Hart voor Dieren

Kies voor een Hart voor Dieren abonnement met tot 58% korting op de winkelprijs. Hét grootste algemene dierentijdschrift van Nederland en België. Ieder nummer van dit magazine brengt u een mix van informatie en fun. Van praktische adviezen over voeding en verzorging tot ontroerende dierenverhalen. En altijd met mooie en soms grappige foto’s.

Hart voor Dieren abonnement

Een Hart voor Dieren abonnement is voor iedereen die van dieren houdt. U ontvangt iedere maand prachtige dierenfoto's en advies van experts over voeding en verzorging.

De gezondheid en opvoeding van uw huisdier staat centraal. Dierenartsen vertellen u hoe u uw huisdier sterk en gezond houdt. En trainers geven tips over training en uw relatie met uw huisdier.

Daarnaast vindt u in ieder nummer prachtige reportages over natuur dichtbij huis en in de echte wildernis. Leuke weetjes over hobby- en boerderijdieren. En exclusieve aanbiedingen voor lezers van Hart voor Dieren.

Een Hart voor Dieren abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Hart voor Dieren wil proberen is er al een aanbieding vanaf €14,95. Met tot 58% korting op de prijs in de winkel. Vergelijk alle Hart voor Dieren aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Hart voor Dieren digitaal lezen

Met een abonnement op Hart voor Dieren ontvangt u elk nummer op papier én digitaal. Hart voor Dieren biedt u een app waarin u de digitale nummers kunt lezen. Om het magazine online te lezen download u de iOS of Android app op uw mobiel apparaat. Meld u eenmalig aan in de app. En u heeft onbeperkt online toegang tot het nieuwste nummer in de app. Om eerder gelezen nummers nogmaals te lezen heeft u niet opnieuw een internetverbinding nodig. Ideaal voor onderweg in het buitenland, in de trein en andere plekken waar internet minder goed of duur is.

Hart voor Dieren cadeau geven

Het is mogelijk om een abonnement op Hart voor Dieren cadeau te doen. Er is al een cadeauabonnement voor €14,95. Een cadeauabonnement eindigt vanzelf zodra alle edities zijn ontvangen. Opzeggen is niet nodig. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, van Hart voor Dieren zal genieten? Geef een Hart voor Dieren abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 12x per jaar Hart voor Dieren vanzelf thuis bezorgd
  • Geef al voor €14,95 een tijdelijk abonnement cadeau
  • Ontvang alle nummers ook digitaal op uw mobiel apparaat
  • Profiteer van tot 58% korting op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Hart voor Dieren op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een Hart voor Dieren abonnement is verkrijgbaar vanaf €14,95. En een cadeauabonnement vanaf €14,95. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen abonnement op Hart voor Dieren heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Hart voor Dieren abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina vindt u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de aanbiedingen voor Hart voor Dieren cadeauabonnementen te zien. Kies vervolgens voor het abonnement dat past binnen uw budget. Er is al een Hart voor Dieren cadeauabonnement voor €14,95.

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. U hoeft een cadeauabonnement niet op te zeggen.

De prijs van een jaarabonnement op Hart voor Dieren is €25,00. Voor dit bedrag ontvangt u Hart voor Dieren 12 keer automatisch bij u thuis bezorgd.

Deze prijs betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met Hart voor Dieren. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Met een Hart voor Dieren abonnement heeft u altijd toegang tot alle digitale edities. De uitgever vertelt u hoe u deze kunt opvragen via uw tablet en smartphone.

Hart voor Dieren verschijnt 12 keer per jaar.

Als u Hart voor Dieren voor bezorging op een buitenlands adres wil aanvragen, neemt u contact op met de klantenservice van Hart voor Dieren. De uitgever vertelt u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U betaalt via een automatische incasso.. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - De machtiging wordt verstrekt uitsluitend aan de uitgever van Hart voor Dieren. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op Hart voor Dieren, neemt u contact op met de klantenservice van Hart voor Dieren. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Het abonneenummer vindt u (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.

Wat vinden anderen van Hart voor Dieren

" Informatief, interessant, makkelijk om te lezen, mooie foto's. "

" Dit fijne blad kun je op elk moment van de dag lezen, meenemen voor onderweg als je bijvoorbeeld bij de kapper of dokter moet wachten. Elke keer weer een feest, temeer ... "

" Soms staan er toch foto's in die niet voor kinderogen geschikt zijn (bv stuk over leder industrie met foto's van dode dieren...). Verder vind ik altijd dat andere mensen ... "

" Een fijn blad voor de hele familie. "