Radar+

Radar+ is het tijdschrift voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare en praktische informatie over consumentenzaken, gezondheid, financiën en meer. Elke editie biedt u uitgebreide artikelen, bespaartips en adviezen van deskundigen, allemaal geschreven op een kritische en optimistische manier. Met Radar+ blijft u goed geïnformeerd en kunt u beter beslissingen nemen in het dagelijks leven.

Radar+ helpt u om geld te besparen, gezond te blijven en problemen op te lossen. Een onmisbaar tijdschrift voor iedereen die waarde hecht aan praktische informatie en betrouwbare tips.

Radar+ abonnement

Radar+ is het enige consumentenlifestylemagazine van Nederland dat zich richt op zowel kritische als optimistische consumenten. Dit tijdschrift biedt een unieke mix van praktische tips en diepgaande analyses, waarmee het een onmisbare bron van informatie is voor iedereen die graag goed geïnformeerde beslissingen neemt. Van gezondheidsadviezen tot bespaartips, Radar+ staat altijd klaar om u te helpen uw leven eenvoudiger en aangenamer te maken.

Bekend van TV

Het tijdschrift wordt gemaakt door dezelfde mensen als het bekende tv-programma Radar. Dit populaire consumentenprogramma, gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg, richt zich op het blootleggen van misstanden en het bieden van oplossingen voor allerlei consumentenzaken. Met een kritische en vasthoudende benadering weet Radar de belangen van consumenten te behartigen en bedrijven en instanties ter verantwoording te roepen. Radar+ wordt met dezelfde drijfveer en passie gemaakt.

Gezondheidsadviezen en bespaartips

Radar+ staat bekend om zijn waardevolle gezondheidsadviezen die variëren van tips voor een gezonde levensstijl tot het laatste nieuws over medische doorbraken. Het tijdschrift heeft ook een sterke focus op financiële gezondheid, met uitgebreide bespaartips en adviezen over financiën. U leert hoe u uw geld beter kunt beheren, slim kunt investeren en hoe u kunt besparen op dagelijkse uitgaven zonder in te leveren op kwaliteit. Dit maakt Radar+ een complete gids voor een gezond en financieel verantwoord leven.

Grote vergelijkingstesten

Een van de meest geliefde onderdelen van Radar+ zijn de grote vergelijkingstesten. Deze grondige analyses helpen u bij het maken van weloverwogen keuzes, of het nu gaat om de aankoop van een nieuwe wasmachine of het kiezen van de beste zorgverzekering. Radar+ test en vergelijkt producten en diensten op een onafhankelijke en transparante manier, zodat u altijd verzekerd bent van betrouwbare informatie. Deze testen zijn een steunpilaar voor consumenten die de beste waarde voor hun geld willen krijgen.

Met in ieder nummer:

  • Grondige vergelijkingstesten
  • Praktische gezondheidsadviezen
  • Waardevolle bespaartips
  • Financieel advies
  • Duurzaamheidsartikelen
  • Inspirerende consumententrends

Radar+ cadeau geven

U kunt een Radar+ abonnement ook cadeau doen. En het hoeft niet veel te kosten. Voor slechts €12,50 is er al een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) automatisch wanneer alle nummers zijn bezorgd. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een vriend(in) gewoon verblijden? Geef een tijdelijk abonnement op Radar+ cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een Radar+ cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • Profiteer van tot 39% korting op de losse verkoopprijs
  • 6x per jaar het nieuwste nummer vanzelf thuis bezorgd

Wat kost een abonnement op Radar+?

Voor wie wil kennismaken met Radar+ is er al een aanbieding vanaf €12,50. Een jaarabonnement op Radar+ kost €17,50. En u geniet tot 39% korting op de winkelprijs. Bekijk hierboven alle Radar+ aanbiedingen. En profiteer van dit voordeel.

Bekijk de aanbiedingen voor een Radar+ abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Radar+ op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Radar+ 3 nummers €12,50 13%
Radar+ 6 nummers €17,50 39%
Titel Periode Prijs Korting
Radar+ 3 nummers €12,50 13%
Radar+ 6 nummers €17,50 39%

Een Radar+ abonnement is verkrijgbaar vanaf €12,50. En een cadeauabonnement vanaf €12,50. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen Radar+ abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Radar+ abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina vindt u de optie 'Geef cadeau'. Klik hierop om de aanbiedingen voor cadeauabonnementen op Radar+ te bekijken. Kies vervolgens voor het abonnement dat past bij uw budget. Er is al een Radar+ cadeauabonnement voor €12,50.

Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.. Het is niet nodig om een cadeauabonnement op te zeggen.

Een jaarabonnement op Radar+ is verkrijgbaar voor €17,50. Voor deze prijs ontvangt u Radar+ 6 keer gratis bij u thuis bezorgd.

Deze prijs betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met Radar+. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Radar+ komt 6 keer per jaar uit.

U betaalt het abonnement middels een automatische incasso.. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - U verleent een machtiging uitsluitend aan de uitgever van Radar+. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op Radar+, neemt u contact op met de klantenservice van Radar+. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Radar+

" Ik lees de Radar graag bij een kopje thee. Informatief, onafhankelijk en actuele onderwerpen. De artikels lezen zich goed, fijn geschreven. "

" Elk nummer bevat wel een onderwerp dat me verrast door de gekozen invalshoek. "

" radar is een eerlijk blad die je informeerd op een leuke manier . Is ook een tijd blad van het moment met leuke weetjes uitjes en verassende recepten. Eindelijk een blad ... "