Salaris Rendement Prof+ abonnementen

Kies voor een Salaris Rendement Prof+ abonnement met tot 87 % korting op de winkelprijs. Hét vakblad over loon- en personeelsadministratie.


€15,00 116,74
3 maanden
87% korting

Laatste reviews

  • S. Kuypers
Een prachtig blad

Het geeft cijfers en feiten weer in een leesbare begrijpelijke vorm voor iedereen die in de salarisadministratie werkzaam is. Een tweede punt is, dat actuele punten snel worden gepubliceerd met achtergrond informatie.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend

Over Salaris Rendement Prof+

Met Salaris Rendement Professional bent u altijd op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van salarisadministratie. U ontvangt het vakblad Salaris Rendement en krijgt daarnaast onbeperkt toegang tot Rendement Online.

Salaris Rendement is hét nieuws- en adviesmagazine voor salarisadministrateurs. Dit vakblad brengt u 13 keer per jaar volledig op de hoogte van het laatste nieuws, maar geeft u ook achtergronden, checklists en praktisch advies. Denk aan zaken als de Werkkostenregeling (WKR), het Handboek Loonheffingen en salarissoftware, lastige onderwerpen die de nodige aandacht verdienen.

Met Rendement Online heeft u altijd toegang tot vaknieuws en exclusieve online diensten zoals aanpasbare modelbrieven, stappenplannen en checklisten. Ook heeft u onder andere toegang tot de adviesdesk waarmee u tot honderden euro’s per jaar kunt besparen.

Voor wie Salaris Rendement Prof+ wil proberen is er al een aanbieding vanaf €15,00. U geniet tot 87% korting op de winkelprijs. Bekijk alle kennismakingsaanbiedingen voor Salaris Rendement Prof+. En profiteer van dit voordeel.

Salaris Rendement Prof+ digitaal lezen

Met een abonnement op Salaris Rendement Prof+ ontvangt u elke editie op papier én digitaal.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 87% op de losse verkoopprijs
  • 12x per jaar als eerste het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Inclusief digitaal lezen op uw mobiel apparaat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Salaris Rendement Prof+ op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.