Soul Magazine abonnementen

Kies voor een Soul Magazine abonnement met tot 58% korting op de winkelprijs. Het magazine voor iedere liefhebber van surfen, skiën en boarden. Met reisreportages, moves, interviews, actuele spot- en materiaalimpressies, evenementen en meer.


€15,00 19,90
2 nummers Stopt automatisch
25% korting

€12,50 29,85
3 nummers
58% korting

€25,00 39,80
4 nummers
37% korting

€36,00 59,70
6 nummers
40% korting

Laatste reviews

Over Soul Magazine

Soul magazine is het magazine voor iedere de skiër, snowboarders en surfers. Kortom, voor echte buitenmensen die de strijd met de elementen aan durven te gaan.

Dit unieke magazine gaat over genieten van vrijheid, opgaan in de natuur, zoeken naar grenzen, leven en laten leven. Ieder nummer staat vol artikelen over de laatste hotspots, evenementen, materialen. Maar de ervaren redactie trakteert u ook op unieke reisreportages en diepgaande interviews, altijd geïllustreerd met prachtige foto's.

Inkijkexemplaar

Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €12,50. U geniet tot 58% korting op de winkelprijs. Vergelijk alle Soul Magazine aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Vrijblijvend kennismaken met Soul Magazine

Wilt u Soul Magazine eerst zelf ervaren alvorens u voor een langlopend abonnement gaat? Kies dan voor een vrijblijvend proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt het abonnement automatisch. U zit dus nergens aan vast. U herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is niet nodig. Een Soul Magazine proefabonnement is er al voor €15,00.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 58% op de winkelprijs
  • 2x per jaar het nieuwste nummer op de mat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Soul Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.