De Tuin op Tafel abonnementen

Kies voor een De Tuin op Tafel abonnement met tot 32% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift voor iedereen die graag eigen groenten verbouwt of wil verbouwen. En er vervolgens heerlijke, gezonde gerechten mee wil bereiden. In dit magazine profiteert u van alle kennis en ervaring van ervaren redacteuren en vele anderen met een moestuin. U kunt ook een De Tuin op Tafel abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€19,95 29,00
4 nummers
32% korting

€39,95 58,00
8 nummers
32% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op De Tuin op Tafel cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,95 29,00
4 nummers
32% korting

€39,95 58,00
8 nummers
32% korting

Laatste reviews

  • JJ

Eindelijk een mooi tijdschrift dat uitsluitend gaat over zelf eten maken en niet over tuinieren met een beetje moestuinieren.

Over De Tuin op Tafel

Als u in uw eigen tuin of op zelfs op uw balkon (een deel) van uw eten wil maken, dan is het tijdschrift De Tuin of Tafel voor u geschreven. Gezonde, verantwoorde en voordelige voeding, dat bovendien heerlijk is. Daar gaat het over in De Tuin of Tafel.

Hoe kweekt u spruitjes? Hoe beschermt u gewassen tegen verschillende soorten diertjes? Wanneer zaait u sla? En hoe ziet u of verschillende groenten rijp zijn en klaar om te oogsten?

Lees in De Tuin op Tafel over hoe anderen het doen, van professionele kwekers tot collega hobbyisten en liefhebbers. En haal het meeste en het beste uit jouw tuin, moestuin en potten. Daarnaast staan in De Tuin op Tafel heerlijke recepten voor eenvoudige maar bijzondere maaltijden.

Proefabonnement De Tuin of Tafel

Een De Tuin op Tafel proefabonnement is de ideale manier om vrijblijvend en voordelig kennis te maken met dit fantastische magazine voor mensen die bewust willen leven en eten. Een proefabonnement hoeft u niet op te zeggen; de bezorging stopt automatisch na het afgesproken aantal nummers. (Dit geldt overigens ook altijd voor cadeauabonnementen.)

De Tuin of Tafel cadeauabonnement

Ook bij cadeauabonnementen wordt het abonnement automatisch beëindigd zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u iemand, die van lekker en gezond eten houdt, verrassen? Geef een De Tuin of Tafel abonnement cadeau.

Voordelen De Tuin op Tafel abonnement

  • 4x per jaar als eerste het magazine in huis
  • Exclusieve aanbiedingen voor abonnees
  • Veel voordeliger dan in de winkel

De tuin op tafel Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van De Tuin op Tafel. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over De Tuin op Tafel klantenservice