RADAR+ abonnementen

Kies voor een RADAR+ abonnement met tot 25% korting op de winkelprijs. U kunt ook een RADAR+ abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.

Haal het best uit jezelf met Radar Plus Magazine.


€10,00 13,35
6 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
25% korting

€19,95 26,70
1 jaar (6 nrs.) Stopt automatisch
25% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op RADAR+ cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€10,00 13,35
6 maanden (3 nrs.)
25% korting

€19,95 26,70
1 jaar (6 nrs.)
25% korting

Laatste reviews

  • lia noteboom

radar is een eerlijk blad die je informeerd op een leuke manier . Is ook een tijd blad van het moment met leuke weetjes uitjes en verassende recepten. Eindelijk een blad waar je op wacht en gelijk in wilt bladeren en tegelijker tijd opzij kunt leggen en daarna weer op kan pakken om door te lezen.Je kan het haast niet weg geven als je hem uit hebt omdat je verder gaat met je leven en dan plots zegt dat heb ik gelezen even terug kijken naar de vorige nummers en ja daar staat het in radar . Ze zijn je net voor met het nieuws daar hou ik van . Het komt heel vaak voor dat ik ook op dat moment een probleempje hebt en precies als radar komt lees ik de oplossing. Ontdek het zelf wat ik bedoel en wordt lid dan ben je de eerste die met het blad mee denkt.