Linux Magazine

Kies voor een Linux Magazine abonnement met tot 26% korting op de winkelprijs. Linux Magazine biedt diepgaande artikelen, workshops en tips over open source software en het Linux-besturingssysteem voor zowel beginners als gevorderden.

Linux Magazine abonnement

Linux Magazine is het toonaangevende computerblad voor iedereen die geïnteresseerd is in open source software en het Linux-besturingssysteem. Of u nu een beginnende gebruiker bent of een doorgewinterde professional, Linux Magazine biedt een schat aan informatie en inspiratie. Elk nummer staat boordevol nuttige tips, diepgaande artikelen en praktische workshops die u helpen om het maximale uit uw Linux-ervaring te halen.

De wereld van open source software ontdekken

Linux Magazine neemt u mee in de fascinerende wereld van open source software. U leert alles over de nieuwste ontwikkelingen en hoe deze software uw dagelijks leven en werk kan verbeteren. Van handige tools voor uw desktop tot krachtige oplossingen voor uw server, dit tijdschrift biedt voor elk wat wils. De redactie zorgt ervoor dat elk artikel begrijpelijk en toepasbaar is, zodat u direct aan de slag kunt met de nieuwste technologieën en toepassingen.

Praktische workshops en nuttige tips

Een van de hoogtepunten van Linux Magazine zijn de praktische workshops. Deze stap-voor-stap handleidingen maken het eenvoudig om nieuwe vaardigheden te leren en te implementeren. Of u nu wilt leren hoe u een veilige server opzet of uw Linux-desktop optimaliseert, de workshops bieden duidelijke instructies en nuttige tips om uw doelen te bereiken. Bovendien deelt het tijdschrift regelmatig updates en adviezen over het onderhoud en de optimalisatie van uw ontwikkelplatform.

Een waardevolle bron voor ontwikkelaars

Voor ontwikkelaars is Linux Magazine een onmisbare bron van kennis. Het tijdschrift biedt diepgaande analyses en casestudies van succesvolle projecten, evenals tips voor het verbeteren van uw eigen ontwikkelplatform. Door de combinatie van theorie en praktijk kunt u niet alleen uw technische vaardigheden verbeteren, maar ook uw inzicht in de bredere context van de Linux-gemeenschap en open source software vergroten.

Met in ieder nummer:

  • Diepgaande artikelen over de nieuwste trends en technologieën in open source software
  • Praktische workshops voor zowel beginners als gevorderden
  • Nuttige tips voor het optimaliseren van uw Linux-server en desktop
  • Inzichten en casestudies voor ontwikkelaars
  • Updates over de laatste ontwikkelingen in de Linux-gemeenschap

Linux Magazine digitaal lezen

Met een abonnement op Linux Magazine ontvangt u elke editie op papier én digitaal. Linux Magazine biedt u een app. In deze app vindt u de digitale editie. Installeer de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Meld u eenmalig aan in de app. En lees nieuwe en oude nummers in de app. In de app bekeken nummers blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien. Ideaal voor onderweg in het buitenland en andere situaties waar een internetverbinding minder betrouwbaar of duur is.

Linux Magazine cadeau geven

Het is mogelijk om een Linux Magazine abonnement cadeau te doen. En het hoeft niet veel te kosten. Voor slechts €21,95 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus is iemand jarig? Of wilt u iemand gewoon verblijden? Geef Linux Magazine cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een Linux Magazine cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 26% op de losse verkoopprijs
  • Gratis digitaal lezen op uw mobiel apparaat
  • 6x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd

Wat kost een abonnement op Linux Magazine?

Voor wie Linux Magazine wil proberen is er al een abonnement vanaf €21,95. Een jaarabonnement op Linux Magazine kost €39,95. Met tot 26% korting op de winkelprijs. Vergelijk hierboven alle actuele aanbiedingen voor Linux Magazine. En kies uw abonnement.

Bent u nog niet overtuigd? Kies in dat geval voor een Linux Magazine proefabonnement. En beoordeel dit fijne tijdschrift zelf. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het proefabonnement vanzelf. Let op het kenmerk "stopt automatisch" voor proefabonnementen. U hoeft het proefabonnement dus niet op te zeggen. Een Linux Magazine proefabonnement is er al voor €21,95.

Bekijk de aanbiedingen voor een Linux Magazine abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Linux Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Om Linux Magazine voordelig en vrijblijvend te proberen, is er het proefabonnement. Na de actieperiode stopt het proefabonnement automatisch. Opzeggen is niet nodig. Er is een proefabonnement voor €21,95.

Een abonnement op Linux Magazine is verkrijgbaar vanaf €21,95. Een proefabonnement voor €21,95. En een cadeauabonnement vanaf €21,95. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen abonnement op Linux Magazine heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Linux Magazine abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina ziet u de optie 'Geef cadeau'. Klik op deze optie om de aanbiedingen voor Linux Magazine cadeauabonnementen te zien. En kies voor de aanbieding die past binnen uw budget. Er is al een Linux Magazine cadeauabonnement voor €21,95.

Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. U hoeft een cadeauabonnement niet op te zeggen.

Een jaarabonnement op Linux Magazine is verkrijgbaar voor €39,95. Voor deze prijs ontvangt u Linux Magazine 6 keer.

Let op: dit betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met Linux Magazine. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de normale abonnementsprijs.

Als Linux Magazine abonnee heeft u ook altijd toegang tot alle digitale edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u deze kunt downloaden en/of inzien op uw tablet en smartphone.

Linux Magazine verschijnt 6 keer per jaar.

Het abonnement wordt betaald via een automatische incasso.. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een doorlopend abonnement zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - U verleent een machtiging aan de uitgever van Linux Magazine. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op Linux Magazine, neemt u contact op met de klantenservice van Linux Magazine. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Linux Magazine

" Mijn eerste aanraking met Linux had ik met de Raspberry Pi. Een jaar later besloot ik op Linux over te stappen. Geen spijt van gehad. Met een jaar ervaring met Linux en ... "

" Zou nog wat uitgebreider (in omvang) mogen verschijnen. Ik mis artikelen voor een beginner, te veel gericht op gevorderden. "

" Gaat vrijwel uitsluitend over zaken via de command-line voor programmeurs, ontwikkelaars en gevorderde hobbyïsten. Niets over gebruik van verschillende distro's. ... "

" Voor overstap van Windows naar een Linux-distributie zijn stuurprogramma's essentieel. Dan gaat het om drivers Printers en Scanners of een combi hiervan. Daar mag ... "

" Na een tijdje geen abonnement meer gehad te hebben toch wel gemerkt dat ik het blad miste. Het is super leerzaam en er staan ook leuke opdrachten of how to’s in om veel ... "

" Een serieus magazine met weinig reclame en veel praktische oplossingen voor Linux gebruikers. "

" Goed verzorgd blad. Zowel op gebied van ontwikkelingen rondom Linux als op vlak van hands-on een goede mix met ook voldoende diepgang. Verschijningsdata mogen duidelijker ... "