Naober abonnementen

Kies voor een Naober abonnement met tot 21% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift dat u meer vertelt over het oostelijke platteland. U kunt ook een Naober abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€22,50 23,80
4 nummers Stopt automatisch
6% korting

€30,00 35,70
6 nummers Stopt automatisch
16% korting

€28,50 35,70
6 nummers
21% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Naober cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€22,50 23,80
4 nummers
6% korting

€30,00 35,70
6 nummers
16% korting

Laatste reviews

  • Karin Spijker

Naober, wat een geweldig tijdschrijft! Leuke, interessante en gezellige artikelen. Waar je ook over leest, je word gewoon nieuwsgierig en wilt erbij zijn. Enig! Dat wordt zeker een abonnement in de toekomst!

Over Naober

Naober is het magazine over alles uit het platteland van Gelderland en Overijssel. Naober is het woord voor buurman in de streektaal van dit gebied. U leest over de mensen uit deze streek en de warmte en saamhorigheid. Maar ook de bekende en onbekende tradities en humor van het oostelijke platteland. Daarnaast is er veel aandacht voor cultuur en natuur. Met veel praktische en handige tips voor thuis, in de tuin en op het erf. Het Naober magazine leert u het platteland beter te begrijpen.

Wat kost een abonnement op Naober? Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €22,50. En u geniet tot 6% korting op de losse verkoopprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle aanbiedingen voor Naober. En kies het abonnement dat bij u past.

Naober verschijnt 6x per jaar.

Vrijblijvend kennismaken met Naober

Wilt u Naober eerst proberen alvorens u een doorlopend abonnement gaat? Kies in dat geval voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. Na het afgesproken aantal edities stopt de bezorging automatisch. U zit nergens aan vast. Let op de vermelding "stopt automatisch" bij proefabonnementen. U hoeft het proefabonnement dus niet op te zeggen. Een Naober proefabonnement is er al voor €22,50.

Naober cadeau geven

Het is ook mogelijk om een abonnement op Naober cadeau te doen. Voor €22,50 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle edities zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit ergens aan vast. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, Naober met plezier zal lezen? Geef een Naober abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 6x per jaar als eerste Naober op de mat
  • Geef al voor €22,50 een aflopend abonnement cadeau
  • Bespaar tot 6% op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Naober op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.