Onze Eigen Tuin abonnementen

Kies voor een Onze Eigen Tuin abonnement met tot 20% korting op de winkelprijs. OnzeEigenTuin graaft dieper. U kunt ook een Onze Eigen Tuin abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€31,95 39,80
4 nummers
20% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Onze Eigen Tuin cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€31,95 39,80
4 nummers
20% korting

Laatste reviews

  • Belle
Anders

Heerlijk blad voor jong en oud.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend

Over Onze Eigen Tuin

Een informatief kwartaalblad met dieper gravende verhalen over vormgeving en beplanting van de tuin, onderhoud, groente en fruit, tuingeschiedenis en -literatuur. Eigenzinnig en kritisch tuinieren is wat OnzeEigenTuin uitdraagt en het tijdschrift anders maakt dan andere.

Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €31,95. Met tot 20% voordeel op de winkelprijs. Vergelijk alle aanbiedingen voor Onze Eigen Tuin. En kies het abonnement dat bij u past.

Onze Eigen Tuin cadeau geven

Het is mogelijk om een abonnement op Onze Eigen Tuin cadeau te doen. Voor €31,95 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een kennis gewoon verblijden? Geef een Onze Eigen Tuin abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Verras een ander met een cadeaubonnement (vanaf €31,95)
  • 4x per jaar Onze Eigen Tuin vanzelf thuis bezorgd
  • Bespaar tot 20% op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Onze Eigen Tuin op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.