Manifestatie Magazine abonnementen

Kies voor een Manifestatie Magazine abonnement met tot 29% korting op de winkelprijs. Hét magazine over uzelf manifesteren en ontwikkelen. Wilt u meer bewust leven? Begin met een abonnement op dit unieke tijdschrift.


€44,44 62,20
4 nummers
29% korting

€59,95 66,94
4 nummers + het boek "Golven van Geluk" t.w.v. €22,50
11% korting

Laatste reviews

Over Manifestatie Magazine

manifesteer uzelf

Manifestatie Magazine is hét magazine over persoonlijke ontwikkeling en bewust leven. In iedere editie van Manifestatie Magazine vindt u persoonlijke ervaringen van bekende en minder bekende Nederlanders rondom een bepaald thema. Zoals goede voornemens, het realiseren van dromen en het bewust omgaan met liefde.

Met verdiepende interviews en bijdrages over wat daar in de weg zou kunnen staan en hoe dat aan te gaan. Zodat u bewust kunt gaan manifesteren wat u wenst! Voor iedereen op zoek naar meer diepgang, inspiratie en groei.

voordelen abonnement

  • Manifestatie Magazine 4x per jaar als eerste in huis
  • Mooie korting ten opzichte van de winkelprijs

Manifestatie Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Manifestatie Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Manifestatie Magazine klantenservice