Octane

Octane is het tijdschrift voor autoliefhebbers die houden van klassieke en exotische auto's. Elke editie neemt u mee in de wereld van bijzondere voertuigen, met diepgaande reportages, schitterende fotografie en boeiende verhalen over iconische automerken en modellen. Of u nu geïnteresseerd bent in vintage raceauto's, zeldzame sportwagens of tijdloze klassiekers, Octane biedt u een ongeëvenaarde kijk op de mooiste auto's ter wereld.

Met Octane geniet u van fascinerende interviews, uitgebreide testritten en historische achtergronden die de passie voor auto's tot leven brengen. Een must-read voor iedere liefhebber van automobiele schoonheid en techniek.

Octane abonnement

Als u een passie heeft voor klassieke auto's en hoogwaardige autotechniek, dan is Octane het tijdschrift voor u. Dit autoblad biedt een diepgaande en elegante kijk op de wereld van historische voertuigen en is een must-have voor elke autoliefhebber. Met een abonnement op Octane geniet u elke maand van prachtige fotografie, boeiende verhalen en exclusieve interviews met insiders uit de autowereld.

Een unieke blik op autogeschiedenis

Octane onderscheidt zich door zijn unieke focus op klassieke auto's en de rijke geschiedenis die daarbij hoort. Het blad neemt u mee op een reis door de tijd, met gedetailleerde artikelen over iconische modellen, zeldzame vondsten en de mensen achter de auto's. Of het nu gaat om een zeldzame Ferrari, een klassieke Aston Martin of een legendarische Porsche, in Octane vindt u altijd iets dat uw autohart sneller doet kloppen.

Diepgaande analyses en exclusieve reportages

Wat Octane echt speciaal maakt, zijn de diepgaande analyses en exclusieve reportages. De redacteuren en schrijvers zijn echte kenners en liefhebbers die hun vak verstaan. Ze bieden niet alleen feiten en cijfers, maar brengen ook het verhaal en de emotie achter elke auto tot leven. U krijgt een kijkje achter de schermen bij prestigieuze autoshows, veilinghuizen en privécollecties, en leest interviews met prominente figuren uit de autowereld.

Een abonnement op Octane biedt u de zekerheid dat u geen enkel nummer mist. Bovendien krijgt u als abonnee vaak toegang tot exclusieve inhoud en speciale aanbiedingen. Octane is meer dan een tijdschrift; het is een levensstijl voor iedereen die gepassioneerd is over auto's.

Met in ieder nummer:

  • Exclusieve interviews met auto-iconen
  • Diepgaande artikelen over klassieke auto's
  • Prachtige fotografie van historische voertuigen
  • Verslagen van prestigieuze autoshows en evenementen
  • Technische analyses en restauratietips
  • Updates over veilingresultaten en markttrends

Octane digitaal lezen

Bent u abonnee van Octane? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u Octane ook digitaal lezen. Octane heeft een app. In deze app vindt u de digitale edities. Om het magazine digitaal te lezen installeert u de Octane app voor iOS of Android op uw smartphone of tablet. Registreer uw abonnement in de app. En u heeft altijd toegang tot de nieuwste editie in de app. Om eerder gelezen edities nogmaals in te zien heeft u geen internet meer nodig. Handig in situaties waar internet slecht of duur is.

Octane cadeau geven

U kunt een Octane abonnement ook cadeau geven. En het hoeft niet veel te kosten. Voor slechts €77,70 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) vanzelf wanneer alle edities zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, van Octane zal genieten? Geef een abonnement op Octane cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een Octane cadeauabonnement.

  • Inclusief digitaal lezen waar en wanneer u maar wil
  • 6x per jaar Octane thuis bezorgd

Wat kost een abonnement op Octane?

Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €77,70. Een jaarabonnement op Octane kost €77,70. Vergelijk hierboven alle aanbiedingen voor Octane. En pak dit voordeel.

Bekijk de aanbiedingen voor een Octane abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En heeft u na 2 weken geen bericht ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten en stuur een bericht naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u aleen abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen over betalingen en het opzeggen van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Octane 6 nummers €77,70 n.v.t.
Titel Periode Prijs Korting
Octane 6 nummers €77,70 n.v.t.

Een Octane abonnement is verkrijgbaar vanaf €77,70. En een cadeauabonnement vanaf €77,70. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen abonnement op Octane heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Octane abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina ziet u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de actuele aanbiedingen voor Octane cadeauabonnementen te bekijken. En kies voor het abonnement dat past bij uw budget. Er is al een Octane cadeauabonnement voor €77,70.

Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.. Het is niet nodig om een cadeauabonnement op te zeggen.

Voor een jaarabonnement op Octane betaalt u €77,70. Voor deze prijs ontvangt u 6 keer Octane.

Deze prijs betreft een aanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Met een abonnement op Octane heeft u ook toegang tot alle digitale edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u deze kunt tonen op uw tablet en smartphone.

Octane verschijnt 6 keer per jaar.

Met het invoeren van uw rekeningnummer bij de aanvraag geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - U verleent een machtiging uitsluitend aan de uitgever van Octane. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Octane, neemt u contact op met de klantenservice van Octane. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Octane

" Wel leestafellectuur. "