Gardeners World

Kies voor een Gardeners World abonnement met tot 40% korting op de winkelprijs. Het magazine voor iedereen die van tuinen en tuinieren houdt. In ieder nummer van dit prachtige tuinblad vindt u alles wat u moet weten om uw tuin duurzaam en mooi te maken en houden. Voor kleine en grote tuinen. En van strak modern tot een weelderige jungle. Gardeners World past bij iedere tuin.

Aanbiedingen

Gardeners World abonnement

Houdt u ervan om uw groene handen uit de mouwen te steken? Met Gardeners World is dit geen probleem. In dit prachtige en praktische tuinblad staat alles wat u moet weten op het gebied van tuinieren en vindt u inspiratie voor het creëren van uw ideale tuin.

Van balkontuinen tot kleine parken. En van strakke, moderne tuinen tot georganiseerde wildernis. U haalt informatie en inspiratie uit ieder nummer van dit prachtige tijdschrift. Met tips, workshops en inspirerende artikelen voor een mooie, duurzame tuin. Gardeners’ World leert werken wat de natuur ons biedt.

Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €15,00. Met tot 40% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk alle kennismakingsaanbiedingen voor Gardeners World. En kies het abonnement dat bij u past.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 40% goedkoper dan het magazine los kopen
  • 10x per jaar Gardeners World vanzelf thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Gardeners World op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

Een abonnement op Gardeners World is verkrijgbaar vanaf €15,00. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op Gardeners World heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

Voor een jaarabonnement op Gardeners World betaalt u €55,00. Voor dit bedrag ontvangt u Gardeners World 10 keer.

Deze prijs betreft een aanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de normale abonnementsprijs.

Gardeners World verschijnt 10 keer per jaar.

Gardeners World komt uit op 23-01, 20-02, 26-03, 23-04, 21-05, 25-06, 23-07, 20-08, 24-09, 22-10, 19-11, 24-12.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het kan gebeuren dat het blad iets eerder of later dan gebruikelijk op de mat valt. Is er echt iets niet goed gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

Met het invoeren van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - De machtiging wordt verstrekt enkel en alleen aan de uitgever van Gardeners World. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Gardeners World, neemt u contact op met de klantenservice van Gardeners World. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Gardeners World

" Een heerlijk leerzaam blad met veel informatie op een fijne manier weergegeven. Leest makkelijk. Je wilt meteen aan de slag. "

" Wanneer geïnteresseerd in alles wat groeit en bloeit: een leerzaam blad, hoe wat te stekken, hoe borders aanleggen, hoe naaktslakken voorkomen enz. Geweldig! "

" Gardeners World is het verlengde van het tvprogramma waar ik altijd zo van geniet. En ik ontspan me dan heerlijk. "

" Goede informatie. Ik kijk altijd naar het programma op de BBC, daar geven ze echte goede informatie. Ben heel erg blij met het blad. Ik kijk er elke maand naar uit. "

" Bladzijden met plantencombinaties vind ik erg interessant. Hier mogen er van mij wel meer van zijn. Recepten zijn af en toe ook heel leuk. "

" Informatief, verhelderend, no non sense: het blad gaat over echt tuinieren, dus geen kant en klare oplossingen als het niet nodig is. Het heeft boeiende achtergrond ... "

" Mooie foto's en interessante tekst en aardige mensen die het schrijven. "

" Een blad dat lekker wegleest... Fijn om allerlei leuke weetjes over de tuin en alles er op en om heen te kunnen lezen. Ik heb genoten van dit mooie blad! "

" Het beste tuinblad met vooral aandacht voor praktische zaken. "

" Duidelijke praktische uitleg om zelf meteen aan de slag te gaan. Inspirerend, prettig lezend. "