrift informeert en inspireert. Met alles wat drukke 40-plussers moeten weten.

Geldzaken, voeding, vakantie, gezondheid, wonen en allerlei praktische zaken. Van hoe u de koelkast schoonhoudt tot de financiële planning voor uw oude dag. Alles passeert de revue, zoals u van RADAR en Antoinette Hertsenberg gewend bent: duidelijk, kritisch en optimistisch.

Voordelen Radar+ Magazine abonnement

  • De nieuwe Radar+ Magazine altijd als eerste in huis
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Veel voordeliger dan in de winkel

Radar Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Radar+. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Radar+ klantenservice