Handwerken zonder Grenzen

Kies voor een Handwerken zonder Grenzen abonnement met tot 19% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift met de beste artikelen over handwerk technieken waarbij de textiel de boventoon voert.

Handwerken zonder Grenzen abonnement

Handwerken zonder Grenzen is een magazine waarin u artikelen kunt lezen over handwerk technieken waarbij de textiel de boventoon voert. De onderwerpen kunnen uit ons eigen land, de landen om ons heen, maar ook van heel ver komen.

Traditie, folklore en historie zijn hierbij sleutelwoorden. Voorwerpen en gebruiken uit vroeger dagen kunnen heel interessante bronnen zijn voor het maken van nieuw eigentijds handwerk. Handwerken zonder Grenzen probeert een zo groot mogelijke afwisseling in technieken te behandelen.

Een Handwerken zonder Grenzen abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Handwerken zonder Grenzen wil proberen is er al een abonnement vanaf €25,75. Met tot 19% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Handwerken zonder Grenzen. En kies uw abonnement.

Handwerken zonder Grenzen cadeau geven

Het is mogelijk om een Handwerken zonder Grenzen abonnement cadeau te geven. Voor €25,75 is er al een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt vanzelf wanneer alle edities zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een kennis gewoon verrassen? Geef Handwerken zonder Grenzen cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Verras een ander met een cadeaubonnement vanaf €25,75
  • Profiteer van tot 19% korting op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Handwerken zonder Grenzen op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een Handwerken zonder Grenzen abonnement is verkrijgbaar vanaf €25,75. En een cadeauabonnement vanaf €25,75. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen abonnement op Handwerken zonder Grenzen heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Handwerken zonder Grenzen abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina ziet u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de aanbiedingen voor Handwerken zonder Grenzen cadeauabonnementen te bekijken. En kies voor het abonnement dat past binnen uw budget. Er is al een Handwerken zonder Grenzen cadeauabonnement voor €25,75.

Na het bestelde aantal nummers stopt het geschonken abonnement automatisch.. U hoeft het cadeauabonnement niet op te zeggen.

Voor een jaarabonnement op Handwerken zonder Grenzen betaalt u €47,50. Voor dit bedrag ontvangt u 0 keer Handwerken zonder Grenzen gratis bij u thuis bezorgd.

Deze prijs betreft een aanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Als u Handwerken zonder Grenzen op een adres in het buitenland wil laten bezorgen, neemt u contact op met de klantenservice van Handwerken zonder Grenzen. De uitgever informeert u graag over de mogelijkheden en voorwaarden. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U betaalt het abonnement via een automatische incasso.. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - De machtiging wordt verstrekt enkel en alleen aan de uitgever van Handwerken zonder Grenzen. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op Handwerken zonder Grenzen, neemt u contact op met de klantenservice van Handwerken zonder Grenzen. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Het abonneenummer staat (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.