Hart voor Dieren abonnementen

Kies voor een Hart voor Dieren abonnement met tot 58% korting op de winkelprijs. Hét grootste algemene dierentijdschrift van Nederland en België. Ieder nummer van dit magazine brengt u een mix van informatie en fun. Van praktische adviezen over voeding en verzorging tot ontroerende dierenverhalen. En altijd met mooie en soms grappige foto’s. U kunt ook een Hart voor Dieren abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€14,95 29,70
6 nummers
50% korting

€25,00 59,40
12 nummers
58% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Hart voor Dieren cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€14,95 29,70
6 nummers
50% korting

€25,00 59,40
12 nummers
58% korting

Laatste reviews

 • Wendy
Heerlijk om te lezen met veel leuke en inspirerende en informatieve artikelen

Informatief, interessant, makkelijk om te lezen, mooie foto's.

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Voordelig voor wat je krijgt
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • Marieke
Een geweldig hartverwarmend blad

Dit fijne blad kun je op elk moment van de dag lezen, meenemen voor onderweg als je bijvoorbeeld bij de kapper of dokter moet wachten. Elke keer weer een feest, temeer omdat ik het als kado heb gekregen...

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Marian

Soms staan er toch foto's in die niet voor kinderogen geschikt zijn (bv stuk over leder industrie met foto's van dode dieren...). Verder vind ik altijd dat andere mensen ook eens zulk soort stukjes zouden moeten lezen, maar ja, wie geen dierenliefhebber is, leest dit soort bladen niet. Wel veel nuttige tips over het houden van diverse dieren.

Sterke punten
 • Informatief
 • Afwisselend
 • Luzy

Een fijn blad voor de hele familie.

Over Hart voor Dieren

Een Hart voor Dieren abonnement is voor iedereen die van dieren houdt. U ontvangt iedere maand prachtige dierenfoto's en advies van experts over voeding en verzorging.

De gezondheid en opvoeding van uw huisdier staat centraal. Dierenartsen vertellen u hoe u uw huisdier sterk en gezond houdt. En trainers geven tips over training en uw relatie met uw huisdier.

Daarnaast vindt u in ieder nummer prachtige reportages over natuur dichtbij huis en in de echte wildernis. Leuke weetjes over hobby- en boerderijdieren. En exclusieve aanbiedingen voor lezers van Hart voor Dieren.

Hart voor Dieren heeft hiervoor een app waarin u de digitale nummers leest. Wat kost een abonnement op Hart voor Dieren? Voor wie wil kennismaken met Hart voor Dieren is er al een abonnement vanaf €14,95. En tot 51% korting op de winkelprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle aanbiedingen voor Hart voor Dieren. En pak dit voordeel.

Hart voor Dieren verschijnt 12x per jaar.

Hart voor Dieren digitaal lezen

Met een abonnement op Hart voor Dieren ontvangt u ieder nummer op papier én digitaal. Installeer de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Meld u eenmalig aan in de app. En lees het nieuwste nummer overal en altijd in de app. In de app bekeken edities zijn daarna offline in te zien. Handig voor onderweg in het buitenland, in de bus en andere situaties waar internet minder goed of duur is.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Kijk dan op uw rekeningafschrift, in de correspondentie van de uitgever en/of op de verpakking van het tijdschrift.

Hart voor Dieren cadeau geven

Het is ook mogelijk om Hart voor Dieren cadeau te geven. Voor €14,95 is er al een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit ergens aan vast. Dus kent u iemand die een Hart voor Dieren abonnement zal weten te waarderen? Geef een Hart voor Dieren abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • Verras een ander met een cadeaubonnement (vanaf €14,95)
 • Inclusief digitaal lezen op uw mobiel apparaat
 • 12x per jaar het nieuwste nummer in huis
 • Een abonnement is tot 51% voordeliger dan het tijdschrift los kopen in de winkel

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Hart voor Dieren op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.