Radar+ abonnementen

Kies voor een Radar+ abonnement met tot 65% korting op de winkelprijs. Hét enige consumenten lifestyle magazine voor de 40-plusser. In ieder nummer van dit inspirerende tijdschrift vindt u meer dan 100 pagina's praktische adviezen. Kritisch en optimistisch, zoals u van Radar gewend bent. U kunt ook een Radar+ abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€12,50 15,00
3 nummers
17% korting

€17,50 30,00
6 nummers
65% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Radar+ cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€12,50 15,00
3 nummers
17% korting

€17,50 30,00
6 nummers
65% korting

Laatste reviews

 • Petra
Een fijn informatief blad

Ik lees de Radar graag bij een kopje thee. Informatief, onafhankelijk en actuele onderwerpen. De artikels lezen zich goed, fijn geschreven.

Sterke punten
 • Informatief
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • Mila
Verrassend informatief

Elk nummer bevat wel een onderwerp dat me verrast door de gekozen invalshoek.

Sterke punten
 • Informatief
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Oppervlakkig
 • lia noteboom

radar is een eerlijk blad die je informeerd op een leuke manier . Is ook een tijd blad van het moment met leuke weetjes uitjes en verassende recepten. Eindelijk een blad waar je op wacht en gelijk in wilt bladeren en tegelijker tijd opzij kunt leggen en daarna weer op kan pakken om door te lezen.Je kan het haast niet weg geven als je hem uit hebt omdat je verder gaat met je leven en dan plots zegt dat heb ik gelezen even terug kijken naar de vorige nummers en ja daar staat het in radar . Ze zijn je net voor met het nieuws daar hou ik van . Het komt heel vaak voor dat ik ook op dat moment een probleempje hebt en precies als radar komt lees ik de oplossing. Ontdek het zelf wat ik bedoel en wordt lid dan ben je de eerste die met het blad mee denkt.

Over Radar+

Radar+ magazine is het kleine zusje van het succesvolle tv-programma RADAR. Het tijdschrift informeert en inspireert. Met alles wat drukke 40-plussers moeten weten.

Geldzaken, voeding, vakantie, gezondheid, wonen en allerlei praktische zaken. Van hoe u de koelkast schoonhoudt tot de financiële planning voor uw oude dag. Alles passeert de revue, zoals u van RADAR en Antoinette Hertsenberg gewend bent: duidelijk, kritisch en optimistisch.

Wat zijn de kosten van een Radar+ abonnement? Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €12,50. En tot 65% voordeel op de prijs in de winkel. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle actuele aanbiedingen voor Radar+. En pak dit voordeel.

Radar+ verschijnt 6x per jaar.

Radar+ cadeau geven

Kent u iemand die Radar+ met veel plezier zal lezen? Geef een Radar+ abonnement cadeau. Voor €12,50 is er al een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand jarig? Of wilt u een familielid gewoon verrassen? Geef een tijdelijk abonnement op Radar+ cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • 6x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
 • Bespaar tot 65% op de winkelprijs
 • Geef al voor €12,50 een abonnement cadeau (stopt automatisch)

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Radar+ op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.