Fibre Mood abonnementen

Kies voor een Fibre Mood abonnement met tot 62% korting op de winkelprijs. Fibre Mood is uw weg naar een unieke stijlvolle garderobe. Met een abonnement op Fibre Mood ontvangt u 5 keer per jaar een patronenboek vol inspirerende foto’s en on-trend naai-, DIY- en breipatronen voor het hele gezin.


€95,00 250,00
1 jaar (5 nrs.) + 25 PDF patronen
62% korting

€65,00 74,50
1 jaar (5 nrs.)
13% korting

Laatste reviews

Over Fibre Mood

Stijlvol gekleed gaan, dat creëren we voortaan met onze eigen handen. Fibre Mood is daarbij uw persoonlijke assistent, every step of the way. We leren u de ambacht van kleren maken op een originele manier. Zo helpen we u bijvoorbeeld een patroon te personaliseren en de juiste stof uit te kiezen. U creëert daardoor zelf een uniek kledingstuk dat perfect past, zowel qua maat als stijl, want wij geloven dat iedereen een beeldige privécollectie kan maken. Ook u!

Fibre Mood Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Fibre Mood. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Fibre Mood klantenservice