Hart voor Dieren abonnementen

Kies voor een Hart voor Dieren abonnement met tot 51% korting op de winkelprijs. Hét grootste algemene dierentijdschrift van Nederland en België. Ieder nummer van dit magazine brengt u een mix van informatie en fun. Van praktische adviezen over voeding en verzorging tot ontroerende dierenverhalen. En altijd met mooie en soms grappige foto’s. U kunt ook een Hart voor Dieren abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€14,95 25,50
6 maanden (6 nrs.)
41% korting

€25,00 51,00
1 jaar (12 nrs.)
51% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Hart voor Dieren cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€14,95 25,50
6 maanden (6 nrs.)
41% korting

€25,00 51,00
1 jaar (12 nrs.)
51% korting

Laatste reviews

 • Marieke
Een geweldig hartverwarmend blad

Dit fijne blad kun je op elk moment van de dag lezen, meenemen voor onderweg als je bijvoorbeeld bij de kapper of dokter moet wachten. Elke keer weer een feest, temeer omdat ik het als kado heb gekregen...

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Marian

Soms staan er toch foto's in die niet voor kinderogen geschikt zijn (bv stuk over leder industrie met foto's van dode dieren...). Verder vind ik altijd dat andere mensen ook eens zulk soort stukjes zouden moeten lezen, maar ja, wie geen dierenliefhebber is, leest dit soort bladen niet. Wel veel nuttige tips over het houden van diverse dieren.

Sterke punten
 • Informatief
 • Afwisselend
 • Luzy

Een fijn blad voor de hele familie.

Over Hart voor Dieren

Een Hart voor Dieren abonnement is voor iedereen die van dieren houdt. U ontvangt iedere maand prachtige dierenfoto's en advies van experts over voeding en verzorging.

De gezondheid en opvoeding van uw huisdier staat centraal. Dierenartsen vertellen u hoe u uw huisdier sterk en gezond houdt. En trainers geven tips over training en uw relatie met uw huisdier.

Daarnaast vindt u in ieder nummer prachtige reportages over natuur dichtbij huis en in de echte wildernis. Leuke weetjes over hobby- en boerderijdieren. En exclusieve aanbiedingen voor lezers van Hart voor Dieren.

Proefabonnement Hart voor Dieren

Kies voor een Hart voor Dieren proefabonnement als u voordelig kennis wil maken met dit fijne tijdschrift. Proefabonnementen zijn herkenbaar aan de vermelding 'stopt automatisch'.

Cadeauabonnementen stoppen overigens ook altijd vanzelf. Dus is een dierenvriend binnenkort jarig? Geef dan een abonnement Hart voor Dieren cadeau.

Hart voor Dieren cadeauabonnement

Ook bij cadeauabonnementen wordt het abonnement automatisch beëindigd zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u iemand, die veel van dieren houdt, verrassen? Geef een Hart voor Dieren abonnement cadeau.

Voordelen Hart voor Dieren abonnement

 • 12x per jaar als eerste in huis
 • Exclusief abonneevoordeel
 • Inclusief digitaal lezen
 • Veel voordeliger dan in de winkel

Hart voor Dieren Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Hart voor Dieren. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Hart voor Dieren klantenservice