HR Rendement Prof+ abonnementen

Kies voor een HR Rendement Prof+ abonnement met tot 87% korting op de winkelprijs. Hét nieuws- en adviesmagazine voor HR-professionals.


€15,00 116,74
3 maanden
87% korting

Laatste reviews

  • I. Roos
Handige informatie gebundeld in een leuk blad

Ik heb een 3 maanden proefabonnement genomen om te kijken of het voor mijn werkplek iets toevoegt. Ik werk bij een klein bedrijf, dat betekent dat ik zelf alle info / wijzigingen op HR gebied moet opzoeken. Het blad HR rendement help hier erg bij. Helaas vindt mijn werkgever het te duur, maar als het kon nam ik zeker een abonnement.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Niet goedkoop

Over HR Rendement Prof+

Met HR Rendement Professional bent u altijd op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen op HR-gebied. U ontvangt het vakblad HR Rendement en krijgt daarnaast onbeperkt toegang tot Rendement Online.

HR Rendement is hét nieuws- en adviesmagazine voor HR-professionals. Dit vakblad brengt u 13 keer per jaar volledig op de hoogte van het laatste nieuws, maar geeft u ook achtergronden, checklists en praktisch advies. Denk aan zaken als ziekteverzuim, beloningsmethoden en de Participatiewet, lastige onderwerpen die de nodige aandacht verdienen.

Met Rendement Online heeft u altijd toegang tot vaknieuws en exclusieve online diensten zoals aanpasbare modelbrieven, stappenplannen en checklisten. Ook heeft u onder andere toegang tot de adviesdesk waarmee u tot honderden euro’s per jaar kunt besparen.

Voor wie wil kennismaken met HR Rendement Prof+ is er al een aanbieding vanaf €15,00. U profiteert van tot 87% voordeel op de prijs in de winkel. Vergelijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor HR Rendement Prof+. En kies uw abonnement.

HR Rendement Prof+ digitaal lezen

Abonnees van HR Rendement Prof+ ontvangen alle edities op papier én digitaal.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 87% op de prijs in de winkel
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • 12x per jaar HR Rendement Prof+ vanzelf thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van HR Rendement Prof+ op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.