Manifestatie Magazine abonnementen

Kies voor een Manifestatie Magazine abonnement met tot 29% korting op de winkelprijs. Hét magazine over uzelf manifesteren en ontwikkelen. Wilt u meer bewust leven? Begin met een abonnement op dit unieke tijdschrift.


€44,44 62,20
1 jaar (4 nrs.)
29% korting

€59,95 62,20
1 jaar (4 nrs.) + gratis het boek "Golven van Geluk" t.w.v. €22,50
4% korting

Laatste reviews

Over Manifestatie Magazine

manifesteer uzelf

Manifestatie Magazine is hét magazine over persoonlijke ontwikkeling en bewust leven. In iedere editie van Manifestatie Magazine vindt u persoonlijke ervaringen van bekende en minder bekende Nederlanders rondom een bepaald thema. Zoals goede voornemens, het realiseren van dromen en het bewust omgaan met liefde.

In ieder nummer vindt u leuke tips voor een dagje-uit en creatieve doe-het-zelf-projecten. En in iedere editie komt het belang en de rol van natuur terug; ondermeer in verhalen van (bekende) natuurliefhebbers en adviezen van experts over alles van tuinaanleg tot bergwandelen.

voordelen abonnement

  • Manifestatie Magazine 4x per jaar als eerste in huis
  • Mooie korting ten opzichte van de winkelprijs

Manifestatie Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Manifestatie Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Manifestatie Magazine klantenservice