Handwerken zonder Grenzen abonnementen

Kies voor een Handwerken zonder Grenzen abonnement met tot 19% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift met de beste artikelen over handwerk technieken waarbij de textiel de boventoon voert. U kunt ook een Handwerken zonder Grenzen abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€25,75 29,25
3 nummers
12% korting

€47,50 58,50
6 nummers
19% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Handwerken zonder Grenzen cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,75 29,25
3 nummers
12% korting

€47,50 58,50
6 nummers
19% korting

Laatste reviews

Over Handwerken zonder Grenzen

Handwerken zonder Grenzen is een magazine waarin u artikelen kunt lezen over handwerk technieken waarbij de textiel de boventoon voert. De onderwerpen kunnen uit ons eigen land, de landen om ons heen, maar ook van heel ver komen.

Traditie, folklore en historie zijn hierbij sleutelwoorden. Voorwerpen en gebruiken uit vroeger dagen kunnen heel interessante bronnen zijn voor het maken van nieuw eigentijds handwerk. Handwerken zonder Grenzen probeert een zo groot mogelijke afwisseling in technieken te behandelen.

Een Handwerken zonder Grenzen abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Handwerken zonder Grenzen wil proberen is er al een abonnement vanaf €25,75. Met tot 19% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Handwerken zonder Grenzen. En kies uw abonnement.

Handwerken zonder Grenzen cadeau geven

Het is mogelijk om een Handwerken zonder Grenzen abonnement cadeau te geven. Voor €25,75 is er al een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt vanzelf wanneer alle edities zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een kennis gewoon verrassen? Geef Handwerken zonder Grenzen cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Verras een ander met een cadeaubonnement vanaf €25,75
  • Profiteer van tot 19% korting op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Handwerken zonder Grenzen op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.