Tips & Trucs

Kies voor een Tips & Trucs abonnement met tot 35% korting op de winkelprijs. Tips & Trucs is een computerblad vol handige computertips, duidelijke stappenplannen en actuele informatie over hardware, software, smartphones en internet.

Tips & Trucs abonnement

Tips & Trucs is het ideale computerblad voor iedereen die op zoek is naar de beste manieren om het meeste uit zijn of haar apparaten te halen. Dit maandelijkse tijdschrift staat boordevol handige computertips en praktische adviezen die uw digitale leven een stuk eenvoudiger maken. Of u nu een beginner bent of een doorgewinterde techneut, Tips & Trucs biedt voor elk wat wils. Met heldere en begrijpelijke artikelen over een breed scala aan onderwerpen, blijft u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van technologie.

Altijd up-to-date met duidelijke stappenplannen

Elk nummer bevat uitgebreide handleidingen die u stap voor stap door complexe handelingen leiden. Of het nu gaat om het installeren van nieuwe software, het upgraden van uw hardware, of het beveiligen van uw smartphones, Tips & Trucs zorgt ervoor dat u precies weet wat u moet doen. Deze zorgvuldig samengestelde gidsen zijn ontworpen om zelfs de meest uitdagende taken begrijpelijk te maken. Zo kunt u zelfverzekerd en effectief aan de slag .

Van smartphones tot internet: alles komt aan bod

Tips & Trucs is meer dan alleen een tijdschrift over computers. Het behandelt een breed scala aan technologieën: van de nieuwste smartphones tot de meest actuele ontwikkelingen op het gebied van internet. Of u nu wilt weten hoe u uw netwerk kunt optimaliseren, de nieuwste apps wilt ontdekken, of gewoon de beste tips voor dagelijks gebruik zoekt, Tips & Trucs biedt waardevolle informatie die u direct kunt toepassen. Met deskundige recensies, nuttige tips en up-to-date nieuws zijn u en uw apparaten altijd 'up-to-date'.

Met in ieder nummer:

  • Uitgebreide hardware reviews
  • Praktische software gidsen
  • Beveiligingstips voor uw apparaten
  • Handige tips voor smartphone gebruik
  • Actueel nieuws over internet en technologie
  • Duidelijke stappenplannen voor beginners en gevorderden

Met Tips & Trucs in huis bent u altijd goed geïnformeerd en klaar om elke technologische uitdaging aan te gaan. Abonneer u vandaag nog en ontdek hoe eenvoudig en leuk technologie kan zijn!

Tips & Trucs digitaal lezen

Abonnees van Tips & Trucs ontvangen alle nummers op papier én digitaal. Tips & Trucs biedt u een app. Hierin kunt u de digitale edities inzien. Om het tijdschrift online te lezen download u de iOS of Android app op uw smartphone of tablet. Meld u eenmalig aan in de app. En lees alle edities 24/7 in de app. Om eerder gelezen nummers nogmaals te openen heeft u geen internet meer nodig. Ideaal voor onderweg in het buitenland, in de bus en andere plekken waar een internetverbinding onbetrouwbaar of kostbaar is.

Tips & Trucs cadeau geven

Het is mogelijk om Tips & Trucs cadeau te geven. En het hoeft niet veel te kosten. Voor slechts €17,50 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle nummers zijn ontvangen. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een vriend(in) zomaar verrassen? Geef een tijdelijk abonnement op Tips & Trucs cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een Tips & Trucs cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 35% op de prijs in de winkel
  • Gratis digitaal lezen op uw mobiel apparaat
  • 12x per jaar Tips & Trucs thuis bezorgd

Wat kost een abonnement op Tips & Trucs?

Voor wie Tips & Trucs wil proberen is er al een aanbieding vanaf €17,50. Een jaarabonnement op Tips & Trucs kost €59,95. Met tot 35% korting op de losse verkoopprijs. Bekijk hierboven alle kennismakingsaanbiedingen voor Tips & Trucs. En kies het abonnement dat bij u past.

Met een Tips & Trucs proefabonnement maakt u voordelig en vrijblijvend kennis met dit bijzondere magazine. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement automatisch. Proefabonnementen onderscheidt u door de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet nodig. Er is al een Tips & Trucs proefabonnement voor €17,50.

Bekijk de aanbiedingen voor een Tips & Trucs abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Tips & Trucs op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Met een Tips & Trucs proefabonnement kunt u voordelig en vrijblijvend kennismaken met Tips & Trucs. Na de actieperiode stopt het proefabonnement automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Er is een proefabonnement voor €17,50.

Een abonnement op Tips & Trucs is verkrijgbaar vanaf €17,50. Een proefabonnement voor €17,50. En een cadeauabonnement vanaf €17,50. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen abonnement op Tips & Trucs heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Tips & Trucs abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen vindt u de optie 'Geef cadeau'. Klik op deze optie om de actuele aanbiedingen voor Tips & Trucs cadeauabonnementen te bekijken. En kies voor de aanbieding die past binnen uw budget. Er is al een Tips & Trucs cadeauabonnement voor €17,50.

Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. U hoeft een cadeauabonnement niet op te zeggen.

Voor een jaarabonnement op Tips & Trucs betaalt u €59,95. Voor deze prijs ontvangt u Tips & Trucs 12 keer.

Deze prijs betreft een kennismakingsaanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Als Tips & Trucs abonnee heeft u ook toegang tot alle digitale edities. De uitgever vertelt u hoe u deze kunt downloaden en/of inzien op uw tablet en smartphone.

Tips & Trucs verschijnt 12 keer per jaar.

Met het verstrekken van uw rekeningnummer bij de aanvraag geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - U verleent de machtiging uitsluitend aan de uitgever van Tips & Trucs. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op Tips & Trucs, neemt u contact op met de klantenservice van Tips & Trucs. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Tips & Trucs

" Een blad met wat diepgang. Goede uitleg. "

" Prima lay-out, duidelijke uitleg, behandelt verschillende thema's in begrijpende taal voor mensen die niet zoveel van computers weten. "

" Ook voor de beginnende computeraar voldoende begrijpelijke informatie. "

" Oninteressante artikelen, onduidelijke foto's, kleine afbeeldingen etc, etc. "

" Vind het geen leuk blad. "

" Goed leesbare en interessante artikelen. "

" De algemene inhoud valt binnen mijn interessegebied. Geen flauwekul verhaaltjes. Goede zet om het blad ook digitaal beschikbaar te maken. Ik had hier voor de KIOSK van ... "

" Proefabonnement Tips "