Naober abonnementen

Kies voor een Naober abonnement met tot 21% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift dat u meer vertelt over het oostelijke platteland. U kunt ook een Naober abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€22,50 23,80
8 maanden (4 nrs.) Stopt automatisch
6% korting

€30,00 35,70
1 jaar (6 nrs.) Stopt automatisch
16% korting

€28,50 35,70
1 jaar (6 nrs.)
21% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Naober cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€22,50 23,80
8 maanden (4 nrs.)
6% korting

€30,00 35,70
1 jaar (6 nrs.)
16% korting

Laatste reviews

  • Karin Spijker

Naober, wat een geweldig tijdschrijft! Leuke, interessante en gezellige artikelen. Waar je ook over leest, je word gewoon nieuwsgierig en wilt erbij zijn. Enig! Dat wordt zeker een abonnement in de toekomst!

Over Naober

Naober is het magazine over alles uit het platteland van Gelderland en Overijssel. Naober is het woord voor buurman in de streektaal van dit gebied. U leest over de mensen uit deze streek en de warmte en saamhorigheid. Maar ook de bekende en onbekende tradities en humor van het oostelijke platteland. Daarnaast is er veel aandacht voor cultuur en natuur. Met veel praktische en handige tips voor thuis, in de tuin en op het erf. Het Naober magazine leert u het platteland beter te begrijpen.

Voordelen van een abonnement op Naober

  • Tweemaandelijks Naober als eerste in de bus
  • Gratis plaatsen van puntadvertenties (Naobertjes)
  • Speciale (lokale) aanbiedingen en kortingen voor abonnees
  • Mooie korting op Naober t.o.v. de winkelprijs

Naober Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Naober. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Naober klantenservice