Alles over Erven abonnementen

Kies voor een Alles over Erven abonnement met tot 20% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift vol praktische informatie, persoonlijke verhalen en slimme tips voor iedereen die bezig is met schenken, erven en nalaten. U kunt ook een Alles over Erven abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€7,95 9,96
2 nummers
20% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Alles over Erven cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€7,95 9,96
2 nummers
20% korting

Laatste reviews

Over Alles over Erven

Alles over Erven zorgt dat iedereen die met schenken, erven en nalaten bezig is of zich daarop wil oriënteren. Het magazine is op een prettige en toegankelijke manier geschreven, zodat u geïnformeerd en enthousiast aan de slag kunt. U vindt in ieder nummer ook lifestyle artikelen met concrete voorbeelden en vele do’s en don’ts. Met de informatie en voorbeelden gaat u beter voorbereid naar de notaris of andere erfrecht-specialist.

Alles over Erven is een toegankelijk magazine. Om zelf in huis te halen, te lezen, weg te leggen om te overdenken, en weer op te pakken om mee aan de slag te gaan. Maar ook om weg te geven, om de drempel te verlagen om het gesprek aan te gaan over erven en nalaten.

Een Alles over Erven abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Alles over Erven wil proberen is er al een abonnement vanaf €7,95. U profiteert van tot 20% voordeel op de prijs in de winkel. Bekijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Alles over Erven. En kies uw abonnement.

Alles over Erven cadeau geven

U kunt een abonnement op Alles over Erven ook cadeau geven. Voor €7,95 is er al een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u iemand gewoon verrassen? Geef een abonnement op Alles over Erven cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 4x per jaar als eerste het nieuwste nummer in de bus
  • Profiteer van tot 20% korting op de winkelprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Alles over Erven op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.