Soul Magazine abonnementen

Kies voor een Soul Magazine abonnement met tot 58% korting op de winkelprijs. Het magazine voor iedere liefhebber van surfen, skiën en boarden. Met reisreportages, moves, interviews, actuele spot- en materiaalimpressies, evenementen en meer.


€15,00 19,90
2 nummers Stopt automatisch
25% korting

€12,50 29,85
3 nummers
58% korting

€25,00 39,80
4 nummers
37% korting

€36,00 59,70
6 nummers
40% korting

Laatste reviews

Over Soul Magazine

Soul magazine is het magazine voor iedere de skiër, snowboarders en surfers. Kortom, voor echte buitenmensen die de strijd met de elementen aan durven te gaan.

Dit unieke magazine gaat over genieten van vrijheid, opgaan in de natuur, zoeken naar grenzen, leven en laten leven. Ieder nummer staat vol artikelen over de laatste hotspots, evenementen, materialen. Maar de ervaren redactie trakteert u ook op unieke reisreportages en diepgaande interviews, altijd geïllustreerd met prachtige foto's.

Een Soul Magazine abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Soul Magazine is er al een aanbieding vanaf €12,50. En tot 58% voordeel op de winkelprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Soul Magazine. En kies het abonnement dat bij u past.

Soul Magazine verschijnt 2x per jaar.

Vrijblijvend kennismaken met Soul Magazine

Wilt u Soul Magazine eerst proberen alvorens u een abonnement tot wederopzegging gaat? Kies in dat geval voor een voordelig proefabonnement. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging automatisch. Proefabonnementen onderscheidt u door de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is niet nodig. Er is al een Soul Magazine proefabonnement voor €15,00.

Voordelen van een abonnement

  • Profiteer van tot 58% korting op de winkelprijs
  • 2x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Soul Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.