Salaris Rendement Prof+ abonnementen

Kies voor een Salaris Rendement Prof+ abonnement met tot 87 % korting op de winkelprijs. Hét vakblad over loon- en personeelsadministratie.


€15,00 116,74
3 maanden
87% korting

Laatste reviews

  • S. Kuypers
Een prachtig blad

Het geeft cijfers en feiten weer in een leesbare begrijpelijke vorm voor iedereen die in de salarisadministratie werkzaam is. Een tweede punt is, dat actuele punten snel worden gepubliceerd met achtergrond informatie.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend

Over Salaris Rendement Prof+

Met Salaris Rendement Professional bent u altijd op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van salarisadministratie. U ontvangt het vakblad Salaris Rendement en krijgt daarnaast onbeperkt toegang tot Rendement Online.

Salaris Rendement is hét nieuws- en adviesmagazine voor salarisadministrateurs. Dit vakblad brengt u 13 keer per jaar volledig op de hoogte van het laatste nieuws, maar geeft u ook achtergronden, checklists en praktisch advies. Denk aan zaken als de Werkkostenregeling (WKR), het Handboek Loonheffingen en salarissoftware, lastige onderwerpen die de nodige aandacht verdienen.

Met Rendement Online heeft u altijd toegang tot vaknieuws en exclusieve online diensten zoals aanpasbare modelbrieven, stappenplannen en checklisten. Ook heeft u onder andere toegang tot de adviesdesk waarmee u tot honderden euro’s per jaar kunt besparen.

Wat zijn de kosten van een abonnement op Salaris Rendement Prof+? Voor wie wil kennismaken met Salaris Rendement Prof+ is er al een aanbieding vanaf €15,00. En u profiteert van tot 87% korting op de winkelprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle actuele Salaris Rendement Prof+ aanbiedingen. En pak dit voordeel.

Salaris Rendement Prof+ verschijnt 12x per jaar.

Salaris Rendement Prof+ digitaal lezen

Abonnees van Salaris Rendement Prof+ ontvangen alle nummers op papier en digitaal.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Kijk dan bij het kenmerk van de incasso van het abonnementsgeld, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de verpakking van het magazine.

Voordelen van een abonnement

  • Inclusief digitaal lezen op uw tablet en smartphone
  • Profiteer van tot 87% korting op de winkelprijs
  • 12x per jaar als eerste Salaris Rendement Prof+ thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Salaris Rendement Prof+ op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.