HR Rendement abonnementen

Kies voor een HR Rendement abonnement met tot 85% korting op de winkelprijs.

HR Rendement is hét nieuws- en adviesmagazine voor HR-professionals.


€15,00 99,00
3 maanden
85% korting

Laatste reviews

  • I. Roos
Handige informatie gebundeld in een leuk blad

Ik heb een 3 maanden proefabonnement genomen om te kijken of het voor mijn werkplek iets toevoegt. Ik werk bij een klein bedrijf, dat betekent dat ik zelf alle info / wijzigingen op HR gebied moet opzoeken. Het blad HR rendement help hier erg bij. Helaas vindt mijn werkgever het te duur, maar als het kon nam ik zeker een abonnement.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Niet goedkoop

Over HR Rendement

Met HR Rendement Professional bent u altijd op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen op HR-gebied. U ontvangt het vakblad HR Rendement en krijgt daarnaast onbeperkt toegang tot Rendement Online.

HR Rendement is hét nieuws- en adviesmagazine voor HR-professionals. Dit vakblad brengt u 13 keer per jaar volledig op de hoogte van het laatste nieuws, maar geeft u ook achtergronden, checklists en praktisch advies. Denk aan zaken als ziekteverzuim, beloningsmethoden en de Participatiewet, lastige onderwerpen die de nodige aandacht verdienen.

Met Rendement Online heeft u altijd toegang tot vaknieuws en exclusieve online diensten zoals aanpasbare modelbrieven, stappenplannen en checklisten. Ook heeft u onder andere toegang tot de adviesdesk waarmee u tot honderden euro’s per jaar kunt besparen.

HR Rendement Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van HR Rendement. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over HR Rendement klantenservice