Handwerken zonder Grenzen abonnementen

Kies voor een Handwerken zonder Grenzen abonnement met tot 19% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift met de beste artikelen over handwerk technieken waarbij de textiel de boventoon voert. U kunt ook een Handwerken zonder Grenzen abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€25,75 29,25
3 nummers
12% korting

€47,50 58,50
6 nummers
19% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Handwerken zonder Grenzen cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,75 29,25
3 nummers
12% korting

€47,50 58,50
6 nummers
19% korting

Laatste reviews

Over Handwerken zonder Grenzen

Handwerken zonder Grenzen is een magazine waarin u artikelen kunt lezen over handwerk technieken waarbij de textiel de boventoon voert. De onderwerpen kunnen uit ons eigen land, de landen om ons heen, maar ook van heel ver komen.

Traditie, folklore en historie zijn hierbij sleutelwoorden. Voorwerpen en gebruiken uit vroeger dagen kunnen heel interessante bronnen zijn voor het maken van nieuw eigentijds handwerk. Handwerken zonder Grenzen probeert een zo groot mogelijke afwisseling in technieken te behandelen.

Wat zijn de kosten van een Handwerken zonder Grenzen abonnement? Voor wie Handwerken zonder Grenzen wil proberen is er al een aanbieding vanaf €25,75. En u geniet tot 19% korting op de prijs in de winkel. Bekijk hier op Abonnement.nl alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Handwerken zonder Grenzen. En pak dit voordeel.

Handwerken zonder Grenzen cadeau geven

Het is ook mogelijk om Handwerken zonder Grenzen cadeau te geven. Er is al een cadeauabonnement voor €25,75. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Opzeggen is niet nodig. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, van Handwerken zonder Grenzen zal genieten? Geef Handwerken zonder Grenzen cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Geef al voor €25,75 een abonnement cadeau (stopt automatisch)
  • Profiteer van tot 19% korting op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Handwerken zonder Grenzen op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.