Salaris Rendement abonnementen

Kies voor een Salaris Rendement abonnement met tot 85% korting op de winkelprijs.

Salaris Rendement is hét vakblad over loon- en personeelsadministratie.


€15,00 99,00
3 maanden
85% korting

Laatste reviews

Over Salaris Rendement

Met Salaris Rendement Professional bent u altijd op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van salarisadministratie. U ontvangt het vakblad Salaris Rendement en krijgt daarnaast onbeperkt toegang tot Rendement Online.

Salaris Rendement is hét nieuws- en adviesmagazine voor salarisadministrateurs. Dit vakblad brengt u 13 keer per jaar volledig op de hoogte van het laatste nieuws, maar geeft u ook achtergronden, checklists en praktisch advies. Denk aan zaken als de Werkkostenregeling (WKR), het Handboek Loonheffingen en salarissoftware, lastige onderwerpen die de nodige aandacht verdienen.

Met Rendement Online heeft u altijd toegang tot vaknieuws en exclusieve online diensten zoals aanpasbare modelbrieven, stappenplannen en checklisten. Ook heeft u onder andere toegang tot de adviesdesk waarmee u tot honderden euro’s per jaar kunt besparen.

Salaris Rendement Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Salaris Rendement. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Salaris Rendement klantenservice