Linux Magazine

Linux Magazine is hét tijdschrift voor iedereen die zich wil verdiepen in de wereld van open source en Linux. Elke editie staat vol met diepgaande artikelen, tutorials en reviews over de nieuwste software, distributies en technologieën. Of u nu een beginnende gebruiker bent of een doorgewinterde professional, Linux Magazine biedt u waardevolle inzichten en praktische tips om uw kennis en vaardigheden te vergroten.

Met Linux Magazine blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in de Linux-gemeenschap. Het is de perfecte bron van informatie voor iedereen die gepassioneerd is over open source en innovatie.

Linux Magazine abonnement

Linux Magazine is hét tijdschrift voor iedereen die gepassioneerd is over Linux en open source software. Of u nu een doorgewinterde IT-professional bent of een enthousiaste beginner, Linux Magazine biedt een schat aan informatie en inspiratie om uw kennis en vaardigheden te vergroten.

De wereld van Linux

Linux Magazine neemt u mee op een fascinerende reis door de wereld van Linux. Elke maand brengt het tijdschrift diepgaande artikelen over de nieuwste ontwikkelingen, praktische tutorials en uitgebreide reviews van de nieuwste software. U krijgt inzicht in de beste manieren om Linux te gebruiken en te optimaliseren voor uw specifieke behoeften.

Experts aan het woord

Gerenommeerde experts uit de industrie dragen bij aan de populariteit van Linux Magazine. Deze professionals delen hun kennis en ervaring om u te helpen bij het oplossen van complexe problemen en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden. Of het nu gaat om netwerkbeheer, cybersecurity of programmeren, u vindt altijd waardevolle tips en adviezen in de pagina's van Linux Magazine.

Praktische toepassingen en tools

Met stapsgewijze handleidingen en gedetailleerde instructies leert Linux Magazine hoe u het meeste uit uw Linux-systeem kunt halen. Van het instellen van servers tot het ontwikkelen van uw eigen scripts, de praktische secties van Linux Magazine zorgen ervoor dat u uw vaardigheden direct kunt toepassen.

Met in ieder nummer:

  • Uitgebreide tutorials en handleidingen
  • Interviews met experts en pioniers
  • Reviews van de nieuwste Linux-distributies en software
  • Tips en trucs voor het optimaliseren van uw systeem
  • Inzichten in de nieuwste trends en ontwikkelingen

Linux Magazine digitaal lezen

Met een abonnement op Linux Magazine ontvangt u elke editie op papier én digitaal. Linux Magazine biedt u een app. In deze app vindt u de digitale editie. Installeer de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Meld u eenmalig aan in de app. En lees nieuwe en oude nummers in de app. In de app bekeken nummers blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien. Ideaal voor onderweg in het buitenland en andere situaties waar een internetverbinding minder betrouwbaar of duur is.

Linux Magazine cadeau geven

Het is mogelijk om een Linux Magazine abonnement cadeau te doen. En het hoeft niet veel te kosten. Voor slechts €21,95 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus is iemand jarig? Of wilt u iemand gewoon verblijden? Geef Linux Magazine cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een Linux Magazine cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 26% op de losse verkoopprijs
  • Gratis digitaal lezen op uw mobiel apparaat
  • 6x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd

Wat kost een abonnement op Linux Magazine?

Voor wie Linux Magazine wil proberen is er al een abonnement vanaf €21,95. Een jaarabonnement op Linux Magazine kost €39,95. Met tot 26% korting op de winkelprijs. Vergelijk hierboven alle actuele aanbiedingen voor Linux Magazine. En kies uw abonnement.

Bent u nog niet overtuigd? Kies in dat geval voor een Linux Magazine proefabonnement. En beoordeel dit fijne tijdschrift zelf. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het proefabonnement vanzelf. Let op het kenmerk "stopt automatisch" voor proefabonnementen. U hoeft het proefabonnement dus niet op te zeggen. Een Linux Magazine proefabonnement is er al voor €21,95.

Bekijk de aanbiedingen voor een Linux Magazine abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Linux Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Linux Magazine 3 nummers €21,95 19%
Linux Magazine 6 nummers €39,95 26%
Titel Periode Prijs Korting
Linux Magazine 3 nummers €21,95 19%
Linux Magazine 6 nummers €39,95 26%

Om Linux Magazine voordelig en vrijblijvend te proberen, is er het proefabonnement. Na de actieperiode stopt het proefabonnement automatisch. Opzeggen is niet nodig. Er is een proefabonnement voor €21,95.

Een abonnement op Linux Magazine is verkrijgbaar vanaf €21,95. Een proefabonnement voor €21,95. En een cadeauabonnement vanaf €21,95. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen abonnement op Linux Magazine heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Linux Magazine abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina ziet u de optie 'Geef cadeau'. Klik op deze optie om de aanbiedingen voor Linux Magazine cadeauabonnementen te zien. En kies voor de aanbieding die past binnen uw budget. Er is al een Linux Magazine cadeauabonnement voor €21,95.

Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. U hoeft een cadeauabonnement niet op te zeggen.

Een jaarabonnement op Linux Magazine is verkrijgbaar voor €39,95. Voor deze prijs ontvangt u Linux Magazine 6 keer.

Let op: dit betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met Linux Magazine. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de normale abonnementsprijs.

Als Linux Magazine abonnee heeft u ook altijd toegang tot alle digitale edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u deze kunt downloaden en/of inzien op uw tablet en smartphone.

Linux Magazine verschijnt 6 keer per jaar.

Het abonnement wordt betaald via een automatische incasso.. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een doorlopend abonnement zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - U verleent een machtiging aan de uitgever van Linux Magazine. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op Linux Magazine, neemt u contact op met de klantenservice van Linux Magazine. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Linux Magazine

" Mijn eerste aanraking met Linux had ik met de Raspberry Pi. Een jaar later besloot ik op Linux over te stappen. Geen spijt van gehad. Met een jaar ervaring met Linux en ... "

" Zou nog wat uitgebreider (in omvang) mogen verschijnen. Ik mis artikelen voor een beginner, te veel gericht op gevorderden. "

" Gaat vrijwel uitsluitend over zaken via de command-line voor programmeurs, ontwikkelaars en gevorderde hobbyïsten. Niets over gebruik van verschillende distro's. ... "

" Voor overstap van Windows naar een Linux-distributie zijn stuurprogramma's essentieel. Dan gaat het om drivers Printers en Scanners of een combi hiervan. Daar mag ... "

" Na een tijdje geen abonnement meer gehad te hebben toch wel gemerkt dat ik het blad miste. Het is super leerzaam en er staan ook leuke opdrachten of how to’s in om veel ... "

" Een serieus magazine met weinig reclame en veel praktische oplossingen voor Linux gebruikers. "

" Goed verzorgd blad. Zowel op gebied van ontwikkelingen rondom Linux als op vlak van hands-on een goede mix met ook voldoende diepgang. Verschijningsdata mogen duidelijker ... "