Onze Eigen Tuin abonnementen

Kies voor een Onze Eigen Tuin abonnement met tot 20% korting op de winkelprijs. OnzeEigenTuin graaft dieper. U kunt ook een Onze Eigen Tuin abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€31,95 39,80
4 nummers
20% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Onze Eigen Tuin cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€31,95 39,80
4 nummers
20% korting

Laatste reviews

  • Belle
Anders

Heerlijk blad voor jong en oud.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend

Over Onze Eigen Tuin

Een informatief kwartaalblad met dieper gravende verhalen over vormgeving en beplanting van de tuin, onderhoud, groente en fruit, tuingeschiedenis en -literatuur. Eigenzinnig en kritisch tuinieren is wat OnzeEigenTuin uitdraagt en het tijdschrift anders maakt dan andere.

Wat kost een Onze Eigen Tuin abonnement? Voor wie Onze Eigen Tuin wil proberen is er al een abonnement vanaf €31,95. En u geniet tot 20% korting op de losse verkoopprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Onze Eigen Tuin. En kies uw abonnement.

Onze Eigen Tuin verschijnt 4x per jaar.

Onze Eigen Tuin cadeau geven

Wilt u een ander verrassen met een Onze Eigen Tuin abonnement? Dat is mogelijk. Voor €31,95 is er al een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit vast aan het abonnement. Dus is iemand jarig? Of wilt u een vriend(in) gewoon verrassen? Geef een Onze Eigen Tuin abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Verras een ander met een cadeaubonnement vanaf €31,95
  • Een abonnement is tot 20% goedkoper dan het magazine los kopen
  • 4x per jaar Onze Eigen Tuin op de mat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Onze Eigen Tuin op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.