Manifestatie Magazine

Kies voor een Manifestatie Magazine abonnement. Hét magazine over uzelf manifesteren en ontwikkelen. Wilt u meer bewust leven? Begin met een abonnement op dit unieke tijdschrift.

Helaas...

Op dit moment zijn er geen aanbiedingen.

Bekijk een van de andere titels op Abonnement.nl. Of bezoek de website van de uitgever voor meer mogelijkheden.

Manifestatie Magazine abonnement

manifesteer uzelf

Manifestatie Magazine is hét magazine over persoonlijke ontwikkeling en bewust leven. In iedere editie van Manifestatie Magazine vindt u persoonlijke ervaringen van bekende en minder bekende Nederlanders rondom een bepaald thema. Zoals goede voornemens, het realiseren van dromen en het bewust omgaan met liefde.

Met verdiepende interviews en bijdrages over wat daar in de weg zou kunnen staan en hoe dat aan te gaan. Zodat u bewust kunt gaan manifesteren wat u wenst! Voor iedereen op zoek naar meer diepgang, inspiratie en groei.

Veelgestelde vragen

Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor cadeauabonnementen. U kunt bij een normaal abonnement wel het adres van een ander opgeven. Houdt u er dan echter rekening mee dat hier de post van de uitgever naar toe wordt gestuurd. En dat u het abonnement moet opzeggen. Doet u dat niet dan loopt het na de actieperiode automatisch door.
Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor een proefabonnement op Manifestatie Magazine. U kunt wel gebruik maken van de op Abonnement.nl genoemde kennismakingsaanbiedingen. Zo kunt u Manifestatie Magazine voordelig proberen. U zult het abonnement echter wel tijdig moeten opzeggen om te voorkomen dat het na de actieperiode doorloopt. Hoe u dit eenvoudig doet, leest u op service.abonnement.nl.
Op dit moment biedt Manifestatie Magazine helaas nog geen toegang tot digitale edities.
Voor het opzeggen of wijzigen van een lopend abonnement op Manifestatie Magazine neemt u contact op met de klantenservice van de uitgever. Op service.abonnement.nl vindt u meer informatie en contactgegevens.