OR Rendement Prof+

OR Rendement is het tijdschrift dat u helpt om uw rol in de ondernemingsraad effectief en succesvol te vervullen. Elke editie biedt waardevolle inzichten, praktische tips en gedetailleerde artikelen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van medezeggenschap en bedrijfsvoering. Of u nu een ervaren OR-lid bent of net begint, OR Rendement voorziet u van de kennis en tools die u nodig heeft om uw taken met vertrouwen uit te voeren.

Met OR Rendement blijft u op de hoogte van actuele wet- en regelgeving, effectieve communicatiestrategieën en best practices binnen de OR. Een onmisbare bron voor iedereen die een actieve en invloedrijke rol in de ondernemingsraad wil spelen.

Aanbiedingen

OR Rendement Prof+ abonnement

OR Rendement Prof+ is het onmisbare vakblad voor leden van ondernemingsraden (OR) die zich inzetten voor een effectieve medezeggenschap binnen hun organisatie. Dit tijdschrift biedt diepgaande kennis, praktische tips en betrouwbare informatie die u helpt bij het vervullen van uw rol binnen de OR. Met een abonnement op OR Rendement Prof+ krijgt u toegang tot waardevolle tools en diensten die uw werk als OR-lid ondersteunen en optimaliseren.

Toegang tot Rendement Online

Met een abonnement op OR Rendement Prof+ krijgt u toegang tot een gebruiksvriendelijk digitaal platform. Dit platform bevat een uitgebreide bibliotheek met voorbeelddocumenten, handige rekentoolsen een kennisbank die u ondersteunt bij uw dagelijkse OR-werkzaamheden. Het platform is 24/7 beschikbaar, zodat u altijd de benodigde informatie binnen handbereik heeft.

Handige voorbeelddocumenten en rekentools

OR Rendement Prof+ biedt een schat aan voorbeelddocumenten en rekentools die speciaal zijn ontworpen voor leden van ondernemingsraden. Of u nu sjablonen nodig heeft voor notulen, adviezen of berekeningen, u vindt ze allemaal in dit vakblad. Deze tools helpen u efficiënter te werken en zorgen ervoor dat u altijd up-to-date bent met de nieuwste OR-praktijken.

Uitgebreide themadossiers

OR Rendement Prof+ staat bekend om zijn uitgebreide themadossiers. Deze dossiers behandelen uiteenlopende onderwerpen zoals medezeggenschap, arbeidsvoorwaarden en organisatieveranderingen. Elk dossier is samengesteld door experts en biedt waardevolle inzichten en praktische adviezen die u direct kunt toepassen in uw werk. Zo blijft u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen uw vakgebied.

Deskundige adviesdesk

Een uniek voordeel van een abonnement op OR Rendement Prof+ is de toegang tot een deskundige adviesdesk. Hier kunt u terecht met al uw vragen over medezeggenschap en OR-zaken. De adviesdesk wordt bemand door ervaren professionals die u snel en accuraat van advies kunnen voorzien, zodat u altijd de juiste beslissingen kunt nemen en uw werk op het hoogste niveau kunt uitvoeren.

Met in ieder nummer:

 • Medezeggenschap en participatie
 • Arbeidsvoorwaarden en CAO’s
 • Verandermanagement en reorganisaties
 • Communicatie en overleg
 • Wet- en regelgeving voor OR’s
 • Financiële informatie en begrotingen
 • Arbo en welzijn
 • Training en ontwikkeling voor OR-leden
 • Vergadertechnieken en besluitvorming
 • Innovaties in medezeggenschap

OR Rendement Prof+ digitaal lezen

Als abonnee van OR Rendement Prof+ leest u alle edities op papier én op uw smartphone en tablet.

Voordelen van een abonnement

 • Profiteer van tot 87% korting op de winkelprijs
 • Gratis digitaal lezen op uw tablet en smartphone
 • 12x per jaar OR Rendement Prof+ thuis bezorgd

Wat kost een abonnement op OR Rendement Prof+?

Voor wie OR Rendement Prof+ wil proberen is er al een aanbieding vanaf €15,00. Met tot 87% voordeel op de winkelprijs. Vergelijk hierboven alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor OR Rendement Prof+. En profiteer van dit voordeel.

Bekijk de aanbiedingen voor een OR Rendement Prof+ abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van OR Rendement Prof+ op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
OR Rendement Prof+ 3 maanden €15,00 87%

Een OR Rendement Prof+ abonnement is verkrijgbaar vanaf €15,00. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen OR Rendement Prof+ abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

Met een abonnement op OR Rendement Prof+ heeft u altijd toegang tot alle digitale edities. De uitgever zal u informeren over hoe u deze kunt downloaden en/of inzien op uw tablet en smartphone.

OR Rendement Prof+ verschijnt 12 keer per jaar.

Het abonnement wordt betaald via een automatische incasso.. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - De machtiging wordt verstrekt enkel en alleen aan de uitgever van OR Rendement Prof+. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op OR Rendement Prof+, neemt u contact op met de klantenservice van OR Rendement Prof+. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.