OR Rendement Prof+ abonnementen

Kies voor een OR Rendement Prof+ abonnement met tot 87% korting op de winkelprijs. Het leidende nieuws- en adviesmagazine voor OR-leden en PVT'ers


€15,00 116,74
3 maanden
87% korting

Laatste reviews

Over OR Rendement Prof+

Blijf op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen op het gebied van de ondernemingsraad (OR) met OR Rendement Professional. Dit abonnement biedt twee voordelen: onbeperkte toegang tot Rendement Online en een abonnement op het vakblad OR Rendement. Bovendien kunnen 2 van uw collega's gratis profiteren van uw abonnement dankzij de twee extra inbegrepen licenties.

Met Rendement Online, het digitale platform, heeft u altijd toegang tot het laatste nieuws in uw vakgebied en exclusieve diensten zoals checklists, verdiepingsartikelen, voorbeelddocumenten en rekentools. U heeft tevens toegang tot de experts in onze adviesdesk, waardoor u per jaar honderden euro's aan consultancy kunt besparen.

Een OR Rendement Prof+ abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met OR Rendement Prof+ is er al een abonnement vanaf €15,00. Met tot 87% korting op de winkelprijs. Bekijk alle actuele OR Rendement Prof+ aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

OR Rendement Prof+ digitaal lezen

Heeft u een abonnement op OR Rendement Prof+? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u OR Rendement Prof+ ook digitaal lezen.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 87% op de losse verkoopprijs
  • 12x per jaar OR Rendement Prof+ thuis bezorgd
  • Lees de digitale nummers op uw mobiel apparaat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van OR Rendement Prof+ op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.