HR Rendement Prof+ abonnementen

Kies voor een HR Rendement Prof+ abonnement met tot 87% korting op de winkelprijs. Hét nieuws- en adviesmagazine voor HR-professionals.


€15,00 116,74
3 maanden
87% korting

Laatste reviews

  • I. Roos
Handige informatie gebundeld in een leuk blad

Ik heb een 3 maanden proefabonnement genomen om te kijken of het voor mijn werkplek iets toevoegt. Ik werk bij een klein bedrijf, dat betekent dat ik zelf alle info / wijzigingen op HR gebied moet opzoeken. Het blad HR rendement help hier erg bij. Helaas vindt mijn werkgever het te duur, maar als het kon nam ik zeker een abonnement.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Niet goedkoop

Over HR Rendement Prof+

Met HR Rendement Professional bent u altijd op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen op HR-gebied. U ontvangt het vakblad HR Rendement en krijgt daarnaast onbeperkt toegang tot Rendement Online.

HR Rendement is hét nieuws- en adviesmagazine voor HR-professionals. Dit vakblad brengt u 13 keer per jaar volledig op de hoogte van het laatste nieuws, maar geeft u ook achtergronden, checklists en praktisch advies. Denk aan zaken als ziekteverzuim, beloningsmethoden en de Participatiewet, lastige onderwerpen die de nodige aandacht verdienen.

Met Rendement Online heeft u altijd toegang tot vaknieuws en exclusieve online diensten zoals aanpasbare modelbrieven, stappenplannen en checklisten. Ook heeft u onder andere toegang tot de adviesdesk waarmee u tot honderden euro’s per jaar kunt besparen.

Wat zijn de kosten van een abonnement op HR Rendement Prof+? Voor wie HR Rendement Prof+ wil proberen is er al een abonnement vanaf €15,00. En tot 87% voordeel op de prijs in de winkel. Bekijk hier op Abonnement.nl alle actuele HR Rendement Prof+ aanbiedingen. En pak dit voordeel.

HR Rendement Prof+ verschijnt 12x per jaar.

HR Rendement Prof+ digitaal lezen

Met een abonnement op HR Rendement Prof+ ontvangt u ieder nummer op papier én digitaal.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet meer? En heeft u deze nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan vindt u dit nummer bij het kenmerk van de incasso van het abonnementsgeld, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de wikkel van het magazine.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 87% goedkoper dan het magazine in de winkel kopen
  • 12x per jaar HR Rendement Prof+ thuis bezorgd
  • Inclusief digitaal lezen op uw mobiel apparaat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van HR Rendement Prof+ op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.