Arbo Rendement Prof+ abonnementen

Kies voor een Arbo Rendement Prof+ abonnement met tot 87% korting op de winkelprijs. Het leidende nieuws- en adviesmagazine voor arboprofessionals.


€15,00 116,74
3 maanden
87% korting

Laatste reviews

Over Arbo Rendement Prof+

Met het abonnement Arbo Rendement Professional+ blijft u op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen op arbogebied. Dit abonnement bestaat uit drie onderdelen: onbeperkte toegang tot Rendement Online, een abonnement op het vakblad Arbo Rendement en een tweemaandelijks themadossier. Bovendien kunnen twee van uw collega's kosteloos profiteren van uw abonnement dankzij de twee extra licenties die zijn inbegrepen.

Via het digitale platform Rendement Online heeft u altijd toegang tot het laatste nieuws binnen uw vakgebied en exclusieve diensten, zoals checklists, verdiepingsartikelen, voorbeelddocumenten en rekentools. U heeft eveneens toegang tot de experts van de adviesdesk van Rendement. Hiermee kunt u honderden euro's per jaar besparen op consultancykosten.

Voor wie wil kennismaken met Arbo Rendement Prof+ is er al een abonnement vanaf €15,00. U geniet tot 87% korting op de losse verkoopprijs. Bekijk alle aanbiedingen voor Arbo Rendement Prof+. En profiteer van dit voordeel.

Arbo Rendement Prof+ digitaal lezen

Met een abonnement op Arbo Rendement Prof+ ontvangt u ieder nummer op papier én digitaal.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 87% op de winkelprijs
  • 12x per jaar Arbo Rendement Prof+ automatisch thuis bezorgd
  • Ontvang de digitale nummers op uw mobiel apparaat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Arbo Rendement Prof+ op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.