Onze Eigen Tuin

Kies voor een Onze Eigen Tuin abonnement met tot 19% korting op de winkelprijs. OnzeEigenTuin graaft dieper.

Onze Eigen Tuin abonnement

Een informatief kwartaalblad met dieper gravende verhalen over vormgeving en beplanting van de tuin, onderhoud, groente en fruit, tuingeschiedenis en -literatuur. Eigenzinnig en kritisch tuinieren is wat OnzeEigenTuin uitdraagt en het tijdschrift anders maakt dan andere.

Voor wie Onze Eigen Tuin wil proberen is er al een abonnement vanaf €32,60. Met tot 19% voordeel op de winkelprijs. Vergelijk alle Onze Eigen Tuin aanbiedingen. En profiteer van dit voordeel.

Onze Eigen Tuin cadeau geven

Wilt u een ander verrassen met een abonnement op Onze Eigen Tuin? Dat kan. Voor €32,60 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. Opzeggen is niet nodig. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, van Onze Eigen Tuin zal genieten? Geef een abonnement op Onze Eigen Tuin cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 4x per jaar Onze Eigen Tuin thuis bezorgd
  • Bespaar tot 19% op de prijs in de winkel

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Onze Eigen Tuin op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een Onze Eigen Tuin abonnement is verkrijgbaar vanaf €32,60. En een cadeauabonnement vanaf €32,60. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen Onze Eigen Tuin abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Onze Eigen Tuin abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina ziet u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de actuele aanbiedingen voor cadeauabonnementen op Onze Eigen Tuin te zien. En kies voor de aanbieding die past bij uw budget. Er is al een Onze Eigen Tuin cadeauabonnement voor €32,60.

Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Een cadeauabonnement hoeft niet te worden opgezegd..

Voor een jaarabonnement op Onze Eigen Tuin betaalt u €32,60. Voor dit bedrag ontvangt u Onze Eigen Tuin 4 keer.

Let op: dit betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met Onze Eigen Tuin. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de normale abonnementsprijs.

Onze Eigen Tuin verschijnt 4 keer per jaar.

Het abonnement wordt betaald middels een automatische incasso.. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - U verleent een machtiging enkel en alleen aan de uitgever van Onze Eigen Tuin. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op Onze Eigen Tuin, neemt u contact op met de klantenservice van Onze Eigen Tuin. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Onze Eigen Tuin

" Heerlijk blad voor jong en oud. "