Arbo Rendement Prof+

Kies voor een Arbo Rendement Prof+ abonnement met tot 87% korting op de winkelprijs. Het leidende nieuws- en adviesmagazine voor arboprofessionals.

Aanbiedingen

Arbo Rendement Prof+ abonnement

Met het abonnement Arbo Rendement Professional+ blijft u op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen op arbogebied. Dit abonnement bestaat uit drie onderdelen: onbeperkte toegang tot Rendement Online, een abonnement op het vakblad Arbo Rendement en een tweemaandelijks themadossier. Bovendien kunnen twee van uw collega's kosteloos profiteren van uw abonnement dankzij de twee extra licenties die zijn inbegrepen.

Via het digitale platform Rendement Online heeft u altijd toegang tot het laatste nieuws binnen uw vakgebied en exclusieve diensten, zoals checklists, verdiepingsartikelen, voorbeelddocumenten en rekentools. U heeft eveneens toegang tot de experts van de adviesdesk van Rendement. Hiermee kunt u honderden euro's per jaar besparen op consultancykosten.

Voor wie wil kennismaken met Arbo Rendement Prof+ is er al een abonnement vanaf €15,00. U geniet tot 87% korting op de losse verkoopprijs. Bekijk alle aanbiedingen voor Arbo Rendement Prof+. En profiteer van dit voordeel.

Arbo Rendement Prof+ digitaal lezen

Met een abonnement op Arbo Rendement Prof+ ontvangt u ieder nummer op papier én digitaal.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 87% op de winkelprijs
  • 12x per jaar Arbo Rendement Prof+ automatisch thuis bezorgd
  • Ontvang de digitale nummers op uw mobiel apparaat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Arbo Rendement Prof+ op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

Een abonnement op Arbo Rendement Prof+ is verkrijgbaar vanaf €15,00. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op Arbo Rendement Prof+ heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

Als Arbo Rendement Prof+ abonnee heeft u altijd toegang tot alle digitale edities. De uitgever vertelt u hoe u deze kunt opvragen en lezen op uw tablet en smartphone.

Arbo Rendement Prof+ verschijnt 12 keer per jaar.

Als u Arbo Rendement Prof+ op een adres in het buitenland wil laten bezorgen, neemt u contact op met de klantenservice van Arbo Rendement Prof+. De uitgever informeert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Het abonnement wordt betaald via een automatische incasso.. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - De machtiging wordt verstrekt aan de uitgever van Arbo Rendement Prof+. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Arbo Rendement Prof+, neemt u contact op met de klantenservice van Arbo Rendement Prof+. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U vindt het abonneenummer (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.