De Tuin op Tafel abonnementen

Kies voor een De Tuin op Tafel abonnement met tot 42% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift voor iedereen die graag eigen groenten verbouwt of wil verbouwen. En er vervolgens heerlijke, gezonde gerechten mee wil bereiden. In dit magazine profiteert u van alle kennis en ervaring van ervaren redacteuren en vele anderen met een moestuin. U kunt ook een De Tuin op Tafel abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€27,95 34,00
4 nummers
18% korting

€39,95 68,00
8 nummers
42% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op De Tuin op Tafel cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€27,95 34,00
4 nummers
18% korting

€39,95 68,00
8 nummers
42% korting

Laatste reviews

  • ‘t Landje
Eigentijds blad voor de hobby moestuiner

Aantrekkelijke layout. Moderne artikelen over moestuin vandaag. Leuke tips. Lekkere recepten. Weetjes. Top blad!

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • JJ

Eindelijk een mooi tijdschrift dat uitsluitend gaat over zelf eten maken en niet over tuinieren met een beetje moestuinieren.

Over De Tuin op Tafel

Als u in uw eigen tuin of op zelfs op uw balkon (een deel) van uw eten wil maken, dan is het tijdschrift De Tuin of Tafel voor u geschreven. Gezonde, verantwoorde en voordelige voeding, dat bovendien heerlijk is. Daar gaat het over in De Tuin of Tafel.

Hoe kweekt u spruitjes? Hoe beschermt u gewassen tegen verschillende soorten diertjes? Wanneer zaait u sla? En hoe ziet u of verschillende groenten rijp zijn en klaar om te oogsten?

Lees in De Tuin op Tafel over hoe anderen het doen, van professionele kwekers tot collega hobbyisten en liefhebbers. En haal het meeste en het beste uit jouw tuin, moestuin en potten. Daarnaast staan in De Tuin op Tafel heerlijke recepten voor eenvoudige maar bijzondere maaltijden.

De Tuin op Tafel heeft hiervoor een eigen app. Hierin vindt u de digitale edities. Een De Tuin op Tafel abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €19,95. En tot 32% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle actuele De Tuin op Tafel aanbiedingen. En kies uw abonnement.

De Tuin op Tafel verschijnt 4x per jaar.

De Tuin op Tafel digitaal lezen

Heeft u een abonnement op De Tuin op Tafel? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u De Tuin op Tafel digitaal lezen. Installeer de app voor iOS of Android. Registreer uw abonnement in de app. En lees nieuwe en oude nummers overal en altijd in de app. In de app bekeken edities blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien. Handig voor onderweg in het buitenland, in de bus en andere situaties waar internet minder goed of duur is.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet? En heeft u deze nodig om uw papieren en digitale abonnement te koppelen? Dan vindt u dit nummer op uw rekeningafschrift, in de correspondentie van de uitgever en/of op de wikkel van het tijdschrift.

De Tuin op Tafel cadeau geven

Wilt u een ander verrassen met een De Tuin op Tafel abonnement? Dat is mogelijk. Voor €19,95 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit vast aan het abonnement. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, De Tuin op Tafel met plezier zal lezen? Geef De Tuin op Tafel cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • 4x per jaar De Tuin op Tafel in de bus
  • Geef al voor €19,95 een abonnement cadeau (stopt automatisch)
  • Een abonnement is tot 32% voordeliger dan het tijdschrift in de winkel kopen

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van De Tuin op Tafel op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.