Naober

Kies voor een Naober abonnement met tot 21% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift dat u meer vertelt over het oostelijke platteland.

Naober abonnement

Naober is het magazine over alles uit het platteland van Gelderland en Overijssel. Naober is het woord voor buurman in de streektaal van dit gebied. U leest over de mensen uit deze streek en de warmte en saamhorigheid. Maar ook de bekende en onbekende tradities en humor van het oostelijke platteland. Daarnaast is er veel aandacht voor cultuur en natuur. Met veel praktische en handige tips voor thuis, in de tuin en op het erf. Het Naober magazine leert u het platteland beter te begrijpen.

Een Naober abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Naober wil proberen is er al een aanbieding vanaf €15,00. U geniet tot 21% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Naober. En profiteer van dit voordeel.

Vrijblijvend kennismaken met Naober

Niet overtuigd? Kies in dat geval voor een Naober proefabonnement. En probeer dit heerlijke magazine zelf. Voordelig en vrijblijvend. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het proefabonnement vanzelf. U herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is niet nodig. Er is al een Naober proefabonnement voor €15,00.

Naober cadeau geven

U kunt een Naober abonnement ook cadeau doen. Er is al een cadeauabonnement voor €15,00. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een vriend(in) zomaar verblijden? Geef Naober cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Profiteer van tot 21% korting op de losse verkoopprijs
  • 6x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd
  • Verras een ander met een cadeaubonnement (vanaf €15,00)

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Naober op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

Om Naober tijdelijk te proberen, kiest u voor een proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Er is een proefabonnement voor €15,00.

Een Naober abonnement is verkrijgbaar vanaf €15,00. Een proefabonnement voor €15,00. En een cadeauabonnement vanaf €15,00. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen Naober abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Naober abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen ziet u de optie 'Geef cadeau'. Klik op deze optie om de aanbiedingen voor cadeauabonnementen op Naober te zien. Kies vervolgens voor het abonnement dat past bij uw budget. Er is al een Naober cadeauabonnement voor €15,00.

Na het afgesproken aantal nummers stopt het geschonken abonnement vanzelf.. Opzeggen is niet noodzakelijk.

Voor een jaarabonnement op Naober betaalt u €38,00. Voor dit bedrag ontvangt u Naober 6 keer.

Deze prijs betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met Naober. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de normale abonnementsprijs.

Naober komt 6 keer per jaar uit.

Als u Naober op een adres in het buitenland wil laten bezorgen, neemt u contact op met de klantenservice van Naober. De uitgever vertelt u graag over de mogelijkheden. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U betaalt het abonnement via een automatische incasso.. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een doorlopend abonnement zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - De machtiging wordt verstrekt enkel en alleen aan de uitgever van Naober. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Naober, neemt u contact op met de klantenservice van Naober. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Uw abonneenummer staat (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.

Wat vinden anderen van Naober

" Naober, wat een geweldig tijdschrijft! Leuke, interessante en gezellige artikelen. Waar je ook over leest, je word gewoon nieuwsgierig en wilt erbij zijn. Enig! Dat wordt ... "