De Tuin op Tafel abonnementen

Kies voor een De Tuin op Tafel abonnement met tot 41% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift voor iedereen die graag eigen groenten verbouwt of wil verbouwen. En er vervolgens heerlijke, gezonde gerechten mee wil bereiden. In dit magazine profiteert u van alle kennis en ervaring van ervaren redacteuren en vele anderen met een moestuin. U kunt ook een De Tuin op Tafel abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€39,95 68,00
8 nummers
41% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op De Tuin op Tafel cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€39,95 68,00
8 nummers
42% korting

Laatste reviews

  • ‘t Landje
Eigentijds blad voor de hobby moestuiner

Aantrekkelijke layout. Moderne artikelen over moestuin vandaag. Leuke tips. Lekkere recepten. Weetjes. Top blad!

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • JJ

Eindelijk een mooi tijdschrift dat uitsluitend gaat over zelf eten maken en niet over tuinieren met een beetje moestuinieren.

Over De Tuin op Tafel

Als u in uw eigen tuin of op zelfs op uw balkon (een deel) van uw eten wil maken, dan is het tijdschrift De Tuin of Tafel voor u geschreven. Gezonde, verantwoorde en voordelige voeding, dat bovendien heerlijk is. Daar gaat het over in De Tuin of Tafel.

Hoe kweekt u spruitjes? Hoe beschermt u gewassen tegen verschillende soorten diertjes? Wanneer zaait u sla? En hoe ziet u of verschillende groenten rijp zijn en klaar om te oogsten?

Lees in De Tuin op Tafel over hoe anderen het doen, van professionele kwekers tot collega hobbyisten en liefhebbers. En haal het meeste en het beste uit jouw tuin, moestuin en potten. Daarnaast staan in De Tuin op Tafel heerlijke recepten voor eenvoudige maar bijzondere maaltijden.

Een De Tuin op Tafel abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €14,95. U profiteert van tot 56% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk alle actuele aanbiedingen voor De Tuin op Tafel. En profiteer van dit voordeel.

De Tuin op Tafel digitaal lezen

Abonnees van De Tuin op Tafel ontvangen alle nummers op papier én digitaal. De Tuin op Tafel biedt u een app waarin u de digitale editie kunt lezen. Er zijn apps voor iOS en Android in respectievelijk de App Store van Apple en bij Google Play van Android. Installaar deze op uw mobiel apparaat. Koppel uw abonnement in de app. En lees het nieuwste nummer 24/7 in de app. In de app bewaarde nummers blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien. Ideaal in situaties waar een internetverbinding slecht of duur is.

De Tuin op Tafel cadeau geven

U kunt een abonnement op De Tuin op Tafel ook cadeau doen. Voor €14,95 is er al een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u iemand zomaar verrassen? Geef een De Tuin op Tafel abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 4x per jaar De Tuin op Tafel vanzelf thuis bezorgd
  • Inclusief digitaal lezen op uw tablet en smartphone
  • Bespaar tot 56% op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van De Tuin op Tafel op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.