Fiets

Kies voor een Fiets abonnement met tot 37% korting op de winkelprijs. Fiets Magazine is hét blad voor actieve fietsers met artikelen over training, voeding, wielersport, toertochten, racefietsen, gravelbikes, mtb’s, fietsonderdelen en interviews.

Fiets abonnement

Fiets Magazine is hét fietsblad voor actieve fietsers. Of u nu een fanatieke wielrenner bent of graag met uw mountainbike de natuur verkent, dit blad biedt alles wat u nodig hebt om het maximale uit uw fietstochten te halen. Met diepgaande artikelen over training, de beste voeding voor sporters, en uitgebreide testen van fietsen en fietsonderdelen, is Fiets Magazine uw perfecte metgezel voor elke rit.

Een schat aan informatie

In elk nummer van Fiets Magazine vindt u alles over de laatste ontwikkelingen in de wielersport. Van tips voor het verbeteren van uw techniek tot de nieuwste trends op het gebied van racefietsen, gravelbikes en mtb’s. Het fietsmagazine biedt ook waardevolle informatie over toertochten en cyclo’s die u niet mag missen. Daarnaast komen er regelmatig inspirerende verhalen en interviews met bekende fietsers en experts aan bod.

Testen en reviews

Fiets Magazine staat bekend om zijn grondige testen en reviews. Of u nu op zoek bent naar de beste fietsonderdelen, de nieuwste fietsaccessoires of een complete fiets, de redactie van Fiets Magazine test alles uitgebreid. U krijgt eerlijke en gedetailleerde beoordelingen die u helpen bij het maken van de juiste keuze. Bovendien vindt u in elke editie handige onderhoudstips en technische adviezen om uw fiets in topconditie te houden.

Met in ieder nummer:

  • Diepgaande artikelen over training en voeding
  • Verslaggeving van de nieuwste ontwikkelingen in de wielersport
  • Tests en reviews van racefietsen, gravelbikes en mtb’s
  • Handige onderhoudstips en technische adviezen
  • Interviews met bekende fietsers en experts
  • Informatie over toertochten en cyclo’s

Fiets digitaal lezen

Met een abonnement op Fiets ontvangt u elke editie op papier én digitaal. Fiets heeft een app. Hierin kunt u de digitale edities lezen. Om het tijdschrift digitaal te lezen installeert u de iOS of Android app op uw mobiel apparaat. Meld u eenmalig aan in de app. En lees het nieuwste nummer overal en altijd in de app. In de app bekeken edities zijn daarna offline in te zien. Ideaal voor onderweg in het buitenland, op de boot en andere plekken waar een internetverbinding minder goed of duur is.

Fiets cadeau geven

Het is mogelijk om Fiets cadeau te geven. En het hoeft niet veel te kosten. Voor slechts €19,99 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus kent u iemand die Fiets met plezier zal lezen? Geef een abonnement op Fiets cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een Fiets cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • 12x per jaar Fiets automatisch thuis bezorgd
  • Een abonnement is tot 37% voordeliger dan het tijdschrift in de winkel kopen
  • Inclusief digitaal lezen op uw tablet en smartphone

Wat kost een abonnement op Fiets?

Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €19,99. Een jaarabonnement op Fiets kost €59,99. En u geniet tot 37% voordeel op de prijs in de winkel. Vergelijk hierboven alle actuele Fiets aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

Bent u nog niet overtuigd? Kies dan voor een Fiets proefabonnement. En beoordeel dit fijne tijdschrift zelf. Voordelig en vrijblijvend. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het proefabonnement automatisch. Let op het kenmerk "stopt automatisch" voor proefabonnementen. U hoeft het proefabonnement niet op te zeggen. Er is al een Fiets proefabonnement voor €19,99.

Bekijk de aanbiedingen voor een Fiets abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 14 dagen geen bevestiging van de uitgever ontvangen? Laat het weten en stuur een bericht naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u reedseen abonnement op Fiets? Neem contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en opzegging van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Om Fiets vrijblijvend te proberen, kiest u voor een proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Er is een proefabonnement voor €19,99.

Een abonnement op Fiets is verkrijgbaar vanaf €19,99. Een proefabonnement voor €19,99. En een cadeauabonnement vanaf €19,99. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen Fiets abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Fiets abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen vindt u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de aanbiedingen voor cadeauabonnementen op Fiets te bekijken. En kies voor de aanbieding die past bij uw budget. Er is al een Fiets cadeauabonnement voor €19,99.

Na het bestelde aantal nummers stopt het gegeven abonnement automatisch.. Opzeggen is niet noodzakelijk.

Een jaarabonnement op Fiets kost €59,99. Voor dit bedrag ontvangt u Fiets 12 keer gratis bij u thuis bezorgd.

Let op: dit betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met Fiets. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de normale abonnementsprijs.

Als abonnee van Fiets heeft u ook altijd toegang tot de digitale edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u deze kunt opvragen via uw tablet en smartphone.

Fiets komt 12 keer per jaar uit.

Fiets komt uit op 26-01, 23-02, 22-03, 26-04, 24-05, 21-06, 26-07, 23-08, 20-09, 15-10, 22-11, 20-12.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het kan gebeuren dat het blad iets later dan normaal wordt bezorgd. Is er echt iets fout gegaan? Neem contact met de uitgever op.

Met het invoeren van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. Bij een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een doorlopend abonnement zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - De machtiging wordt verstrekt uitsluitend aan de uitgever van Fiets. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op Fiets, neemt u contact op met de klantenservice van Fiets. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Fiets

" Het blad is beter geworden. Leesbaar en goede informatie. "

" Cadeau voor mijn man, hij vindt het heerlijk om met zijn "Fiets" in de stoel te zitten. Hij is zelf wielrenner. Moment van ontspanning voor hem!! "

" De inhoud gaat vooral over duurdere fietsen en materialen. Ook de tourritten zijn voor getrainde fietsers. ... "

" Als fietsliefhebber biedt dit blad veel informatie. "

" Gekregen als vaderdagcadeau van mijn kinderen. Ze weten dat Fiets magazine mijn favoriete blad is. Er staan veel verschillende dingen in, van wedstrijdinfo tot ... "