Soul Magazine abonnementen

Kies voor een Soul Magazine abonnement met tot 58% korting op de winkelprijs. Het magazine voor iedere liefhebber van surfen, skiën en boarden. Met reisreportages, moves, interviews, actuele spot- en materiaalimpressies, evenementen en meer.


€15,00 19,90
2 nummers Stopt automatisch
25% korting

€12,50 29,85
3 nummers
58% korting

€25,00 39,80
4 nummers
37% korting

€36,00 59,70
6 nummers
40% korting

Laatste reviews

Over Soul Magazine

Soul magazine is het magazine voor iedere de skiër, snowboarders en surfers. Kortom, voor echte buitenmensen die de strijd met de elementen aan durven te gaan.

Dit unieke magazine gaat over genieten van vrijheid, opgaan in de natuur, zoeken naar grenzen, leven en laten leven. Ieder nummer staat vol artikelen over de laatste hotspots, evenementen, materialen. Maar de ervaren redactie trakteert u ook op unieke reisreportages en diepgaande interviews, altijd geïllustreerd met prachtige foto's.

Een Soul Magazine abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Soul Magazine is er al een abonnement vanaf €12,50. En tot 58% voordeel op de losse verkoopprijs. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle actuele Soul Magazine aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Soul Magazine verschijnt 2x per jaar.

Vrijblijvend kennismaken met Soul Magazine

Nog niet overtuigd? Kies in dat geval voor een Soul Magazine proefabonnement. En probeer dit unieke magazine zelf. Voordelig en vrijblijvend. Na het afgesproken aantal nummers stopt het abonnement automatisch. U zit dus nergens aan vast. Proefabonnementen herkent u aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is niet noodzakelijk. Er is al een Soul Magazine proefabonnement voor €15,00.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 58% voordeliger dan het tijdschrift los kopen in de winkel
  • 2x per jaar Soul Magazine thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Soul Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.