Radar+ abonnementen

Kies voor een Radar+ abonnement met tot 39% korting op de winkelprijs. Hét enige consumenten lifestyle magazine voor de 40-plusser. In ieder nummer van dit inspirerende tijdschrift vindt u meer dan 100 pagina's praktische adviezen. Kritisch en optimistisch, zoals u van Radar gewend bent. U kunt ook een Radar+ abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€12,50 14,38
3 nummers
13% korting

€17,50 28,75
6 nummers
39% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Radar+ cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€12,50 14,38
3 nummers
13% korting

€17,50 28,75
6 nummers
39% korting

Laatste reviews

 • Petra
Een fijn informatief blad

Ik lees de Radar graag bij een kopje thee. Informatief, onafhankelijk en actuele onderwerpen. De artikels lezen zich goed, fijn geschreven.

Sterke punten
 • Informatief
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • Mila
Verrassend informatief

Elk nummer bevat wel een onderwerp dat me verrast door de gekozen invalshoek.

Sterke punten
 • Informatief
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Oppervlakkig
 • lia noteboom

radar is een eerlijk blad die je informeerd op een leuke manier . Is ook een tijd blad van het moment met leuke weetjes uitjes en verassende recepten. Eindelijk een blad waar je op wacht en gelijk in wilt bladeren en tegelijker tijd opzij kunt leggen en daarna weer op kan pakken om door te lezen.Je kan het haast niet weg geven als je hem uit hebt omdat je verder gaat met je leven en dan plots zegt dat heb ik gelezen even terug kijken naar de vorige nummers en ja daar staat het in radar . Ze zijn je net voor met het nieuws daar hou ik van . Het komt heel vaak voor dat ik ook op dat moment een probleempje hebt en precies als radar komt lees ik de oplossing. Ontdek het zelf wat ik bedoel en wordt lid dan ben je de eerste die met het blad mee denkt.

Over Radar+

Radar+ magazine is het kleine zusje van het succesvolle tv-programma RADAR. Het tijdschrift informeert en inspireert. Met alles wat drukke 40-plussers moeten weten.

Geldzaken, voeding, vakantie, gezondheid, wonen en allerlei praktische zaken. Van hoe u de koelkast schoonhoudt tot de financiële planning voor uw oude dag. Alles passeert de revue, zoals u van RADAR en Antoinette Hertsenberg gewend bent: duidelijk, kritisch en optimistisch.

Een Radar+ abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Radar+ is er al een abonnement vanaf €12,50. Met tot 39% korting op de prijs in de winkel. Vergelijk alle aanbiedingen voor Radar+. En kies het abonnement dat bij u past.

Radar+ cadeau geven

Het is mogelijk om een Radar+ abonnement cadeau te doen. Er is al een cadeauabonnement voor €12,50. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. Opzeggen is niet nodig. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, Radar+ met plezier zal lezen? Geef een abonnement op Radar+ cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • Profiteer van tot 39% korting op de winkelprijs
 • 6x per jaar Radar+ op de mat
 • Geef al voor €12,50 een aflopend abonnement cadeau

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Radar+ op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.