De Tuin op Tafel

De Tuin op Tafel is hét magazine voor iedereen die houdt van tuinieren en lekker eten. In dit tijdschrift vindt u inspiratie en tips om zelf groenten, kruiden en fruit te kweken.

Daarnaast biedt De Tuin op Tafel heerlijke recepten om uw oogst optimaal te benutten. Of u nu een beginnende of ervaren tuinier bent, met dit magazine haalt u altijd het beste uit uw tuin én uw keuken.

De Tuin op Tafel abonnement

De Tuin op Tafel is hét kooktijdschrift voor iedereen die houdt van tuinieren en koken. Dit prachtige blad brengt twee geliefde hobby's samen: het kweken van uw eigen groenten, kruiden en fruit, en het bereiden van heerlijke gerechten met deze zelfgekweekte producten. Of u nu een doorgewinterde tuinier bent of net begint, De Tuin op Tafel biedt inspiratie en praktische tips voor iedereen.

Ontdek het plezier van zelf kweken

Elke editie van De Tuin op Tafel zit boordevol waardevolle informatie over het kweken van eetbare planten. U vindt er seizoensgebonden adviezen, stap-voor-stap handleidingen en deskundige tips van ervaren tuiniers. Het tijdschrift besteedt aandacht aan zowel traditionele moestuinen als moderne oplossingen zoals stadstuinieren en verticale tuinen. Zo kunt u, ongeacht de grootte van uw tuin, genieten van zelfgekweekte producten.

Van tuin naar tafel

De Tuin op Tafel biedt een scala aan heerlijke recepten die u kunt bereiden met de oogst uit uw eigen tuin. Van eenvoudige salades tot uitgebreide diners, de recepten zijn eenvoudig te volgen en geschikt voor elke thuiskok. Bovendien bevat elk nummer tips voor het conserveren van uw oogst, zodat u het hele jaar door kunt genieten van uw zelfgekweekte lekkernijen.

Met in ieder nummer:

  • Seizoensgebonden tuintips
  • Stap-voor-stap handleidingen
  • Heerlijke recepten
  • Adviezen van experts
  • Tips voor stadstuinieren
  • Fotoreportages van prachtige tuinen
  • Ideeën voor conserveren en inmaken

De Tuin op Tafel digitaal lezen

Met een abonnement op De Tuin op Tafel ontvangt u elke editie op papier én digitaal. De Tuin op Tafel biedt u een app waarin u de digitale nummers leest. Installeer de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Registreer uw abonnement in de app. En u heeft altijd online toegang tot alle nummers in de app. In de app gelezen edities zijn daarna zonder actieve internetverbinding in te zien. Handig in situaties waar internet slecht of duur is.

De Tuin op Tafel cadeau geven

U kunt een abonnement op De Tuin op Tafel ook cadeau geven. En het hoeft niet veel te kosten. Er is al een cadeauabonnement voor €39,95. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus kent u iemand die De Tuin op Tafel met plezier zal lezen? Geef De Tuin op Tafel cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een De Tuin op Tafel cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • 4x per jaar het nieuwste nummer vanzelf thuis bezorgd
  • Ontvang de digitale nummers op uw mobiel apparaat
  • Profiteer van tot 41% korting op de losse verkoopprijs

Wat kost een abonnement op De Tuin op Tafel?

Voor wie wil kennismaken met De Tuin op Tafel is er al een aanbieding vanaf €39,95. Met tot 41% korting op de winkelprijs. Vergelijk hierboven alle aanbiedingen voor De Tuin op Tafel. En kies het abonnement dat bij u past.

Bekijk de aanbiedingen voor een De Tuin op Tafel abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bericht ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten en mail naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u aleen abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever op. Doe dit onder andere bij vragen met betrekking tot betaling, bezorging en het opzeggen van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
De Tuin op Tafel 8 nummers €39,95 41%
Titel Periode Prijs Korting
De Tuin op Tafel 8 nummers €39,95 42%

Een De Tuin op Tafel abonnement is verkrijgbaar vanaf €39,95. En een cadeauabonnement vanaf €39,95. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen abonnement op De Tuin op Tafel heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een De Tuin op Tafel abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen vindt u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de aanbiedingen voor cadeauabonnementen op De Tuin op Tafel te zien. En kies voor het abonnement dat past bij uw budget. Er is al een De Tuin op Tafel cadeauabonnement voor €39,95.

Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Het is niet nodig om een cadeauabonnement op te zeggen.

Als De Tuin op Tafel abonnee heeft u ook altijd toegang tot de digitale edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u deze kunt opvragen en lezen op uw tablet en smartphone.

De Tuin op Tafel verschijnt 4 keer per jaar.

De Tuin op Tafel komt uit op 29-02, 25-04, 27-06, 29-08.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het kan gebeuren dat het blad een dag later dan normaal wordt bezorgd. Is er echt iets niet goed gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

Met het opgeven van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - U verleent de machtiging aan de uitgever van De Tuin op Tafel. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op De Tuin op Tafel, neemt u contact op met de klantenservice van De Tuin op Tafel. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van De Tuin op Tafel

" Aantrekkelijke layout. Moderne artikelen over moestuin vandaag. Leuke tips. Lekkere recepten. Weetjes. Top blad! "

" Eindelijk een mooi tijdschrift dat uitsluitend gaat over zelf eten maken en niet over tuinieren met een beetje moestuinieren. "