De Tuin op Tafel abonnementen

Kies voor een De Tuin op Tafel abonnement met tot 41% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift voor iedereen die graag eigen groenten verbouwt of wil verbouwen. En er vervolgens heerlijke, gezonde gerechten mee wil bereiden. In dit magazine profiteert u van alle kennis en ervaring van ervaren redacteuren en vele anderen met een moestuin. U kunt ook een De Tuin op Tafel abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€27,95 34,00
4 nummers
18% korting

€39,95 68,00
8 nummers
41% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op De Tuin op Tafel cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€27,95 34,00
4 nummers
18% korting

€39,95 68,00
8 nummers
42% korting

Laatste reviews

  • ‘t Landje
Eigentijds blad voor de hobby moestuiner

Aantrekkelijke layout. Moderne artikelen over moestuin vandaag. Leuke tips. Lekkere recepten. Weetjes. Top blad!

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • JJ

Eindelijk een mooi tijdschrift dat uitsluitend gaat over zelf eten maken en niet over tuinieren met een beetje moestuinieren.

Over De Tuin op Tafel

Als u in uw eigen tuin of op zelfs op uw balkon (een deel) van uw eten wil maken, dan is het tijdschrift De Tuin of Tafel voor u geschreven. Gezonde, verantwoorde en voordelige voeding, dat bovendien heerlijk is. Daar gaat het over in De Tuin of Tafel.

Hoe kweekt u spruitjes? Hoe beschermt u gewassen tegen verschillende soorten diertjes? Wanneer zaait u sla? En hoe ziet u of verschillende groenten rijp zijn en klaar om te oogsten?

Lees in De Tuin op Tafel over hoe anderen het doen, van professionele kwekers tot collega hobbyisten en liefhebbers. En haal het meeste en het beste uit jouw tuin, moestuin en potten. Daarnaast staan in De Tuin op Tafel heerlijke recepten voor eenvoudige maar bijzondere maaltijden.

Een De Tuin op Tafel abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €19,95. U profiteert van tot 50% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor De Tuin op Tafel. En profiteer van dit voordeel.

De Tuin op Tafel digitaal lezen

Met een abonnement op De Tuin op Tafel ontvangt u elk nummer op papier én digitaal. De Tuin op Tafel heeft een app waarin u de digitale nummers leest. Om het magazine digitaal te lezen download u de De Tuin op Tafel app voor iOS of Android op uw smartphone of tablet. Koppel uw abonnement in de app. En u heeft 24/7 toegang tot alle nummers in de app. Om eerder gelezen edities nogmaals in te zien heeft u niet opnieuw een internetverbinding nodig. Handig in situaties waar een internetverbinding slecht of duur is.

De Tuin op Tafel cadeau geven

Wilt u een ander verrassen met een tijdelijk abonnement op De Tuin op Tafel? Dat is mogelijk. Voor €27,95 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) automatisch wanneer alle edities zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die van De Tuin op Tafel zal genieten? Geef een De Tuin op Tafel abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • Geef een cadeauabonnement aan een ander vanaf €27,95
  • Bespaar tot 50% op de winkelprijs
  • 4x per jaar het nieuwste nummer op de mat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van De Tuin op Tafel op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.