Handwerken zonder Grenzen abonnementen

Kies voor een Handwerken zonder Grenzen abonnement met tot 21% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift met de beste artikelen over handwerk technieken waarbij de textiel de boventoon voert. U kunt ook een Handwerken zonder Grenzen abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€25,00 29,41
6 maanden (3 nrs.)
15% korting

€46,75 58,82
1 jaar (6 nrs.)
21% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Handwerken zonder Grenzen cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 29,41
6 maanden (3 nrs.)
15% korting

€46,75 58,82
1 jaar (6 nrs.)
21% korting

Laatste reviews

Over Handwerken zonder Grenzen

Handwerken zonder Grenzen is een magazine waarin u artikelen kunt lezen over handwerk technieken waarbij de textiel de boventoon voert. De onderwerpen kunnen uit ons eigen land, de landen om ons heen, maar ook van heel ver komen.

Traditie, folklore en historie zijn hierbij sleutelwoorden. Voorwerpen en gebruiken uit vroeger dagen kunnen heel interessante bronnen zijn voor het maken van nieuw eigentijds handwerk. Handwerken zonder Grenzen probeert een zo groot mogelijke afwisseling in technieken te behandelen.

Handwerken zonder Grenzen Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Handwerken zonder Grenzen. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

De contactgegevens voor Handwerken zonder Grenzen:

De klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 uur.

Mocht de vraag of opmerking een bestelling via Abonnement.nl betreffen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.