HR Rendement Prof+

Kies voor een HR Rendement Prof+ abonnement met tot 87% korting op de winkelprijs. Hét nieuws- en adviesmagazine voor HR-professionals.

Aanbiedingen

HR Rendement Prof+ abonnement

Met HR Rendement Professional bent u altijd op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen op HR-gebied. U ontvangt het vakblad HR Rendement en krijgt daarnaast onbeperkt toegang tot Rendement Online.

HR Rendement is hét nieuws- en adviesmagazine voor HR-professionals. Dit vakblad brengt u 13 keer per jaar volledig op de hoogte van het laatste nieuws, maar geeft u ook achtergronden, checklists en praktisch advies. Denk aan zaken als ziekteverzuim, beloningsmethoden en de Participatiewet, lastige onderwerpen die de nodige aandacht verdienen.

Met Rendement Online heeft u altijd toegang tot vaknieuws en exclusieve online diensten zoals aanpasbare modelbrieven, stappenplannen en checklisten. Ook heeft u onder andere toegang tot de adviesdesk waarmee u tot honderden euro’s per jaar kunt besparen.

Voor wie wil kennismaken met HR Rendement Prof+ is er al een aanbieding vanaf €15,00. U profiteert van tot 87% voordeel op de prijs in de winkel. Vergelijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor HR Rendement Prof+. En kies uw abonnement.

HR Rendement Prof+ digitaal lezen

Abonnees van HR Rendement Prof+ ontvangen alle edities op papier én digitaal.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 87% op de prijs in de winkel
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • 12x per jaar HR Rendement Prof+ vanzelf thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van HR Rendement Prof+ op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

Een HR Rendement Prof+ abonnement is verkrijgbaar vanaf €15,00. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen HR Rendement Prof+ abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

Als abonnee van HR Rendement Prof+ heeft u ook altijd toegang tot alle digitale edities. De uitgever vertelt u hoe u deze kunt opvragen via uw tablet en smartphone.

HR Rendement Prof+ komt 12 keer per jaar uit.

Als u HR Rendement Prof+ voor een adres in het buitenland wil aanvragen, neemt u contact op met de klantenservice van HR Rendement Prof+. De uitgever vertelt u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en voorwaarden. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Met het invoeren van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een doorlopend abonnement zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - U verleent de machtiging enkel en alleen aan de uitgever van HR Rendement Prof+. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op HR Rendement Prof+, neemt u contact op met de klantenservice van HR Rendement Prof+. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U vindt dit nummer (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.

Wat vinden anderen van HR Rendement Prof+

" Ik heb een 3 maanden proefabonnement genomen om te kijken of het voor mijn werkplek iets toevoegt. Ik werk bij een klein bedrijf, dat betekent dat ik zelf alle info / ... "