Fibre Mood abonnementen

Kies voor een Fibre Mood abonnement met tot 58% korting op de winkelprijs. Fibre Mood is uw weg naar een unieke stijlvolle garderobe. Met een abonnement op Fibre Mood ontvangt u 5 keer per jaar een patronenboek vol inspirerende foto’s en on-trend naai-, DIY- en breipatronen voor het hele gezin.


€125,00 297,10
5 nummers + 25 PDF patronen
58% korting

€75,00 84,60
5 nummers
12% korting

Laatste reviews

Over Fibre Mood

Stijlvol gekleed gaan, dat creëren we voortaan met onze eigen handen. Fibre Mood is daarbij uw persoonlijke assistent, every step of the way. We leren u de ambacht van kleren maken op een originele manier. Zo helpen we u bijvoorbeeld een patroon te personaliseren en de juiste stof uit te kiezen. U creëert daardoor zelf een uniek kledingstuk dat perfect past, zowel qua maat als stijl, want wij geloven dat iedereen een beeldige privécollectie kan maken. Ook u!

Wat kost een abonnement op Fibre Mood? Voor wie wil kennismaken met Fibre Mood is er al een aanbieding vanaf €125,00. En u profiteert van tot 58% voordeel op de losse verkoopprijs. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle aanbiedingen voor Fibre Mood. En kies uw abonnement.

Fibre Mood verschijnt 5x per jaar.

Voordelen van een abonnement

  • 5x per jaar Fibre Mood op de mat
  • Profiteer van tot 58% korting op de winkelprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Fibre Mood op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.