Naober abonnementen

Kies voor een Naober abonnement met tot 21% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift dat u meer vertelt over het oostelijke platteland. U kunt ook een Naober abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€22,50 23,80
4 nummers Stopt automatisch
6% korting

€30,00 35,70
6 nummers Stopt automatisch
16% korting

€28,50 35,70
6 nummers
21% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Naober cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€22,50 23,80
4 nummers
6% korting

€30,00 35,70
6 nummers
16% korting

Laatste reviews

  • Karin Spijker

Naober, wat een geweldig tijdschrijft! Leuke, interessante en gezellige artikelen. Waar je ook over leest, je word gewoon nieuwsgierig en wilt erbij zijn. Enig! Dat wordt zeker een abonnement in de toekomst!

Over Naober

Naober is het magazine over alles uit het platteland van Gelderland en Overijssel. Naober is het woord voor buurman in de streektaal van dit gebied. U leest over de mensen uit deze streek en de warmte en saamhorigheid. Maar ook de bekende en onbekende tradities en humor van het oostelijke platteland. Daarnaast is er veel aandacht voor cultuur en natuur. Met veel praktische en handige tips voor thuis, in de tuin en op het erf. Het Naober magazine leert u het platteland beter te begrijpen.

Een Naober abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Naober is er al een abonnement vanaf €22,50. U geniet tot 21% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk alle kennismakingsaanbiedingen voor Naober. En kies uw abonnement.

Vrijblijvend kennismaken met Naober

Wilt u Naober eerst vrijblijvend proberen alvorens u voor een langlopend abonnement gaat? Kies in dat geval voor een vrijblijvend proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt het proefabonnement automatisch. U zit dus nergens aan vast. U herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is dus niet nodig. Een Naober proefabonnement is er al voor €22,50.

Naober cadeau geven

Het is mogelijk om Naober cadeau te doen. Er is al een cadeauabonnement voor €22,50. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een familielid zomaar verblijden? Geef een Naober abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Geef een ander een abonnement cadeau vanaf €22,50
  • 6x per jaar Naober thuis bezorgd
  • Een abonnement is tot 21% voordeliger dan het magazine in de winkel kopen

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Naober op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.